معرفی و دانلود کتاب وسوسه های نوشه + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وسوسه های نوشه

«وسوسه‌های نوشه» مجموعه ۷ داستان کوتاه به قلم کیانوش گلزار راغب است. «عطر روغن حیوانی در کوچه‌ها پیچیده بود. جشن«سردستانه» با برداشت گندم و شکرگزاری به درگاه خداوند متعال هر سال برگزار می‌شد. با گردآوری محصول و پایان درو، لذت یک سال کار و تلاش با عطر رشته‌پلو در هم می‌آمیخت و انگیزه مضاعفی می‌بخشید بیشتر کار کنند و زودتر جشن سردستانه را بر پا دارند. کشاورزانی که محصول شان زیاد بود دروشان عقب می‌افتاد و فامیل‌ها کمک شان می‌کردن قبل از پائیز محصول شان را بچینند. خانواده‌های پرجمعیت دروشان را زودتر تمام می‌کردن و به یاری دیگران می‌رفتند. داش کرَم می‌خواست به کمک خانواده عمو رحیم برود و نامزدش را زودتر ببیند. باید کمک شان می‌کرد محصول را زود برداشت کنند و مقدمات عروسی فراهم شود. نوشه را هم با خود برد تا کمک بیشتری کرده باشند. تا ظهر یک هکتار گندم چیدن و جمع آوری کردند. افراد دیگری هم به کمک شان آمده بودند تا درو تمام شود و شب سردستانه بخورند. نوشه کم رو بود و خجالتی، دلش نمی‌خواست داخل جمع باشد و ظهر به خانه عمو رحیم برود. سر ظهر راهی خانه خودشان شد. ناهارش را خورد و دوباره به طرف صحرا راه افتاد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وسوسه های نوشه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوسوسه های نوشه

۱۴۰۳/۱۰/۰۸

اصلا جالب نبود،

گل پری
۱۴۰۳/۰۲/۲۱

ماجراهای شیطنت پسرکی به نام کیانوش که درروستا زندگی میکند.کتاب به صورت داستان های کوتاه هست. نوشه مخفف کیانوش