معرفی و دانلود کتاب تعبیر خواب + خلاصه رایگان

کتاب تعبیر خواب

۲.۷ امتیاز(از ۳۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تعبیر خواب

«تعبیر خواب» کتابی است که نظرات تفسیری کارل گوستاو یونگ را درباره تعبیر خواب دربر دارد. این اثر نگاهی کامل و فراگیر به تعبیر خواب‌ها دارد و در نوع خود منحصر به فرد و حاوی تمام چیزهایی است که در مورد علم تعبیر خواب می‌توان بیان کرد.

تمامی متن‌های این کتاب از سمینار «خواب‌های کودکانه Kinder Traume» یونگ استخراج شده‌اند. این سمینار از سال ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۱ در زوریخ برگزار می‌شد و به تحقیق در مورد کشف «اسرار روح کودکانه» و مسائل مطرح در نظریهٔ ناخودآگاه می‌پرداخت.

روش تعبیر خواب‌ها، کشف و شهود در خواب‌ها و ادبیات باستان درمورد خواب‌ها از موضوعات عمده‌ای هستند که در این کتاب بررسی شده‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تعبیر خواب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتعبیر خواب
فرمت کتابEPUB

Mh D
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۲/۰۶

کتاب خیلی خوبی برای آشنایی با یونگ و روانشناسی مدرن است. تشکر از طاقچه.

Benjamin
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۲/۲۰

اگر با ادبیات یونگ آشنا باشید بسیار مفید هست.

امیر gh
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

اولا درباره تعبیر خواب آنچه به درد عموم بخوره اینه که باید با عناصر خواب که نمادین هستند از نقطه نظر خواب بیننده نگاه کرد + نگاه کهن الگویی یعنی یک عنصر واحد مثل تخت ممکنه برای افراد مختلف تداعی...بیشتر

ت ت
۱۴۰۴/۰۸/۲۰

شاید به درد دانشجوی روانشناسی بخوره نه آدم معمولی

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

این کتاب ادبیات سختی داره البته بقیه کتاب های جناب یونگ هم همینطور تا جایی که من مطالعه کردم. اگر به مباحث خوداگاه و ناخوداگاه آگاهی ندارید این کتاب نمیتونه کمک چندانی بهتون بکنه . اکر ادبیاتش رو بخوام درنظر...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

پویا پانا
خواب روند ناخودآگاه را آشکار می‌کند و به نظر نمی‌رسد هیچ ربطی با وضعیت خودآگاه داشته باشد.
پویا پانا
جسم، گورِ روح است (افلاتون).
پویا پانا
خواب، نشان‌دهنده انحرافی از ناخودآگاه به سمت خودآگاه است.
پویا پانا
انسان خواب می‌بیند با بار و بنه زیادی سفر می‌کند که طبیعتا دست و پاگیرند و باعث تأخیر می‌شوند. چنین خواب‌هایی نشان می‌دهند که شخص زیر بار انبوهی از عقده‌ها، وامانده است. بارهای زیاد گویای موانع‌اند، نمایه مشکلاتی هستند که انسان به دوش می‌کشد. لذا خواب بیننده در چمدان خویش بار مشکلاتش را حمل می‌کند.
پویا پانا
خواب‌ها، مبنای فیزیولوژیکی دارند و از غرایز حیوانی ما سرچشمه می‌گیرند: دکارت چنین تعریفی از آنها دارد: خواب‌ها ظریف‌ترین، حساس‌ترین و جاندارترین اجزاء ریز خون هستند که خود را از گردش خون جدا می‌کنند تا به مغز برسند و وارد دستگاه عصبی شوند.
پویا پانا
وجود شاه برای کشورهایی لازم است که مردم آن کیفیت لازم را ندارند. ولی در جایی که کیفیت کافی وجود داشته باشد، وجود شاه اضافی است.
پویا پانا
کجا می‌توان بانوی روح را پیدا کرد؟ در دربار الهه ونوس! بعد وقتی خدمت بانو می‌رسد، زنگ ساعت بیدارش می‌کند. آنچه در ناخودآگاه ونوس نام دارد، در خودآگاه، مریم نامیده می‌شود.
ت ت
مادر، زندگی است ولی مرگ هم هست.
پویا پانا
اگر در خواب دیدید یک گاو خشمگین، یک گرگ یا یک شیر شما را تعقیب می‌کند، معنیش آن است که در معرض خطر قرار دارید.
پویا پانا
هیچ کس نسبت به کسی که از یک عقده حقارت رنج می‌برد، حساس نیست.