کتاب نیهرره و نکرومه (مجموعهی تاریخ برای نوجوان ۱۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب نیهرره و نکرومه (مجموعهی تاریخ برای نوجوان ۱۱)
مجموعه ۶۰ جلدی «تاریخ برای نوجوانان» انتشارات مازیار با هدف آشناسازی نوجوانان با تاریخ و به ویژه تاریخ تمدن نگارش یافته است. هرجلد از کتابهای مجموعه نویسندهای متفاوت دارد. این مجموعه پربار شامل موضوعاتی همچون پیدایش روستاها و جوامع شهری، نهاد خانواده در تاریخ، بحث تکامل و داروینیسم، رابطه انسان و دین در طول تاریخ، انقلابهای کشاورزی و صنعتی، انقلاب علمی و عصر روشنگری، انقلاب ارتباطات، امپراطوریهای بزرگ، شخصیتهای تاریخی و بسیاری مباحث مهم دیگر است.
جلد «یازدهم» این مجموعه با نام «نیه رره و نکرومه» به تاریخ کشور «غنا» میپردازد و نوشته «کی لینگ ری» است.
در مقدمه اثر میخوانید:
«نیمه شب ششم مارس ۱۹۵۷ به پیروی از فرمان گروهی از ارتشیان برق اکرا پایتخت ساحل طلا از مستعمرات برتانیا در آفریقای غربی قطع شد: وقتی چراغها روشن شد پرچم غنا درجای پرچم بریتانیا در اهتزاز بود. در جایگاه سخنرانی، قوام نکرومه در میان هیاهوی شاد مردم دست آخرین فرمانروای انگلیسی را به نشان وداع فشرد. سرانجام بیش از یکصد سال فرمانروایی بریتانیا بر ساحل طلا پایان یافته و این سرزمین به استقلال خود دست یافته بود. ساحل طلا بعد از کسب استقلال غنا نام گرفت.»
چهل سال بعد
گاوآهنت را بران بر استخوان مردگاناولگا توکارچوک
آموزش و تدریس در کلاس معکوسصغری زمانی سپهوند
ریاضیات عجیب
دیوید دارلینگ
مغز مبتلا به اختلال وسواس فکری - عملی (OCD) خود را از نو سیم کشی کنیدکاترین پیتمن
مصاحبه در پژوهش علوم اجتماعیلی آن فوجی
غلط باوریدن آریلی