معرفی کتاب مسئولیت های سرنوشت ساز
این کتاب برای آموزش مهارت اساسی و محوری زندگی انسان امروز است. آموزش برخورد فعالانه برای حل مشکلات؛ مشکلاتی که گاه بنیان خانوادهها، گروههای اجتماعی و محیطهای کاری را در معرض نابودی و تلاشی قرار میدهد. در این کتاب، چه بهدرستی میخوانیم که چهگونه باید از پیله تنهایی و ترس از بیان نظر و انتقاد خود به یک وضعیت خارج شویم و مسئولیتپذیر باشیم و «اعتماد» و «همکاری» را در محیط زندگی فردی و جمعی خود جاری و روان سازیم. حرکتی که البته سخت و دشوار است و یکشبه فراهم نمیشود. آغاز این تحول، آنچنانکه در کتاب بهزیبایی بدان اشاره میشود، از «خود» ما آغاز میشود: «باید بر روی خودمان کار کنیم. ما نمیتوانیم صرفاً در اصلاح دیگران مصمم باشیم و از آنها نتایجی را انتظار داشته باشیم که خود به دنبالشان هستیم». پس از آن برای هر گفتوگویی باید شرایط «امن» وجود داشته باشد: «وقتی دیگران احساس ناامنی میکنند، شما نمیتوانید در مورد هیچ موضوعی با آنها صحبت کنید» و در ادامه آن است که باید از عقاید و افکار طرف مقابل پرسیـد و خود را مطلق و دانای کل ندانست و فرصت داد تا با مشارکت دیگری مشکلات شناسایی و راهحلهایی برای رفع آنها طرح شود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مسئولیت های سرنوشت ساز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مسئولیت های سرنوشت ساز |
| حجم فایل کتاب | ۵.۰۸ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۹۲۹۵۰۵۰ |
| تعداد صفحهها | ۲۹۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۰۰۰۰ تومان |
فرآیند تصمیمگیری در مدیریت![]()
استفن پی. فیتزجرالد
مدیریت استراتژیک و مزیت رقابتیحامد دهقانان
مهارتهای کاربردی فروش و بازاریابیعلی دنیادیده
مسیر شغلی خود را شکل دهید: مشاوره همراه، راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمرهجیمز والدروپ
جادوی بیانرابرت دیلتز
خودشکوفاییبرایان تریسی
متون فروش تلفنی قدرتمندمایک بروکس
چگونه بفروشیم؟ وقتی مشتری نیستدیو لاکهانی
درآمد میلیون دلاری برای همهمایک کالینز
استاندارد سیستم مدیریت کیفیت (ایزو ۹۰۰۱: ویرایش ۲۰۱۵)چارلی سیانفرانی
آموزش و همکاری در محیط های نوین کاریرندی املو
هنر چانهزنی (تجارت جهانی ۱۱)ریچارد ند لیبو
خودرهبری: چگونه با تکیه بر درونِ خود، رهبری مؤثرتر، کارآمدتر و موفقتر شویماَندرو برایانت
روشهای جذب و متقاعدکردن دیگراندیوید جی لیبرمن
مجموعه مقالات هارواردداود سلمانی
شاه کلید ارائه موفقاورن کلاف
مدیریت ریسک به زبان سادهورنر گلاسنر
میانجیگری در عمل، از تعارض تا توافقماندانا کمالی
مهارت حل مسالهمایکل اسلون
تاریخ مختصر زن ستیزی![]()
جک هالند
نامه به یک پرنده آمریکاییشهاب لواسانی
تاریخ موسیقی، آنطور که باید تدریس شود ( باخ، بتهوون، و باقی بروبچه ها)دیوید باربر
پدیدارشناسی جانباقر پرهام
از اریحا تا مکزیکوپل بروک
امریکای فوق سری: نظام اطلاعاتی و امنیتی امریکا؛ چگونگی برآمدن حکومت پلیسی جدید در ایالات متحد امریکادانا پریست
بیراویمحمدرفیع جنید
ایران در آستانه سقوط ساسانیانایوانوویچ کالسنیکوف