کتاب شاعر دشت و هور
خواندن نظراتمعرفی کتاب شاعر دشت و هور
«شاعر دشت و هور» روایتهایی از زندگی شهید اصغر انصاری به قلم افضل قائمی کاشانی است. اصغر انصاری، دوم شهریور ۱۳۴۲، در روستای منصور از توابع شهر بوئینزهرا به دنیا آمد. پدرش عبدالجواد، کشاورز بود و مادرش صاحبه (فوت۱۳۴۸) نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد درس خواند و دیپلم گرفت. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. یازدهم بهمن ۱۳۶۵، در آبادان بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در بهشتزهرای تهران است.
در قسمتی از کتاب میخوانیم:
دوباره با بیسیم بهم خبر دادند بچهها در نوکمدادی با عراقیها درگیر شدهاند و دارند آنجا را میگیرند. مسئول گردان کمیل فردی بود به اسم درویش که مجروح شده بود. با پنج، ششتا از بچههای گردان رفتم نوکمدادی و دوباره رفتم پیش اصغر. به او گفتم «اصغرجون از حالا دیگه از من جدا نشو. هر جا رفتم، تو هم بیا.» راه افتادیم سمت سهراه شهادت که بچههای توی خط خبر دادند عراقیها دارند میآیند. جلوی خاکریزشان یک دژ بزرگی بود؛ خاکریزهای بریدهبریده و ممتد نونیشکل. از آنجا دیدم که عراقیها آرایش گرفتهاند و دارند به سمت ما میآیند. یکهو دیدم اصغر دوباره شروع کرد به تیراندازی با کلاش. داد کشیدم «اصغر این کار رو نکن، چرا حرف گوش نمیکنی؟ کار من و تو نیست. مگه با تو نیست؟»
آقای فضول
ماجراهای بهنام، قهرمان قندونیمحبوبه شاه علی
از خراسان تا بلغارستانمحمدعلی کیانی
اثر مرکبدارن هاردی
عوامل مؤثر بر استقرار ERPفرهاد فرهادی
شعر و صدای م.آزادمحمود مشرف آزاد تهرانی (م.آزاد)
ستاره دوردستروبرتو بولانیو