دانلود و خرید کتاب رئالیست ها در غرقاب عشق ترجمه امیرحسین میرزائیان
تصویر جلد کتاب رئالیست ها در غرقاب عشق

کتاب رئالیست ها در غرقاب عشق

معرفی کتاب رئالیست ها در غرقاب عشق

«رئالیست‌ها در غرقاب عشق» مجموعه نامه‌های عاشقانه نامداران ادبیات جهان به گردآوری کاوه میرعباسی است. تولستوی، بالزاک، مارک تواین، برناردشاو، چارلز دیکنز، گوستاو فلوبر، جک لندن، استاندال، دی‌اچ. لارنس و... بزرگانی هستند که کاوه میرعباسی در این اثر داستان عاشقی‌شان را روایت می‌کند. درباره داستان عاشقی چارلز دیکنز و ماریا بیدنل، معشوقه او در این کتاب می‌خوانید: دیکنز در ۱۸۳۰ شیفته‌ی ماریا بیدنل شد، اما خانواده‌ی ماریا با ازدواج آنان موافق نبودند و برای پایان دادن رابطه‌ی دخترشان با دیکنز، ماریا را به مدرسه‌ای در پاریس فرستادند. عشق دیکنز به ماریا و دلشکستگی او تا سال‌ها ادامه داشت. سرانجام دیکنز در دوم آوریل ۱۸۳۶ با کاترین تامسون هاگارت دختر جرج هاگارت، منتقد موسیقی در مجله‌ی «تاریخ بامداد» که دیکنز هم آن‌جا گزارشگر بود، ازدواج کرد: نامه‌ی دیکنز به ماریا بیدنل شماره ۱۸ خیابان بنتینک، صبح یکشنبه، ماه مه، ۱۸۳۳ «...به آنچه در گذشته میان ما اتفاق افتاده است اشاره‌ای نمی‌کنم و به دنبال پیدا کردن عذر و بهانه‌ای برای توجیه رفتارم نیز نیستم. فقط یک بار و برای همیشه می‌گویم که تنها شور دلم و تنها آرزوی قلبی‌ام آشتی با تو است. تکرار آنچه قبلاً گفته‌ام در این‌جا بی‌فایده است، و گفتن امیدها و آرزوهایم برای آینده نیز همان‌قدر بی‌فایده می‌نماید. نمی‌دانم در دلت چه می‌گذرد و خدا گواه است که نمی‌خواهم احساساتت را به سود خودم تغییر دهم. من هرگز زیر این آسمان آبی هیچ انسانی را جز تو دوست نداشته‌ام و نخواهم داشت. ما اختلاف نظرهای بسیاری داشته‌ایم و به تازگی نیز راهمان به کلی از هم جدا شده. دوری‌ات هیچ تغییری در احساساتم و عشق بی‌حدم به تو ایجاد نکرده است. عشق من به اندازه‌ی همان روزهای اول مکاتبه‌مان خالص و پایدار است.»
farnaz hp
۱۳۹۹/۰۱/۰۹

کتاب کوتاه ولی در عین حال جملاتی داره که بارها میتونی بخونی و لذت ببری

A lover book
۱۴۰۳/۰۵/۱۳

برای من همچین کتابی تجربه ی جدید و جالبی بود و اینکه تا حدودی با شخصیت دوستان رئالیست کلاسیک نویسمون آشنا شدم، و البته مشتاق شدم کتابهاشون رو بخونم، من که دوستش داشتم خیلی.

ارزش یک کتاب را از شوری که در انسان برمی‌انگیزد و مدت زمانی که برانگیخته باقی می‌ماند می‌توان سنجید.
sorena
شاعر باید به مانند آمازون‌ها نیمی از قلب خویش را بسوزاند تا بتواند متهورانه قلم زند. ای مرثیه‌سرایان، برای سرودن نیازی به رو کردن به ویرانه‌ها نیست، تنها به درون سینه‌ی زنی شاد نگاهی بیفکنید.
sorena
زندگی لطیفه‌ای است که باید بدان خندید، پس زنده باد شادمانی!
sorena
زندگی لطیفه‌ای است که باید بدان خندید، پس زنده باد شادمانی!
پویا پانا
انسان هرچه بیشتر زندگی می‌کند رنج بیشتری نیز می‌کشد. از زمان پیدایش جهان کسی داروی رنج هستی را کشف نکرده،
پویا پانا
معماهای بسیاری وجود دارد و من پیچیده‌ترین آن‌ها هستم.
پویا پانا
یک معمای ریاضی: یک نفر باید چند ابله در جهان را بشناسد تا قانع شود که باید خودش را بکشد؟
پویا پانا
سعادت یا بدبختی ما در پول نیست، که در چگونگی خرج کردن پول است.
پویا پانا
جک لندن بر اثر عصیان روحی بر ضد اجتماع و زمانه در ۱۹۱۶ خودکشی کرد.
پویا پانا
دوستانم از شادی من شگفت‌زده مانده‌اند و نمی‌دانند که یاد تو بندهای غم از من می‌گشاید.
Aylin Mellati
پس من به پاسخ این سؤال که چقدر پول خرج می‌کنیم بی‌اعتنا هستم، چرا که اگر بیش از حد بدان توجه کنیم چیزهای مهم‌تری از دستمان می‌رود.
پویا پانا
«جهان به تمامی پوچ است و درون عروسک زیبای من انباشته از کاه.
پویا پانا
رمان‌های موپاسان (از قبیل یک زندگی، قوی همچون مرگ و بل آمی)، تصویری گویا از دنیای فاسد بورژوازی مرفه پاریس در اواخر قرن نوزدهم ارائه می‌دهند.
پویا پانا
تاکنون اندیشیده‌اید که فن‌آوری و صنعت چه بی‌شمار مشاغل احمقانه‌ای را تولید کرده‌اند که این‌ها خود به چه انبوهی از حماقت می‌رسد. این آمار ترسناکی است، اما به بی‌شمار مردم منچستر فکر کنید که زندگی‌شان را از راه ساختن سوزن ته‌گرد می‌گذرانند. و تولید انبوه هر سوزن به پنج‌ـ شش تخصص گوناگون نیاز دارد که در کنار هر ماشین مکانیکی یک انسان‌ـ ماشین را نیز می‌سازد. تصورش را بکنید انسانی که کارش نظارت بر دستگاه کپی است و یا سوزنبان قطار است چه زندگی‌ای خواهد داشت!
پویا پانا
برای نوشتن مادام بواری حتماً باید در خانه می‌بودم.
پویا پانا

حجم

۱۱۲٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۶۴ صفحه

حجم

۱۱۲٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۶۴ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان