معرفی و دانلود کتاب رباعی فونت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات رسم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رباعی فونت

کتاب رباعی فونت اثر شهاب سیاوش، شامل چهل و هفت رباعی خیام است که با چهل و هفت فونت متفاوت فارسی نوشته شده است. همچنین لینک دانلود فونت‌های فارسی نیز در هر صفحه قرار گرفته است.

این اثر، یک تجربه متفاوت و هنری از دیوان اشعار خیام است. در این کتاب، چهل و هفت رباعی که از دیوان اشعار خیام انتخاب شده‌اند، با چهل و هفت نوع فونت فارسی جدید و متفاوت نوشته شده‌اند. در هر صفحه نیز لینک و امکان دانلود آن فونت فراهم شده است. این کتاب، تجربه‌ای چشم‌نواز از دیوان اشعار خیام است.

کتاب رباعی فونت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب رباعی فونت، اثری عالی هم برای دوست‌داران شعر و هم برای علاقه‌مندان به هنر گرافیک است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رباعی فونت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رباعی فونت
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

MMahdiGhafuri
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۰/۱۵

#۱۹ "دردا و ندامتا که تا چشم زدیم نابوده به کام خویش، نابوده شدیم" ایده‌ی شهاب سیاوش در تلفیق دو ایده‌ی "گزیده رباعیات خیام" و "کتاب فونت" جالب و قابل تحسین است. کارهایی مثل "رباعی‌فونت" می‌تواند توسط سایر هنرمندان عرصه گرافیک دنبال...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۱۰

دقیقا همون چیزی بود که میخواستم. این کتاب شامل تایپو گرافی رباعیات خیام هست. تایپو گرافی ها بسیار جالب اند و خوبی این اثر اینه که شعری که بصورت تایپوگرافی در اومده رو هم جدا نوشتند. همچنین فونتی که برای...بیشتر

ناصر
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۲۰

به نظر من اصلاً زیبا نبود

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۵/۲۶

عنوان و ایده کتاب رو که دیدم به نظرم جذاب اومد، اما وقتی صفحات رو ورق زدم چیزی جز یک مشت فونت غیر حرفه ای، تکراری و بدقواره ندیدم.

کلیات عبید زاکانی
نگاره؛ گزیده آثار دانشجویان گرافیک
مزدک شکری کیانی
واژه‌نامۀ هنر داستان‌نویسی
جمال میرصادقی
دستان‌نامه پارسی؛ شرح امثال و حکم، کنایات اصطلاحات و داستان‌های امثال فارسی (جلد اول)
محمد رستمی
فرهنگ گفته‌‌های طنزآمیز
رضی هیرمندی
گرافیک دانشجویی (هفتمین کتاب سال)
گرافیک و طنز
گرافیک و خلاقیت
کتاب سال آرم ها و لوگوهای دانشجویان گرافیک
شگردهای طنز پردازی
اسد رجب نواز بیجارپس
گرافیک دانشجویی؛ تصویرسازی (ششمین کتاب سال)