معرفی کتاب راهنمای خودشناسی (خلاصه کتاب)
ذهن شما، سازنده تمام اتفاقاتی است که در زندگیتان رخ میدهد. شاید این حرف به نظر مسخره باشد اما چه خوشتان بیاید چه نه، تنها حقیقت موجود در زندگی است.
هر اتفاقی که تا امروز تجربه کردید، مسئولش خودتان هستید. بله شما خواستید تا آنها اتفاق بیوفتند. در واقع شما در ذهنتان آنها را ساختهاید. در میکروکتاب «راهنمای خودشناسی» مارک منسون با ۳ ایده کلی، تلاش میکند تا شما را با ذهنتان آشنا کند. چون وقتی شما بتوانید ذهنتان را کنترل کنید و به سمتی که بخواهید ببرید، در مسیر موفقیت قرار میگیرید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب راهنمای خودشناسی (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | راهنمای خودشناسی (خلاصه کتاب) |
| تعداد صفحهها | ۹۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۸۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه میکروکتاب |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی راهنمای خودشناسی (خلاصه کتاب) |
سلام کتاب خوبی برای مدیریت ذهن ساده وراون برای من این کتاب به اندازه زندگی کردن ارزش داره چون بهم یاد داد چگونه بدون استرس زندگی کنم
این کتاب به درستی افکار و احساسات را بیان می کند و راه حل برای کنترل ان ها می دهد من که بسیار لذت بردم
خیلی دوستش داشتم و دیدگاه و ایده های جدید وخوبی رو بهم داد
مقدمه رو که خوندم عالی بود..نسخه کامل رو سریع خریداری کردم خیلی خوشم اومد❤
کتاب خوبیه و مخصوصا قسمت اولش خیلی مفید بود.
عالی
چرا توی جزئیات نوشته ۹۵ صفحه ولی من که خرید کردم ۴۶ صفحه میاره؟!
کتاب عالی ، روان که خیلی حال منو خوب کرد ولی کلا ۳۰صفحه بود!!!!!
توصیه میشه! کلا این نویسنده خیلی نویسنده ی خوبیه