٪۵۰
کتاب لبخند با یک مغز اضافه (درک فلسفه از طریق طنز)
انتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب لبخند با یک مغز اضافه (درک فلسفه از طریق طنز)
دانیل ام کلاین و تامسن کت کارت در «لبخند با یک مغز اضافه» شما را به دنیای مشترک طنز و فلسفه میبرند. آنها در این کتاب به دنبال نشان دادن وجه تشابه جوکها با ایدههای فلسفیاند. از نظر کلاین و کت کارت ساختار جوک و بافت ایدههای فلسفی و شیوه پردازش هردوی آنها از یک جنس است و هردو، ذهن را به شیوههای گوناگون سر کار میگذارند، دست میاندازند، به چالش میکشند و هردو، حقایق نهفته و اغلب ناخوشایند زندگی را نشان میدهند و به دنیای ساخته و پرداخته ذهن ضربه میزنند.
نویسندگان این کتاب جالب با فلسفه متافیزیک، معرفتشناسی، اخلاق، اعتقادات جمعی، اگزیستانسیالیسم، زبان، حکومت و قدرت، نسبیت و حتی فرافلسفه شوخی کردهاند.
اگر اهل فلسفه هستید و یا فیلسوفمآب، این کتاب را حتما بخوانید، چون با موقعیتهای خندهدار زیادی در این کتاب روبهرو خواهیدشد که شما را با دنیای فلسفه بیشتر آشنا میکند. البته یادتان باشد که یک مغز اضافه هم با خودتان بردارید چون ممکن است مختان از کار بیفتد و نیاز به یک مغز یدکی داشته باشید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب لبخند با یک مغز اضافه (درک فلسفه از طریق طنز) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | لبخند با یک مغز اضافه (درک فلسفه از طریق طنز) |
| فرمت کتاب: | EPUB |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۷۷ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۲۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۰۰۰۰ تومان |
فلسفه برای زندگی و دیگر موقعیتهای حساس![]()
جولز اونز
میاندیشم، پس طراحی میکنمدانیل کلاین
سفر با اپیکوردانیل کلاین
چگونه درباره کتابهایی که نخواندهایم حرف بزنیم؟پیر بایار
هربار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند: زیست با استفاده از خرد فلاسفهی بزرگدانیل. ام کلاین
حواسپرتی مرگبارجین واینگارتن
جاده شخصیتدیوید بروکس
چگونه گورخر راه راه شد؟لئو گراسه
همه دروغ میگویندست استیونز دیویدویتس
دروغگوهای دوست داشتنیرایان هالیدی
هربار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند: زیست با استفاده از خرد فلاسفهی بزرگ![]()
دانیل. ام کلاین
هر بار که معنی زندگی را فهمیدم عوضش کردنددانیل. ام کلاین
سفر با اپیکوردانیل کلاین
افلاطون و پلاتیپوس به کافه می روندتوماس کتکارت
تمدن نمایشیماریو بارگاس یوسا
میاندیشم، پس طراحی میکنمدانیل کلاین
هایدگر و هیپو از دروازه مروارید میگذرنددانیل کلاین

بی نظیره. از همین نویسنده کتاب هر بار که معنی زندگی را فهمیدم عوضش کردند هم پیشنهاد میکنم.
اگر در مورد ترجمه شک دارید، باید بگم که تا حالا ترجمه متنِ طنز فلسفی از این بهتر ندیدم، بسیار روان و دقیق ترجمه شده اگر هم با نویسنده آشنا نیستید، خب این کتاب رو بخونید و باهاش آشنا بشید دایرة المعارف...بیشتر
خیلی کتاب خوبیه. ساده و قابل تامل
عالی بود. از این دست کتابهایی که نمیشه زمین گذاشت!
این کتاب را به علاقه مندان مقدماتی فلسفه پیشنهاد می کنم ، متن روانی دارد و مفاهیم اولیه را در پس طنز در اختیارتان می گذارد
مختصر و مفید حرفشو زده خوبه👏
باحال بود. خندیدم و به فکر رفتم
اگه به اعتقاداتتون درمورد جهان شک کردین و دوست دارید نظرات گروه های مختلف رو بدونید ولی نمیدونید از کجا شروع کنید این کتاب میتونه نقطه خوبی برای شروع باشه.
کتاب قبلی این نویسنده رو که همینجا خوندم بیشتر دوست داشتم. اما این کتابم برای آشنایی مختصر با فلسفه خوبه. ویژگی مثبتش اینه که پر از داستان و مثال و گفت و گوهای فلسفی و طنزه که جذابیت داره اما...بیشتر
بسمه اولش با اسمش سر ذوق اومدم و خریدمش، ولی مدت ها توی کتابخونم در حال خاک خوردن بود. اتفاقی، شایدم نه، چند روز پیش شروع کردم... چسبید. به کسانی که اهل مطلعه کوتاه و لذتن توصیه میکنم. تکیه هایی به اختصار و یادگاری...بیشتر
خیلی کیف کردم. خیلی خندیدم. خیلی آموختم. حتما بخونید.
کتاب متن خیلی روون و ساده ای داره. هم بار طنزش خوبه، هم انتقال مفاهیمش. فصل آخرم کلی نقل قول بامزه از فلاسفه گذاشته. خوندنش به شدت توصیه میشه
چه حس خوبی که با نویسنده انس بگیری
کتاب اولین که از این نویسنده خواندن : هربار که معنی زندگی را فهمیدم ،عوضش کردند ، در واقع دنیل ام. کلاین از آن نویسندگانی است که فلسفه را از برج عاج دانشگاه پایین میآورد و به زندگی روزمره میآورد....بیشتر
برای درک و شناخت مفاهیم پایه فلسفه کتاب شاهکاریه