معرفی و دانلود کتاب کتاب کبریت ایران pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات رسم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کتاب کبریت ایران

آن چه در این کتاب پیش روی شماست، مروری است بر سیر تحول طراحی و تولید کبریت در ایران، از بدو ورود تا سال ۱۳۵۷. یعنی از زمانی که کبریت به‌عنوان یک کالای لوکس و سوغات فرنگ در میان اعیان و اشراف جای باز کرد تا زمانی که به کالای ضروری و استراتژیک مبدل شد و پس از آن‌، که به کالایی خرد و کم و بیش صرفا کلکسیونی تبدیل شد.

در این کتاب تاریخچه کبریت در ایران را همراه با عکس‌های زیبا و خاطره انگیز کبریت‌های ایرانی خواهید دید و چند کلکسیونر کبریت در ایران را خواهید شناخت.

در بخشی از پیش‌گفتار کتاب با عنوان «کبریت هویت ماست» می‌خوانیم:

مرور تاریخ طراحی و تولید کبریت در ایران،‌ ما را به این سمت می‌کشاند که کبریت‌ یکی از نوارهای نقاله‌ تاریخ ماست. بسیاری از جعبه‌های چوبی کبریت‌های چند دهه پیش‌، برای خیلی‌ها حتی آن‌هایی که اصلا در آن زمان نبوده‌اند‌، خاطره شده است. امروز این کبریت‌ها خاطرات ما را می‌سازد و هر کلکسیونری که کبریت‌های قدیمی جمع‌آوری می‌کند،‌ در واقع خاطرات گذشته را پاس داشته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب کبریت ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کتاب کبریت ایران
تعداد صفحه‌ها:۲۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۹۹۹ تومان

sina
۱۴۰۱/۰۱/۱۷

خیلی کتاب کاملی است درباره تاریخ کبریت در ایران. تصویرها و عکسهای جالبی دارد. فرهنگنامه آخر کتاب عالی بود.