دانلود و خرید کتاب درمان افسردگی (سرماخوردگی روانی) گیلیان باتلر ترجمه کوشیار کریمی طاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب درمان افسردگی (سرماخوردگی روانی) اثر گیلیان باتلر

کتاب درمان افسردگی (سرماخوردگی روانی)

معرفی کتاب درمان افسردگی (سرماخوردگی روانی)

افسردگی مانند سایه سیاهی است که روح انسان را می‌پوشاند و شادمانی را از او می‌گیرد.

هنگامی که شخصی افسردگی دارد، روابطش با اطرافیان کش می‌‌یابد و گوشه‌گیر می‌شود و دوستان و نزدیکان نیز غالبا از او دوری می‌جویند چراکه می‌ترسند این بیماری به آنها نیز سذرایت کند. گلیلن باتلر و تونی هوپ در این کتاب به صورت گام به گام، تکنیک‌های درمان افسردگی، این سرماخوردگی روانی را به شما آموزش می‌دهند.

کتاب ۶ فصل دارد و در هر فصل جنبه‌هایی از این بیماری و راه‌های مقابله با آن‌ها را بیان کرده است.

شناخت افسردگی، نمودهای آن همچون سیرشدن از زندگی، آسیب رساندن به خود و....، شدت بیماری و راه‌های درمان پزشکی و غیر پزشکی آن در این اثر تشریح شده است.

Ramtin
۱۳۹۹/۰۶/۱۱

به قول نویسنده، افسردگی یک سرماخوردگی روانیه پس خیلی نگران نباشید... بهتون پیشنهاد میرم توی اینترنت یه تست افسردگی بدید و ببینید در چه وضعیتی هستید..... مثلا من تو این دوران کرونا افسردگی خفیف گرفتم که کتاب اومده برای درجه های مختلف

- بیشتر
farzane
۱۳۹۹/۰۴/۰۵

در مورد افسردگی کتاب دیگه ای نخوندم. با حجم کم مطالب مفیدی رو ارائه میداد و مثال ها خیلی ملموس بودن. با خوندن بعضی جمله ها بغض گلومو میگرفت... برای رفع افسردگی راهکار های دراز مدت و کوتاه مدت ارائه

- بیشتر
حدیث
۱۳۹۸/۱۰/۲۱

کتاب مفیدیه. کاربردیه و تمرینات عملی قابل اجرا برای مخاطب داره. غلطهای تایپی زیاد داره ک امیدوارم ب زودی رفع بشه

maryam
۱۳۹۹/۰۲/۲۷

کتاب خیلی خوبی هست و اطلاعات کاملی رو به زبان ساده منتقل میکنه

فاطمه
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

کتاب خوبی بود و بیشتر سوالاتمو در مورد افسردگی جواب داد

ماهی
۱۴۰۰/۱۰/۰۵

عالی برای شکست افسردگی، ارزش نوت برداری و مرور چند باره داره.

کاربر 5511123
۱۴۰۳/۰۶/۰۵

بدتر انسان رو دچار وسواس میکنه

Mr_Delshadi
۱۴۰۰/۰۹/۲۸

کتاب خیلی خوب و جامعی بود و مطالعه اش رو پیشنهاد میکنم خوندنش خالی از لطف نیست یاعلی مدد

مهدی
۱۴۰۰/۰۱/۰۷

اگه دستورات ساده ای ک داره رو انجام بدین موفق میشید

مهرناز
۱۳۹۹/۰۷/۳۰

چندان چیز خاصی ننوشته بود که کمک‌ کننده باشه، چیزهایی که گفته با یک سرچ گوگل هم‌ پیدا میشه. متاسفانه متن اشتباه تایپی خیلی داشت

برای درمان افسردگی می‌توان از
Milad
فرد افسرده احساس پوچی می‌کند. زندگانی را بی‌هدف و پایانش را مرگ بی‌نتیجه می‌بیند. هرکار و فعالیتی به نظرش پوچ و واهی می‌رسد. هر تفریح و سرگرمی‌برایش تکراری و کسالت‌آور است نمی‌خندد. احساس فشار روانی می‌کند. خیلی کم حرف می‌زند. گوشه‌گیر است.
Milad
افسردگی، تهاجم به خویشتن است
Milad
از میان تئوری‌های گوناگون، چهار مورد آن‌ها قاطع‌تر و جامع‌تر هستند. ۱. افسردگی واکنش انسان نسبت به یک کمبود است. ۲. افسردگی ناشی از حملهٔ انسان به خویش است. ۳. افسردگی، نگاه کردن به رویدادها از پشت یک عینک سیاه بدبینی است. ۴. افسردگی ناشی از تغییرات بیوشیمیایی مغز است. برای غلبه بر افسردگی باید با مشکلات و ترس‌ها مقابله کرد. گریز و انزواطلبی، مشکل را بیشتر و درمان را دشوارتر می‌سازد. مرحله به مرحله و گام‌به‌گام باید پیش رفت تا همه چیز به حال اول بازگردد.
مریم
افسردگی، یک شبه ایجاد نشده که یک شب برطرف شود. شکیبا باشید.
مریم
یکی از علل مهم و شایع افسردگی‌های مکرر، عدم توازن و ناهمخوانی میان ارزش و استعداد واقعی فرد با عملکرد و شغل وی می‌باشد
Ramtin
انسان به‌طور طبیعی مهجز به یک مکانیسم انتقاد و حمله است و هرگاه به‌طور غیرطبیعی سرنیزه‌ها را به سوی خود برگرداند دچار افسردگی می‌شود
مریم
افسردگی درست مثل این است که انسان همه چیز را از پشت شیشه‌های سیاه یک عینک دودی نگاه کند. چه به خودتان فکر کنید چه به دنیا و چه به آینده، همه چیز به نظرتان تیره، مبهم، و مأیوس‌کننده می‌رسد.
farzane
اکنون ثابت شده است که اگر کسی در اطراف شما باشد که بتوانید احساس‌های خود را با او در میان بگذارید و آنچه در فکر و قلب خود دارید به‌راحتی به او بازگو نمایید تا حد بسیار زیادی از ابتلا به افسردگی یا از شدت یافتن آن جلوگیری خواهد شد بنابراین اگر چنین فرد یا افرادی پیرامون شما وجود دارند هرگز از درددل کردن با آن‌ها و ابراز احساس‌های درونی خود، شرم و ابا نداشته باشید. علل گوناگونی می‌تواند موجب خودداری یک فرد در ابراز احساس افسردگی خود به دوستانش شود، مثلا احساس آشفتگی ذهنی یا دستپاچگی یا ن گرانی از اینکه دوستتان از شنیدن این احساس‌ها، ناراحت یا غمگین شود، یا نگرانی از انگشت نما شدن و اینکه دیگران پشت سرتان در مورد مشکل شما صحبت کنند، یا احساس ضعف یا ترس از خوشحال شدن بدخواهان و دشمنان، یا تعصب و افراط در رازداری شخصی و تودار و دروگرا بودن و مقدس و سری دانستن احساس‌های درونی خویش، که همه و همه توهمات بیمارگونه و عذاب دهنده‌ای بیش نیستند.
hananeh
نوشتن کارهای روزانه به صورت برنامهٔ کاری برای مشخص بودن کارهایی که هر روز قرار است انجام دهید، در دوران افسردگی به شما کمک می‌کند که بدانید هر روز وقت خود را چگونه صرف می‌کنید و چه کارهایی باید انجام دهید. به این ترتیب، حواس‌پرتی یا فرار از انجام کارها توجیهی نخواهد داشت و شما ملزم به انجام امور می‌شوید.
مریم
هدفتان باید این باشد که احساس «بهتر شدن» و «بهتر بودن» پیدا کنید نه احساس «کاملا خوب شدن» به این ترتیب به زودی «کاملا خوب خواهید شد.» اگر بر روی انجام تغیرها و اصلاحات کوچک تمرکز کنید، پس از مدتی متوجه خواهید شد که چه تغییرات چشمگیری کرده‌اید. هر بار یک دستورالعمل را خوب فرا بگیرید و آن‌را بدون شتابزدگی برای اخذ نتیجه، انجام دهید و تا یکی کامل نشده سراغ دیگری نروید. مطمئن باشید که کاملا بهبود خواهید یافت. عجله نکنید.
لافکادیو صدام کن
داستان والری نشان می‌دهد که افسردگی بر حافظه و نوع یادآوری ما بوضوح تاثیر می‌گذارد به گونه‌ای که مکررا و مکررا، رخدادهای ناخوشایند را به‌خاطر می‌آوریم و بدین ترتیب، خلق ما همچنان افسرده می‌ماند.
مریم
وقتی او تصمیم گرفت نسبت به دیگران واکنش نشان دهد و احساس‌هایش را بیرون بریزد افسردگی از بین رفت.
مریم
فرد افسرده معمولا کم‌اشتها است ولی شب به‌راحتی به‌خواب می‌رود (برخلاف افراد مضطرب) اما صبح زود از خواب می‌پرد. احساس ضعف جسمانی دارد. خود را تنها و بی‌یار و یاور احساس می‌کند. ممکن است گاه به فکر خودکشی بیفتد و در موارد بسیار شدید بیماری حتی فرد ممکن است اقدام به خودکشی کند. مکررا آه می‌کشد و بسیار گریه می‌کند. احساس خستگی و ناتوانی دارد. رمق برخاستن و رفتن به جایی یا انجام فعالیتی را در خود احساس نمی‌کند. بسیار بدبین شده و تصور می‌کند اوضاع موجود به هیچ وجه رو به بهتر شدن نخواهد رفت و کاملا ناامید است. احساس می‌کند فردی بی‌فایده است. قدرت تمرکز حواس و تصمیم‌گیری وی بسیار کاهش می‌یابد. حتی ممکن است بدنش سرد باشد و احساس سرما نماید.
azin
گاه بهتر است با افسردگی خود به گونه‌ای رفتار کنیم که گویی کاملا خارج از حیطهٔ کنترل ما است و ما را به نوعی اسیر خود ساخته و لذا بیاییم با خودمهربانانه و از روی رأفت رفتار کنیم، درواقع از خود پرستاری و تیمار نماییم، همانند هنگامی‌که دچار سرماخوردگی می‌شویم! اگر با خود مهربان باشیم می‌توانیم افسردگی را تا حد زیادی برطرف نماییم و از تداوم و گسترش آن پیشگیری کنیم.
مریم
«زمان بزرگ‌ترین مسکن و درمانگر آدمی‌است» با گذشت زمان، بدترین اندوه‌ها و سوگ‌ها، کمرنگ و ناپدید می‌شوند.
farzane
دانشمند بزرگ تاریخ روان‌شناسی، زیگموند فروید، افسردگی را واکنش روانی انسان در برابر یک «کمبود» می‌داند. نظریه‌ای که اضطراب را واکنش روانی نسبت به «تهدید» و افسردگی را واکنش روانی نسبت به «کمبود» می‌داند سالها است که جزو پرطرفدارترین نظریه‌ها بوده
farzane
در این سفر درمانی، به جای خیره شدن به تصویر نامشخص مقصد، کافی است به خط‌های کوتاه سفید رنگ وسط جاده یا فقط به پیچ‌های جاده نگاه کنید. انجام هر دستور کوچک و هر فعالیت اندک در جهت رفع افسردگی، شما را یک گام به مقصد نزدیکتر می‌کند
مریم
به عبارت دیگر افسردگی باعث می‌شود که با مسئولیت‌هایی که از نپذیرفتن آن‌ها می‌ترسید روبه‌رو نشوید و به این ترتیب از به دوش کشیدن وظایفی که برای شما استرس آور و فشارنده است در امان می‌مانید و از انجام کارهایی که دوست ندارید انجام دهید یا ملاقات افرادی که مایل به دیدارشان نیستید رها می‌شوید.
Ahmad
نباید تمام نیرو و امید خود را در یک نقطه جمع کنید تا با بروز یک حادثه در آن موضع، امیدواری و اعتمادبه‌نفس شما به تمامی‌از بین برود. انگلیسیی‌ها در این مورد یک ضرب المثل جالب دارند: همهٔ تحم‌مرغ‌ها را در یک سبد نگذاری!
nasim

حجم

۱۶۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۵ صفحه

حجم

۱۶۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۵ صفحه

قیمت:
۵۹,۹۰۰
تومان