کتاب وسوسه های نوشه
خواندن نظراتمعرفی کتاب وسوسه های نوشه
«وسوسههای نوشه» مجموعه ۷ داستان کوتاه به قلم کیانوش گلزار راغب است.
«عطر روغن حیوانی در کوچهها پیچیده بود. جشن«سردستانه» با برداشت گندم و شکرگزاری به درگاه خداوند متعال هر سال برگزار میشد. با گردآوری محصول و پایان درو، لذت یک سال کار و تلاش با عطر رشتهپلو در هم میآمیخت و انگیزه مضاعفی میبخشید بیشتر کار کنند و زودتر جشن سردستانه را بر پا دارند. کشاورزانی که محصول شان زیاد بود دروشان عقب میافتاد و فامیلها کمک شان میکردن قبل از پائیز محصول شان را بچینند. خانوادههای پرجمعیت دروشان را زودتر تمام میکردن و به یاری دیگران میرفتند.
داش کرَم میخواست به کمک خانواده عمو رحیم برود و نامزدش را زودتر ببیند. باید کمک شان میکرد محصول را زود برداشت کنند و مقدمات عروسی فراهم شود.
نوشه را هم با خود برد تا کمک بیشتری کرده باشند. تا ظهر یک هکتار گندم چیدن و جمع آوری کردند. افراد دیگری هم به کمک شان آمده بودند تا درو تمام شود و شب سردستانه بخورند. نوشه کم رو بود و خجالتی، دلش نمیخواست داخل جمع باشد و ظهر به خانه عمو رحیم برود. سر ظهر راهی خانه خودشان شد. ناهارش را خورد و دوباره به طرف صحرا راه افتاد.»
زمان ایستاده بود
تلخی رهاییجواد کامور بخشایش
نام: سیدرضارضا جمشیدی
ویزا برای مجردهافرانک کلابی
روزهای پیام بریروح الله شریفی
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
برده سورکیانوش گلزار راغب
نخل ها تو را می خوانندزهرا حیدری
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بنظرم جالب نبود
ماجراهای شیطنت پسرکی به نام کیانوش که درروستا زندگی میکند.کتاب به صورت داستان های کوتاه هست. نوشه مخفف کیانوش