دانلود و خرید کتاب نوع دیگر زرنگی هاروی دویچندورف ترجمه علی‌اکبر قاری‌نیت
تصویر جلد کتاب نوع دیگر زرنگی

کتاب نوع دیگر زرنگی

معرفی کتاب نوع دیگر زرنگی

هاروی دوینچندروف متخصص هوش عاطفی است و سابقه بیش از بیست سال کار کردن در این باره را دارد. او در کتاب «نوع دیگر زرنگی» با پرداختن به موضوع هوش عاطفی و بیان دیدگاه‌های عمیق و راهبردی خود دراین باره نوعی دیگری از نگرش به زندگی را آموزش می‌دهد. هوش عاطفی را حس مشترک پیشرفته هم می‌گویند و به تجربه ثابت شده است که بهتر از ضریب هوشی یا آی‌کیو، موفقیت افراد را پیش‌بینی می‌کند. زیرا ظرفیت‌های عاطفی بر خلاف ضریب هوشی، انعطاف‌پذیر و رشدپذیر هستند، کتاب «نوع دیگر زرنگی» چشمان شما را به روی درس‌های مهم زندگی که به فراموشی سپرده شده‌اند و چگونگی کاربرد آنها باز می‌کنند. در این کتاب هوش عاطفی تعریف شده، خودشناسی عاطفی و دنیای درونی و بیرونی انسان تشریح شده و نقش هوش عاطفی در انطباق‌پذیری، مدیریت استرس، حل مشکلات، قدرت واقعیت آزمایی، کنترل هوس و حالت‌هایی همچون غم و شادی و خوش‌بینی و... بررسی شده است. هوش عاطفی موضوعی جنبی و فردی نیست بلکه عاملی مهم برای موفقیت در عرصه‌های فردی و اجتماعی است. آزمون‌های هاروی دوینچندروف درباره هوش عاطفی مورد تایید انجمن روان‌شناسی آمریکا و کاملا معتبر و علمی است.
مریخی‌ و ونوسی در رابطه ای موفق
شمس‌الدین حسینی
روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران
دیوید جی لیبرمن
هر فرد یک رهبر است
احمد عبدالله زاده مهنه
خوشبختی و رابطه با عشق
باربارا دی آنجلیس
فوت و فن‌های نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)
علی شمیسا
خودآگاهی و مهارت‎های زندگی
مهتاب علیمرادی
استرس
محمد خدایاری فرد
هفت پیکر موفقیت
ویل ادواردز
بلندشو رفیق
حامد سلیمی
مهارت‌های زندگی برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان
سیداصغر ساداتیان
حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا
احمدعلی نوربالا
۱۰۰ راه برای انگیزه‌دادن به دیگران (خلاصه کتاب)
استیو چندلر اسکات ریچاردسون
نوازش در روابط زناشویی
علی شمیسا
سفری برای خودآگاهی
جمیله کریم زاده
تریلوژی عشق؛ عشق درون را آزاد سازید
باربارا دی‌آنجلیس
لذت زندگی
شهرام اسلامی
ایجاد رابطه‌ای صمیمانه؛ هفت رهنمود برای خلق روابطی عادی و گفتگویی بهتر
آلبرت آلیس
رفتار منصفانه
ایو رادسکی
معنادرمانی (جلد چهاردهم)
علی بابایی خورزوقی
leila
۱۳۹۸/۰۶/۰۳

بسیار عالی ...

اگر بر زمینه‌هایی تمرکز کنیم که به‌طور طبیعی در آن‌ها خوب هستیم و استعدادش را داریم، به نفع ما خواهد بود و پیشرفت‌مان در آن زمینه‌ها بیشتر خواهد شد.
Maryam yamini
گرچه برای تعامل با دیگران، به واقعی بودن نیاز داریم ولی نسبت به احساسات دیگر آن‌ها هم باید حساس باشیم. نادیده گرفتن و یا توجه بیش از حد به رفتارهای منفی یا تخریبی دیگران، خوشایند آن‌ها نخواهد بود! اگر واقعاً به کسی علاقه‌مندیم، باید صادق باشیم، حتی اگر در آن لحظه، برای ما ناخوشایند باشد و به ضررمان تمام شود! دوستان واقعی، از ما تشکر خواهند کرد که شجاعت داشته‌ایم و با آن‌ها صادق بوده‌ایم.
پریوش
آینده به کسانی تعلق دارد که می‌توانند با شرایط، خود را تطبیق دهند. افرادی که نمی‌خواهند تغییر کنند، ضرر خواهند کرد. مثلی است معروف که می‌گوید: «اگر فقط بایستید، از پشت می‌افتید!» همه‌چیز به‌طور دائم درحال تغییر است
....
«هوش عاطفی به این مفهوم نیست که در کاربرد احساسات‌مان، آزادی عمل داریم بلکه به مفهوم مدیریت احساسات می‌باشد، به‌طوری که آن‌ها باید به‌طور مناسب و مؤثر اظهار شوند تا مردم بتوانند به‌راحتی با یکدیگر کار کنند و به اهداف مشترک‌شان برسند.»
Maryam yamini
اگر در تجربه، نتوانستید نکتهٔ مثبتی ببینید، از کسی که به وی اطمینان دارید بپرسید آیا نکتهٔ مثبتی می‌بیند؟ به جنبهٔ مثبتی فکر کنید که او می‌بیند، و آن را در طرز تفکرتان وارد نمایید.
....
موفقیت ما بستگی دارد به این‌که چقدر می‌توانیم به‌طور مؤثر کمک موردنیاز را دریافت کنیم.
....
«کارهای نیک انجام دهید، اول برای خودتان، سپس برای دیگران.» جان لانکستر اسپالدینگ
....
«بهترین راه برای شاد کردن خودتان این است که فرد دیگری را شاد کنید.» مارک تواین، نویسندهٔ آمریکایی
....
باید بر ایجاد محیط کاری تمرکز کنیم که از توانایی‌های‌مان بیشتر و از نقاط ضعف‌مان کمتر استفاده شود.
miss_yalda
برای اظهار خشم و عصبانیت نسبت به یک همکار، جلسهٔ عمومی مکان مناسبی نیست بلکه، وقتی آرام شدیم و به دقت فکر کردیم که باید چه بگوییم، برای اظهارنظر و ناراحتی‌مان در یک جلسهٔ خصوصی، وقت و مکان مناسبی را تعیین می‌کنیم.
Maryam yamini
این تفکر که عواطف در محیط کار نقشی ندارد، به‌قدری نابه‌جا و نامعقول است که بگوییم سیگارکشیدن با سرطان هیچ رابطه‌ای ندارد!
پریوش
گولمن می‌گوید: «هوش عاطفی به این مفهوم نیست که در کاربرد احساسات‌مان، آزادی عمل داریم بلکه به مفهوم مدیریت احساسات می‌باشد، به‌طوری که آن‌ها باید به‌طور مناسب و مؤثر اظهار شوند تا مردم بتوانند به‌راحتی با یکدیگر کار کنند و به اهداف مشترک‌شان برسند.»
پریوش
«بهترین راه برای شاد کردن خودتان این است که فرد دیگری را شاد کنید.» مارک تواین، نویسندهٔ آمریکایی
کرم کتاب
یکی از دلایلی که مانع منعطف‌تر شدن آن‌ها می‌شد، ترس بود، و همه بر این موضوع متفق‌القول بودند. برای مقابله با ترس، آن‌ها به دنبال سناریوهای گوناگونی بودند و این موضوع، ترس آن‌ها را ازبین می‌برد.
....
افرادی که پایبند عادات قدیمی‌شان می‌باشند، در مورد توانایی یادگیری‌شان تردید دارند. آن‌ها افراد بدبینی هستند که تغییر را در تضاد با نیازهای جدیدشان می‌بینند.
....
بسیاری از موارد، روابط به این علت خراب می‌شود که یک نفر تغییر می‌کند و طرف مقابل تغییری نمی‌کند.
....
داشتن این احساس که در جایگاه ناخدای کشتی زندگی‌مان نشسته‌ایم، شرط لازم برای انعطاف‌پذیری است. احساس ضعف و خارج از کنترل‌بودن، فقط استرس‌مان را افزایش می‌دهد و برای پرهیز از دخالت در هر کار جدیدی، تمایل‌مان را زیاد می‌کند.
....
مقابلهٔ موفقیت‌آمیز با تغییرات درگذشته، در مورد تغییراتی که در آینده با آن‌ها مواجه خواهیم شد، سطح اضطراب ما را کاهش خواهند داد.
....
برای چگونگی تطبیق و تغییر موفقیت‌آمیز، اعتماد به نفس ما، بر احساسات‌مان تأثیر مستقیمی دارد. این‌که به صورت موفقیت‌آمیز احساس می‌کنیم که چگونه توانسته‌ایم با تغییر درگذشته مقابله کنیم، تعیین‌کنندهٔ سطح اعتماد به نفسی است که هنگام روبه‌روشدن با تغییرات جدید خواهیم داشت.
....
موفقیت، بستگی دارد به توانایی ما در نشان‌دادن واکنش سریع و مناسب به اوضاع جدید. انعطاف‌پذیری، ارتباط تنگاتنگی با عوامل هوش عاطفی دارد، مانند تحمل استرس، استقلال و حرمت نفس.
....

حجم

۱۸۵٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

حجم

۱۸۵٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

قیمت:
۸۵,۹۰۰
۲۵,۷۷۰
۷۰%
تومان