کتاب سیاستگذاری برای تغییر رفتار شهروندان (رویکرد بازاریابی اجتماعی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سیاستگذاری برای تغییر رفتار شهروندان (رویکرد بازاریابی اجتماعی)
«سیاستگذاری برای تغییر رفتار شهروندان (رویکرد بازاریابی اجتماعی)» نوشته نانسی آر. لی است. این اثر به موضوع بازاریابی اجتماعی که موضوعی ناشناخته در بازاریابی است میپردازد.
بازاریابی اجتماعی زمینهای در حال رشد و نوعی روششناسی است که کاربرد آن در بهبود سلامت عمومی، پیشگیری از آسیبها، حفاظت از محیط زیست، مشارکت شهروندان، و بهبود وضعیت اقتصادی بسیار موفق بوده است.
«سیاستگذاری برای تغییر رفتار شهروندان» بستری برای ارائه روشهایی است که بازاریابی اجتماعی میتواند از طریق آنها به عنوان ابزاری موثر و کارا جهت تغییر رفتار شهروندان بهکار رود. این کتاب طریقهٔ صحیح کاربرد بازاریابی اجتماعی و نحوه پشتیبانی از آن را به تفصیل بیان میکند.
سیاستگذاری برای تغییر رفتار شهروندان، از طریق ارائه یک مدل برنامهریزی ۱۰ مرحلهای و بررسی دامنهای از ابزارها و مطالعات، از جمله ارائه بیش از ۴۰ مورد موفق، میتواند به عنوان منبع اصلی برای سیاستگذاران و آن دسته از افرادی که در حال مطالعه و پیادهسازی بازاریابی اجتماعی در بخش عمومی هستند، مورد استفاده قرار گیرد. این کتاب، همچنین میتواند به عنوان یکی از مهمترین منابع تکمیلی برای آن دسته از افرادی که در زمینهٔ سیاستهای عمومی، مدیریت عمومی، عدالت زیست محیطی، سلامت عمومی، و دیگر رشتههایی که به دنبال تغییرات اجتماعی موثر هستند، مورد استفاده باشد.
نانسی آر. لی، تحصیل کردهٔ رشتهٔ MBA، بیش از ۳۰ سال تجربهٔ کاری در زمینهٔ بازاریابی حرفهای داشته و یکی از دانشیاران دانشگاه واشنگتن است. او علاوه بر این، به تدریس رشتهٔ بازاریابی اجتماعی در مدرسه سیاستگذاری عمومی و دولتی ایوان میپردازد.
برنامهریزی استراتژیک مبتنی بر سناریو
محمدحسین بیرامی