معرفی و دانلود کتاب همسر شوهر من pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب همسر شوهر من

کتاب همسر شوهر من

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب همسر شوهر من

کتاب همسر شوهر من نوشته‌ی آلیس فینی، داستان زنی است که پس از یک ساعت دویدن به خانه برمی‌گردد و درمی‌یابد کلیدش دیگر در را باز نمی‌کند. زنی شبیه خودش پشت در ایستاده است؛ زنی که نام، لباس و جایگاه او را از آن خود می‌داند. این رمان معمایی و روان‌شناختی، تردید درباره‌ی هویت را به نگرانی‌های زندگی مشترک و آرزوهای کنارگذاشته‌شده پیوند می‌زند. نسیم شکاری این کتاب را ترجمه کرده و انتشارات چترا منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه بخرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همسر شوهر من

کتاب همسر شوهر من نوشته‌ی آلیس فینی، امنیت خانه و اطمینان به نزدیک‌ترین آدم‌های زندگی را در مرکز موقعیتی اضطراب‌آور قرار می‌دهد. ایدن فاکس، نقاشی که سال‌های زیادی را صرف مراقبت از دخترش کرده است، همراه همسرش هریسون وولف به روستای ساحلی هاپ فالز نقل‌مکان کرده تا فرصتی برای بازگشت به خواسته‌های خودش پیدا کند. نخستین نمایشگاه نقاشی‌هایش قرار است نشانه‌ای از این شروع دوباره باشد. روایت اول‌شخص، فاصله‌ی میان ظاهر امیدوارکننده‌ی زندگی او و نگرانی‌های درونی‌اش را آشکار می‌کند. ایدن از خانه‌ی تازه و نقاشی‌کردن خوشحال است، اما تغییر رفتار شوهرش، رابطه‌ی نزدیک‌تر او با دخترشان و دشواری معاشرت با دیگران ذهنش را مشغول کرده‌اند. دویدن برای او فرصتی کوتاه برای فاصله‌گرفتن از مسئولیت‌هاست. متن از همین عادت روزمره به موقعیتی می‌رسد که شناخت ایدن از زندگی خودش دیگر برای دیگران اعتباری ندارد. ترس اصلی فقط حضور یک غریبه نیست؛ احتمال حذف‌شدن از روابط و نادیده‌گرفته‌شدن تمام زحمت‌هایی است که برای ساختن زندگی کشیده است.
فضای ساحلی داستان صرفاً پس‌زمینه‌ی اتفاق‌ها نیست. مغازه‌های تعطیل، خانه‌های خالی، جاده‌های کم‌رفت‌وآمد و تاریکی بندر، تنهایی شخصیت اصلی را ملموس‌تر می‌کنند. خانه‌ی قدیمی اسپایگلس نیز معنایی دوگانه دارد: ایدن برای بازسازی این خانه وقت و انرژی صرف کرده و به آن احساس تعلق یافته است، اما همین مکان به مرزی میان او و زندگی‌ای تبدیل می‌شود که دیگری ادعای آن را دارد. فصل‌های آغازین میان تجربه‌ی ایدن و روایت الیویا برد، معروف به بردی، جابه‌جا می‌شوند. روایت بردی به شش ماه پیش بازمی‌گردد؛ زمانی که او در بیمارستان منتظر بررسی وضعیت جسمانی‌اش است. افکار این شخصیت درباره‌ی مادر، تنهایی، بی‌اعتمادی و تمایل به دیگری‌بودن، پرسش هویت را از زاویه‌ای دیگر مطرح می‌کنند. تفاوت میان حرف‌های مؤدبانه‌ی بردی و واکنش‌های تند درونی‌اش نیز فاصله‌ی ظاهر و احساس را نشان می‌دهد. این دو مسیر در بخش‌های آغازین هنوز به هم پیوند نخورده‌اند و همین فاصله، زمینه‌ی دنبال‌کردن سرنخ‌ها و سنجیدن ادعاهای شخصیت‌ها را فراهم می‌کند.

خلاصه داستان همسر شوهر من

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
ایدن فاکس در آستانه‌ی نخستین نمایشگاه نقاشی‌هایش برای دویدن از خانه بیرون می‌رود. او امیدوار است نقل‌مکان به هاپ فالز فرصتی برای دنبال‌کردن آرزوهایش باشد و زندگی مشترکش را نیز از دلخوری‌های گذشته دور کند. بازگشت به خانه این امید را به‌هم می‌ریزد: کلید در قفل جا نمی‌رود و زنی شبیه ایدن لباس او را پوشیده و خودش را صاحب‌خانه معرفی می‌کند. ایدن انتظار دارد هریسون سوءتفاهم را برطرف کند، اما رفتار شوهرش پرسش‌های بیشتری برمی‌انگیزد. او بدون تلفن، پول یا مدرک شناسایی بیرون مانده و باید بفهمد چه اتفاقی افتاده است. روایت دیگر کتاب به الیویا برد بازمی‌گردد؛ زنی تنها که خبر بیماری جدی‌اش، آینده و تصمیم‌هایش را دگرگون می‌کند.

چرا باید کتاب همسر شوهر من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب همسر شوهر من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• تعلیق داستان از ناسازگاری جزئیات آشنا شکل می‌گیرد؛ کلید خانه، لباس و نام شخصیت به موضوع تردید تبدیل می‌شوند.
  • داستان احساس تعلق را در کنار سهم زنان از مسئولیت‌های مراقبتی و آرزوهای شخصی بررسی می‌کند.
  • دو روایت اول‌شخص امکان مقایسه‌ی ادعاها، ترس‌ها و برداشت‌های شخصیت‌ها از خودشان را فراهم می‌کنند.

خواندن این کتاب به گروه‌های زیر پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی و روان‌شناختی که به مسئله‌ی هویت علاقه دارند.
  • خوانندگانی که داستان‌های مربوط به بی‌اعتمادی در زندگی مشترک را دنبال می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به روایت‌های اول‌شخص در فضاهای ساحلی و خلوتی که بر اضطراب داستان می‌افزایند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب همسر شوهر من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

انتشاراتانتشارات چترا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۷/۰۹
فرمت کتابPDF
برچسبادبیات انگلستان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.