دانلود و خرید کتاب روایت مدرن و موج نوی سینمای ایران اسدالله غلامعلی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب روایت مدرن و موج نوی سینمای ایران اثر اسدالله غلامعلی

کتاب روایت مدرن و موج نوی سینمای ایران

انتشارات:انتشارات رسم
امتیاز:
۴.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب روایت مدرن و موج نوی سینمای ایران

«روایت مدرن و موج نوی سینمای ایران» کتابی درباره جریان موج نوی سینمای ایران به قلم اسدالله غلامعلی است. اندیشه متفاوت و پیشرویی که در ایران مانند دیگر موج نوهای سینمایی خاستگاه منسجم سینمایی نداشت؛ بلکه وابسته به فیلمسازانی بود که نسبت به گذشته متفاوت می‌اندیشیدند و آثار متفاوتی می‌ساختند. این تفاوت در اندیشه و عملکرد، پیدایش جریان متفاوتی را فراهم کرد. این اندیشه و تفکر متفاوت و پیشرو، حاصل تحول در شرایط اجتماعی و فرهنگی کشور از جمله فضای روشنفکری حاکم بر جامعه و جریان ادبی مدرنی است که صورت گرفته بود.

خاستگاه اصلی موج‌نوی سینمای ایران ادبیات و به خصوص ادبیات داستانی مدرن است. بنابراین دگرگونی سینمای ایران و شکل‌گیری، موفقیت و تداوم موج‌نوی سینمای ایران حاصل تعاملی است که با جریان ادبی مدرن کشور داشته است.

ادبیات از بدو تولد سینما در تحکیم زبان و بیان آن تأثیر به‌سزایی داشته و نه فقط سینما از ادبیات و زبان ادبی بهره برده، بلکه ادبیات نیز از عناصر و مؤلفه‌های سینمایی کمک گرفته است. در ایران نیز ادبیات و سینما مانند کشورهای دیگر در کنار هم رشد کرده اند و همچنان که جامعه در طول سال‌ها به سمت شهرنشینی و مدرنیزه‌شدن رفته است نویسندگان و جامعه ادبی کشور نیز از شیوه و سبک نوینی که به سبب تأثیرات مدرنیسم، در ادبیات جهان به وجود آمده بود، تأثیر گرفتند و در نتیجه ادبیات داستانی مدرن در ایران پایه‌ریزی شد. فیلم‌فارسی‌ها در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ به سبب تغییرات اجتماعی-سیاسی با مدرنیسم و اصول و قواعد شهرنشینی آن همگام شد، فیلم‌سازانی که با محافل روشنفکری، ادبی و هنری جامعه ایران و نیز جهان در ارتباط بودند، فیلم‌هایی برخلاف سینمای غالب تولید کردند که دارای ارزش‌های زیباشناختی فراوان بود.

در کتابِ پیش رو، از سینمای موج‌نو، آثاری مورد تحلیل قرار می‌گیرد که علاوه بر ساختار روایی مدرن، از ادبیات داستانی مدرن اقتباس شده باشد. در اینجا منظور از ادبیات داستانی، رمان، داستان کوتاه و بلند است.

کتاب از سه فصل تشکیل شده است. در فصل اول به معرفی و تحلیل مفاهیم کلاسی‌سیسم، مدرنیسم و فلسفه این مکاتب در ادبیات و سینما و سپس آغاز موج نو می‌پردازد. فصل دوم پیشینه تاریخی موج نو و سینماگران و آثار انها را معرفی می‌کند و در فصل سوم تلاش شده تا روایت در فیلم‌های اقتباسی و تالیفی موج‌نو تحلیل و واکاوی شود.

این اثر چون پیوند میان ادبیات و سینما را اشکار می‌کند برای هر دو طیف علاقه‌مندان به ادبیات و سینما جذاب خواهدبود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۳۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

حجم

۵۳۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۰۰ صفحه

قیمت:
۱۲,۵۰۰
تومان