کتاب جلاد لاغر
معرفی کتاب جلاد لاغر
«جلاد لاغر» داستانی از دارن شان، نویسنده انگلیسی رمانهای فانتزی و ژانر وحشت برای نوجوانان است.
کتاب «جلاد لاغر» اولینبار در می ۲۰۱۰ به چاپ رسید. این کتاب که به گفتهی شان از داستان «هاکلبری فین» الهام گرفته شده بر خلاف فضای حماسی و اندکی ترسناکش، داستانی لطیف و انساندوستانه با پیام عدالتخواهی دارد.
جبیل رام پسر لاغر رشن رام، جلاد شهر وادی است، او مادر ندارد و پدرش هم خیلی برایش وقت نمیگذارد. شهر وادی، شهری عجیب است که در آن، مردم را به هر جرم کوچک و بزرگی گردن میزنند و ساکنان شهر، جلاد را بالاترین مقام پس از پادشاه میدانند، برای همین جبیل دوست دارد پس از پدرش، جلاد شهر شود. پدر به خاطر لاغری و کوچکی او بهایی به درخواستش نمیدهد و در وصیتش برادران جبیل را لایق شغل خود معرفی میکند. جبیل که عاشق دختر حاکم است از پادشاه درخواست میکند تا از پدرش بخواهد او را به توبیقات بفرستد، جایی که معمولا جنگجویان را میفرستند تا دلیری آنها را آزمایش کنند. در حالی که جنگجویان برنده، شانس این را دارند که از خدای سیبادان که ساکن توبیقات است چیزی بخواهند. حاکم قبول میکند و به جبیل میگوید باید با خودش بردهای تلسانی نام را ببرد و او را برای سیبادان قربانی کند.
سفر جبیل که پر از حوادث و وقایع شگفتانگیز و غیرمنتظره است آغاز میشود و او در این سفر به بینش و قدرتی میرسد که باعث تغییر مسیر زندگیاش میشود.
خب یه بار دیگه بعد خوندن کتاب نظر میذارم... این کتاب از دارن شان یکی از داستان هایی هست که شروع مناسب و پرداخت داستانی خیلی خوبی داره روند داستان زیبا طی می شه و غیرمنطقی نیست.ایده های جالب در داستان زیاده
دوران راهنمایی، کتاب های دارن شان روخوندم. اونقدر برام جذاب بود که گاهی خواب شخصیت های داستانو میدیدم. چیزی که خیلی برام جالبه شخصیت پردازی و خلق یه دنیای جالب و غیرمعموله. نمیدونم اگه جلاد لاغر رو هم وقتی راهنمایی
سالهای راهنمایی و دبیرستان من با کتاب های دارن شان گذشت😍😁 سری کتابهای سرزمین اشباح، نبرد با شیاطین، جلاد لاغر و حماسه کرپسلی. چندبار خونده بودمشون☺. کتاب نوجوانه اما من هنوز بعضی وقتا میرم سراغشون😍😁. قلمش خیلی جذابه 👌
من نسخه مجلد این کتابو از نمایشگاه خریدم. خیلی سال پیش. کتاب خوبیه. از جمله کتاب های دارن شان که برای نوجوان نوشته شده ولی به نظر من هر کسی که نوجوانیشو تموم کرده هم میتونه ازش لذت ببره. و
چقدر خوب شد اوردینش!!! چه عجببب. امیدوارم بقیه کارهای دارن شان هم که نشر قدیانی چاپ کرده زودتر اضافه کنین. ممنون
عاشقشم عاشقشم عاشقشم
مرسی طاقچه جون
کتابی بسیار عالی از نویسنده خوب دارن شان. توصیه میکنم بقیه کتاب های این نویسنده مثل مجموعه نبرد با شیاطین و مجموعه سیرک عجایب رو حتما بخونید و لذت ببرید
کتاب خوب و متوسظی بود ولی مفهوم عالی ای داشت این ک شما هر جا باشید با نگرش خانوادتون ب دنیا نگاه میکنید حتی اگه اشتباه باشه روشون تعصب دارید وقتی پسره سفرشو شروع کرد کاملا تنگ نظر و خود بزرگ بین
این کتاب عالیه..بارها خوندمش !!