کتاب صدای بال جبرئیل محسن نعما + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب صدای بال جبرئیل

کتاب «صدای بال جبرئیل» در نظر دارد قطره‌ای از دریای معنویت حضرت رسول (صلی الله‌علیه‌وآله) را به تصویر کشاند.

این کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته و در گروه «گنجشک های جمکران» چاپ شده است.

برشی از کتاب:

«عتبه رو در روی اسعد و ذکوان می نشیند: «خوش آمدی اسعد، ما را مسرور و شادمان کردی.»

اسعد لبخندی می زند و بسیار زود درخواستش را که برای آن سفر کرده، مطرح می کند: «ای عتبه، تو دوست و رفیق من هستی. مشکلی دارم که تنها تو و قبیله ات می توانید از پس آن بر بیایید.» عتبه چهره اش را کنجکاو نشان می دهد: «چیست آن مشکل؟»

_ همان طور که می دانی قبیله ما و قبیله اوس همیشه در حال نبرد و ستیز با هم بوده اند. هیچ گاه قبیله خزرج با اوس نساخته و همین طور اوس با خزرج. در جنگی که چندی پیش رخ داد، ما شکست سختی خوردیم. اکنون من از طرف قبیله خزرج به سوی تو آمده ام تا کمکمان کنید و در برابر قبیله اوس…

عتبه سخنان اسعد را قطع می کند و می گوید: «فاصله شما با ما بسیار زیاد است. مضافا اینکه ما نیز اکنون خودمان در گرفتاری به سر می بریم و با معضل بزرگی روبرو هستیم.»

اسعد کنجکاوانه می گوید: «چه مشکلی؟»

عتبه جواب می دهد: «محمد.»

اسعد متعجبانه می پرسد: «محمد دیگر کیست؟ اهل کجاست؟ مشکلش با شما چیست؟ آیا بر شما هجوم آورده؟»

عتبه با ناراحتی پاسخ می دهد: «محمد جوانی ست که به تازگی در مکه مردم را به سوی آئینی جدید فرا خوانده. او خدایان ما را زیر سوال می برد و از خدای یگانه دم می زند. تاکنون نیز عده ای را منحرف ساخته. اگر دیر بجنبیم او همه اهل مکه را فریب خواهد داد.»

amir
۱۳۹۹/۰۷/۲۲

بسیار زیبا

بریده‌هایی از کتاب

«ای آمنه، حال که این نوزاد از تو متولد شده، او را به خدای یکتا بسپار تا از شرّ هر حسود و هر مخلوقی در امان باشد. ای آمنه، نام این طفل را محمد بگذار. صلوات خدا بر او تا هنگامی که باد صبا می‌وزد و کبوتران برای یکدیگر می‌خوانند... .»
s.latifi
السّلام علیک یا رسول‌الله! مژده باد بر تو ای فرستاده خدا، که خداوند تو را از همه مخلوقاتش، از ابتدا تا انتها، برتر و گرامی‌تر گردانیده است. از این که قریش تو را به جنون نسبت دهند، هراسی به دلت راه مده که خداوند تو را به‌زودی به عالی‌ترین مقام خواهد رسانید و بالاترین درجه را به تو عطا خواهد کرد. پس از آن نیز، پیروان تو به‌وسیلۀ جانشینت علی‌بن‌ابیطالب، از نعمت وصول به دین حق برخوردار می‌گردند و شادمان خواهند شد.
s.latifi
«ای خدیجه آیا تو نیز اسلام را اختیار می‌کنی؟» - آری، یا رسول‌الله، به هر آنچه که شما راضی باشید، من نیز راضی و خشنود هستم. پیامبر (ص) نگاهی دوباره به خدیجه (س) می‌اندازد و بعد جمله‌ای شگفت‌انگیز را به خدیجه (س) می‌گوید: «ای خدیجه، اگر همان‌گونه است که گفتی، پس با علی نیز بیعت کن! چون او امام و مولایِ پس از من است!» و خدیجه با علی (ع) نیز بیعت می‌کند. انگار که تار و پود نبوت و امامت در یکدیگر تنیده شده و هیچ‌کدام بدون دیگری معنا ندارد.
s.latifi
بشریت اگر به دامان پر از مهر مصطفی (ص) چنگ بزند، هیچ‌گاه گمراه نخواهد شد و قدم در راه باطل نخواهد گذاشت.
ای خدای بزرگ. ای یکتای بی‌همتا. ای آن‌که در شأن تو، داشتن فرزند محال است. به این عبد سراپا حقیرت عنایتی کن و مرا صاحب پسران زیادی فرما تا در میان مردم مکه سرافکنده و حقیر و خوار نشوم. ای آبرودهندۀ بندگان رو سیاه.