معرفی و دانلود کتاب عصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب عصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازیsubscriptionAvailable

کتاب عصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازی

۲.۳ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازی

امروزه، هر کدام از ما کاربران چندین فضای مجازی هستیم و بیشتر وقتمان را در شبکه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانیم. فضاهای مجازی، شلوغ‌تر از فضای شهری هستند و کم‌کم منتظریم جامعه‌ای پدید بیاید که مطلقاً مجازی باشد. ادعای این کتاب، این است که می‌خواهد فضاهای مجازی را واکاوی کند و مخاطبان را در رویکردهای جدید و کاربردهای دورانِ ازراه‌رسیده شریک کند. این کتاب، به تعاریف فضای مجازی و تاریخچۀ آن در ایران می‌پردازد و دربارۀ مفهوم هویت، هویت اجتماعی و ارتباطش با فضای مجازی می‌گوید. ارتباطش با هنر و گردشگری را بررسی می‌کند و درنهایت، پیامدهای آن‌ها را در روابط خانوادگی به چالش بکشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعصر مجازی؛ تأملی بر کارکردها و رویکردهای جامعه‌ی مجازی
موضوعجامعه‌شناسی، کامپیوتر