کتاب شمشیر نقره ای ایان سرالیر + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب شمشیر نقره ای

«ایان سرالیر» کتاب «شمشیر نقره‌ای» را بر اساس یک داستان واقعی نوشته است. داستان در زمان جنگ جهانی دوم رخ می‌دهد و فقط اسم شخصیت‌ها و برخی مکان‌ها عوض شده‌اند.

در اوایل ۱۹۴۰ نازی‌ها پدر خانواده بلیسکی را دستگیر می‌کنند و به زندان می‌برند. روث بزرگ‌ترین فرزند خانواده سیزده سال دارد، اِدیک یازده ساله است و برونیای موبور سه ساله. ورشو تحت تسلط نازی‌ها محلی پر از کشتار و وحشت است و روزگار خانوادهٔ بلیسکی بدون داشتن پدر روز به روز سخت‌تر می‌شود. بچه‌ها تلاش می‌کنند در میان خرابه‌های شهرهای بمباران شده زنده بمانند. آنها مجبور می‌شوند سفری طولانی و خطرناک را از لهستان به سوئیس آغاز کنند، جایی که امیدوارند دوباره والدین خود را پیدا کنند.

«شمشیر نقره‌ای» ماجرای بچه‌هایی است که در دورانی سیاه و تلخ، سختی‌های زیادی را تحمل می‌کنند و با تلاش و مقاومت روزنه‌های امید را زنده نگه می‌دارند.

Bahar
۱۳۹۷/۰۴/۱۸

به نظر من ارزش خوندن رو داره و همین طور نویسنده تونسته به خوبی از سختی های دوران جنگ برای خانواده ها و مخصوصا کودکان سخن بگه .

حاج ممد
۱۳۹۹/۰۱/۰۲

من حدود ده دوازده سال پیش دو بار این کتاب رو خوندم و با این که چیز های مبهمی از متن و داستان کتاب به یاد دارم ، ولی حس شگفتی و خوشایندی که بعدش خواندنش داشتم رو قویا تجربه

- بیشتر
مسعود وحيد
۱۳۹۷/۰۴/۱۸

من ۳۵ صفحه اولش رو خوندم به نظرم خوب آمد. روان و سلیس بود و فضاسازی مناسبی داشت.

اسکارلت ویچ
۱۳۹۹/۰۱/۰۳

عالی

booker
۱۳۹۹/۰۱/۳۰

عالی است

۱۴۰۱/۰۹/۰۵

کتاب از تلخی های جنگ واثراتش در مورد بچه ها گفته ولی ازنظرمن نتونسته یا نخواسته فجایع وتلخیهای جنگو خیلی باز کنه وسریع ازشون گذشته،خیلی جمع وجور وکوتاهه.

رضا
۱۳۹۹/۱۰/۲۶

به این میگن کتاب. ممنون از طاقچه که تو بینهایت بود 🌷🌷🌷🏅🏅🏅🏅🌷🏅

صحرا
۱۴۰۲/۰۲/۲۶

این کتاب برای من ، ی گنج قدیمیه . دوران کودکی که دوستی نداشتم این کتاب دوستم شده بود . و به معنی واقعی کلمه اولین کتابی بود که باهاش زندگی کردم دلم براش خیلی تنگ شده بود .⁦❤️⁩

nina61
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

یه کتاب حال خوب کن و امیدوار کننده واقعا عالی بود

۱۴۰۰/۰۸/۱۲

خوب وهیجان انگیز هس خوندم من پیشنهاد میکنم

بریده‌هایی از کتاب

«هیچ بچه‌ای هرگز نباید دوباره چنین حالتی را در چهره‌اش داشته باشد.»
i_ihash
چریدن گاوها، خواندن خروس‌ها، جوانه زدن بذرها از زمین و به بار نشستن آنها. آهنگ ابدی فصل‌ها در مزرعه تو مترنم است و تو در کنار چیزهایی هستی که ذات واقعی زندگی‌اند.
nina61