دانلود و خرید کتاب اصول برنامه ریزی آموزشی (کارشناس ارشد علوم تربیتی) نسیم سعید
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اصول برنامه ریزی آموزشی (کارشناس ارشد علوم تربیتی)

کتاب اصول برنامه ریزی آموزشی (کارشناس ارشد علوم تربیتی)

معرفی کتاب اصول برنامه ریزی آموزشی (کارشناس ارشد علوم تربیتی)

برنامه‌ریزی آموزشی طرحی کلی برای یک فعالیت آموزشی است و فرایندی است که یاددهی- یادگیری را منظم‌تر می‌کند. هدف از برنامه‌ریزی آموزشی تلاش در جهت طراحی برنامه مناسب و دقیق برای تمامی عناصر مرتبط با نظام آموزشی است. برنامه‌ریزی موجب می‌شود فرصت‌های آینده تشخیص داده شود، مشکلات آتی پیش‌بینی‌شده و روش‌های پیشگیری از مشکلات احتمالی تعیین شود و راه‌کارهای عملی (استراتژی‌ها و تاکتیک‌ها جهت رفع مشکلات) طراحی شوند.

کتاب حاضر در ۸ فصل تنظیم شده‌است و در آن تعاریف و مفاهیم برنامه‌ریزی آموزشی، برنامه‌ریزی درسی، اهمیت و ضرورت برنامه‌ریزی آموزشی، برنامه‌ریزی در آموزش عالی، اصول برنامه‌ریزی آموزشی، ارزشیابی آموزشی، برنامه‌ریزی یادگیری الکترونیکی مورد بحث قرار گرفته است.

در فصل اول تعاریف و مفاهیم برنامه‌ریزی آموزشی و درسی و اصول آن بررسی شده است. در فصل دوم به مبانی برنامه‌ریزی آموزشی از دیدگاه فلسفی و روان‌شناختی و فرهنگی اجتماعی پرداخته شده‌است. در فصل سوم به تفصیل انواع مدل‌های برنامه‌ریزی آموزشی و الگوهای برنامه‌ریزی آموزش عالی بررسی شده است. در فصل چهارم این کتاب مراحل برنامه‌ریزی در آموزش عالی، مراحل برنامه‌ریزی آموزشی (مؤسسه‌ای) متوسطه، اهمیت نیازسنجی در برنامه‌ریزی آموزشی، مراحل برنامه‌ریزی برای اصلاح و نواوری آموزشی، مبانی اقتصادی برنامه‌ریزی آموزشی، روش‌های برنامه‌ریزی نیروی انسانی و فرایند برنامه‌ریزی آموزشی از دیدگاه پاتریک مورد توجه قرار گرفته و در فصل پنجم کتاب به مقوله ارزشیابی آموزشی و تأثیر آن در برنامه‌ریزی آموزشی پرداخته شده‌است. در فصل ششم برنامه‌ریزی آموزش عالی، سطوح برنامه‌ریزی آموزش عالی، الگوها و انواع ارزشیابی آموزشی در برنامه‌ریزی آموزش عالی بررسی شده‌اند. در فصل هفتم به رسالت آموزش عالی برای مدیریت فردا، تغییرات ساختاری در برنامه‌ریزی آموزش عالی، چگونگی بین‌المللی شدن آموزش عالی، آینده‌پژوهی در برنامه‌ریزی آموزشی، ویژگی‌های آینده‌پژوهی در برنامه‌ریزی آموزشی، آموزش عالی و توسعه پایدار پرداخته شده‌ است. در فصل هشتم برنامه‌ریزی یادگیری الکترونیکی، اصول و استانداردهای برنامه آموزشی یادگیری الکترونیکی، اصول و یکسان‌سازی تعیین هدف‌ها، سازماندهی محتوا، انتخاب راهبردهای یاددهی- یادگیری، اصول و استانداردهای ارزشیابی در برنامه‌ریزی مورد بررسی قرار گرفته است.

محمد عزیزی
۱۳۹۸/۱۱/۲۸

سلام،من این کتاب رو 2ماه پیش به صورت انترنتی خریدم،اما الان که میخوام مطالعه ش کنم میگوید فایل ناقص است

برنامه‌ریزی آموزشی، فرایندی است که یاددهی را منظم‌تر می‌سازد. در حقیقت به مجموعه فعالیت‌های منظم که از تعیین هدف شروع می‌شود و با انتخاب روش‌ها و وسایل متناسب با هدف ادامه پیدا می‌کند و سپس به اجرا در می‌آید و ارزشیابی می‌شود برنامه‌ریزی می‌گویند؛ به‌عبارت دیگر، برنامه‌ریزی عبارت است از طرح‌ریزی برای دستیابی به هدف.
کاربر ۱۹۲۰۸۱۱
- برنامه‌ریزی فراگردی است مداوم، حساب شده، منطقی، جهت‌دار و دورنگر، به‌منظور ارشاد و هدایت فعالیت‌های جمعی برای رسیدن به هدف مطلوب
کاربر ۱۹۲۰۸۱۱
به‌طورکلی در برنامه‌ریزی چند مفهوم زیر مستتر است: - جریان و مداومت. - ارشاد و هدایت. - دورنگری و هدف‌گیری. - تفکر و عقلانیت.
کاربر ۱۹۲۰۸۱۱
روانشناسی بازی
محمدعلی احمدوند
مقدمات تکنولوژی آموزشی
خدیجه علی آبادی
اصول مدیریت آموزشی
علی علاقه بند
رفتار مصرف‌کننده (جان موون و میشل مینور)
جان موون
آزمون‌های روانی تربیتی
محسن شکوهی یکتا
اندازه گیری و سنجش در علوم تربیتی
علی‌اکبر سیف
مقدمات مدیریت آموزشی
علی علاقه‌بند
درس گفتارهای مقالات شمس تبریزی (ترم سوم)
عبدالحمید ضیایی
رو‌ش‌ها و فنون تدریس (رشته علوم تربیتی)
م‍ن‍وچ‍ه‍ر وک‍ی‍ل‍ی‍ان‌
اصول برنامه‌ریزی درسی
سعید طالبی
آموزش و پرورش تطبیقی
احمد آقازاده
روانشناسی تربیتی
علی‌اکبر سیف
اطفال 2 در گوش و حلق و بینی
فاطمه شجاع صفت
طراحی آموزش و یادگیری در عصر دیجیتال
مهران فرج‌اللهی
یادگار عشق
علی ساعدی
راهنمای کاربردی روش‌های نوین تدریس
محرم آقازاده
Preschool and primary school education
مریم داداش‌زاده
تجزیه و تحلیل سیستم‌‌ها و کاربرد آن در مدیریت آموزشی (کارشناسی ارشد علوم تربیتی)
فرج اله رهنورد آهن
فراتفکر
نیک شانن
نت های افلیج
سعید نصاریوسفی

حجم

۴۴۶٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۴۴۶٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۱۰۱,۴۰۰
تومان