با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب بیماری
۳٫۶
(۲۰)
خواندن نظراتمعرفی کتاب بیماری
هوی کرل، استاد فلسفه در دانشگاه وست انگلند است.
بیماری اتفاقِ نادر و عجیبی نیست. همه ما به نوعی در مقاطع یا سالهای متمادی از زندگیمان با آن مواجه میشویم. بیماری چه تجربهای شخصی باشد چه تجربه اطرافیانمان، خواه ناخواه جزئی از زندگیِ ماست.
در کتاب «بیماری» سعی شده این اتفاق از نگاهِ خودِ بیمار بررسی شود.
هَوی کَرِل که خودش با یکی از نادرترین و سختترین بیماریها «زندگی میکند» و هنوز هم نمیداند با وجودِ این بیماریِ عجیب و غریب چند سالِ دیگر از عمرش باقی است، به کمکِ دانش و شناختِ فلسفی و تلفیقِ آنها با روایتی دستِ اول و خودمانی از بیماری، جنبههای مختلفِ این پیشامد را در زندگیِ ما انسانها میکاود.
این کتاب در عینِ پرداختن به پدیدارشناسیِ بیماری و «تجربه زیسته» بیمار، به نوعی آسیبشناسیِ اخلاقیاتِ پزشکی هم هست و نقد رویکردی است که بیمار را صرفا یک «موردِ» پزشکی تلقی میکند نه انسانی با عواطف و احساسات و رنجهای خاصِ خودش.
فقدانِ همدلی با بیمار یکی از جنبههای دردناک و دشوارِ بیماری است، به ویژه در بیماریهای خاص.
علاوه بر این، تغییرِ نگاه در اعضایِ خانوادة بیمار، دوستان و نزدیکانش بررسی میشود و اینکه تجربه بیماریهای سخت چطور بیمار را از اجتماعش دور یا منزوی میکند، پیوندهایی را در زندگی او میگسلد و البته در مواردی هم باعث تقویت روابطش با «خویشاوندانی» حقیقی میشود. اینکه بیماری چطور میتواند تمامِ طرحها و برنامههای فرد را در زندگیاش دگرگون کند و مهمتر اینکه چطور میتوان در کورانِ یک چنین تجربه سختی معنای زندگی را دریافت؟
کرل با بهرهگیری از فلسفه باستان و مدرن در پیِ پاسخ به این پرسشهاست که چطور میشود در عینِ بیماری روح و جانی سالم داشت و «خوشبخت» بود؟ چطور میتوان با مسئله مرگ کنار آمد؟ او با نگاه به آرای اپیکور، فیلسوفِ یونان باستان، درباره معنای زندگی و مفهومِ مرگ تلاش میکند تا نوعی «فلسفهدرمانی» را برای کنار آمدن با این مسائل ارائه دهد.
حجم
۱۷۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۵۱ صفحه
حجم
۱۷۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۵۱ صفحه
قیمت:
۸۴,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
نویسنده رویکرد قابل تامل و پدیدارشناسانه ای به مسئله بیماری دارد که در مقابل رویکرد طبیعت گرایانه به بیماری قرار می گیرد و در بطن آن تجربه زیسته بیمار را به عنوان مسئله ای قابل اعتنا و مهم در فرآیند
توصیه میکنم هر آدم بیمار و مخصوصا غیربیماری این کتاب رو بخونه. کمترین چیزی که یاد میگیریم چهارتا آداب ساده است در برخورد با فرد بیمار، همدلی با او و نرجوندنش. هر کدوم از ما ممکنه روزی به شکلی قسمت
کتابی که دید ادم رو راجع به زندگی تغییر می ده
برخلاف رنگش، اصلاً یک کتاب زرد نیست. برعکس، یک اثر فلسفی، تحقیقی و انتقادی است که در موضوع خود کمتر مشابهی دارد. نویسنده هم سالها تجربۀ دستاول از یک بیماری نادر کشنده دارد و هم اهل فلسفه است. او با
چرا گزینه ی خرید وجود نداره؟
ترجمه ی روانی نداشت ارزش وقتی که گذاشتم رو هم نداشت انتطار چیز بیشتری داشتم.