دانلود و خرید کتاب درمان رودرواسی عبدالرضا بهین
تصویر جلد کتاب درمان رودرواسی

کتاب درمان رودرواسی

انتشارات:فرهنگ و دانش
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۵از ۲۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب درمان رودرواسی

رودرواسی یعنی ناتوانی در : نه گفتن،اعتراض کردن،مخالفت کردن،سوال کردن،درخواست کردن

دیدن عدّه‌ی زیادی از مردم که متأصلانه دچار رودرواسی می‌شوند، محکوم به پذیرش شرایط موجودشان هستند و فقدانِ سرنخ و راهنما، به‌صورت کتاب، منجر به نگارش این اثر گردید.

نویسنده‌ی این کتاب ادّعا دارد که کتاب حاضر دارای مطالبی متناسب با فرهنگ ایران، افغانستان، تاجیکستان و ... می‌باشد و بسیار ساده و کاملاً کاربردی است، که، با این ویژگی‌ها، به شما کمک می‌کند تا رودرواسی‌ها را کنار بگذارید.

مطالب این کتاب خالی از اِشکال نیست، امید است بتواند راهگشای درمان برای مبتلایان و تحقیق برای متخصصین در این حوزه باشد.

footing
۱۳۹۶/۰۸/۰۶

بهترین راه درمان خجالت اینه که این کتاب رو بذارین کنار و برین با مردم ارتباط برقرار کنین.

نوید
۱۳۹۴/۰۵/۳۰

البته رودربایستی درستشه..

کاربر ۲۷۵۰۸۷۴
۱۴۰۰/۱۲/۱۸

این کتاب کامل بهتون میگه که اولویت خودتونین و خجالت و به کل بزارین کنار و حتی چند راه حل برای کنار گذاشتن خجالت و افزایش رابطه با افراد گذاشته ک خیلی جالبن حتی اگه اهل رودربایسی نیستین خیلی بهتون کمک

- بیشتر
savalan
۱۳۹۵/۰۱/۰۵

بسیار عالیست باید انقدر خونده بشه و عمل بشه تا ملکه ذهن ادمی شود. تشکر از نویسنده و طاقچه

zahra
۱۴۰۱/۱۱/۰۱

واقعا عالی بود با اینکه نصفشو تا الان خوندم خیلی روم تاثیر گذاشت کسایی ک این مشکل رو دروایسی رو دارن پیشنهاد میکنم حتما حتمااا بخونید پشیمون نمیشید👌🥰

seyed rasoul mousavi
۱۳۹۸/۰۸/۰۷

سلام این کتاب رو خریدم همچنین چند کتاب دیگر رو داشتم میخوندم ، با حذف پوشه اندروید به دلیل پر شدن و اومدن دوباره برای خواندنش نوشته نصب ناقص ... باید کامل حذف کنم و دوباره نصب کنم. این کار رو

- بیشتر
مامان هلنا
۱۳۹۵/۱۲/۱۱

بسیار عالی و مفید

raeisi
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

بسیار عالی و کاربردی.به همه توصیه میکنم برای یکبارهم که شده این کتاب رو بخونند.ارزش یکبار خوندن رو داره حتی بیشتر

هومن ج
۱۳۹۳/۱۱/۰۴

بسیار کتاب مفیدیست

تراب
۱۴۰۳/۰۸/۲۶

خوب و عالی نوشتند . دستشون درد نکنه . انشالله

ـ عزّت نفس : احترام به خود و ارزش قایل شدن برای خود. خودپنداره‌ی مثبت.
احمد
كسی كه با مردم رودرواسی دارد، شاید می‌خواهد آن‌ها را شاد سازد، ولی نمی‌تواند و نخواهد توانست همه‌ی اطرافیان خود را شاد سازد، حتّی اگر هم موفّق به این كار شود، خودش غمگین می‌شود زیرا رویاهایش، شادی‌هایش، خواسته‌های شخصی‌اش و رضایت افراد مهم و نزدیكش را از دست می‌دهد.
mohsen
مواظب احساسات، اعتقادات و قوانین باشید، كسی كه می‌خواهد شما را تحت تأثیر خود قرار دهد ممكن است، برای تأثیر بر شما‌، از چنین جمله هایی استفاده نمایند: "خدا را خوش نمی‌آید"‌، "انسانی نیست"‌، " مگر وجدان نداری"‌، " مگر انصاف نداری كه ..."‌، " قانوناً شما باید ...." .
Sajjad
كسی كه تحت رودرواسی، به دیگران «بله» می‌گوید، مجبور است در عمل به كسانی كه به آن‌ها تعهّداتی دارد «نه» بگوید. یعنی وی دقیقاً برعكس عمل می‌كند، باید به دیگران «نه» بگوید، چون تعهدی نسبت به آن‌ها ندارد و به كسانی كه متعهّد است «بله» بگوید.
Elham
هنگام نه گفتن نترسید، بهتر است به چشمان طرف مقابلتان نگاه كنید و خیلی قاطع نه بگویید. نیاز به سرپایین انداختن و به طرف دیگری نگاه كردن نیست.
Sajjad
اگر قرار است با گفتن «نه» یا مخالفت با كسی، حمایت و محبّت او را از دست بدهید. باید بدانید كه او شما را ابزاری می‌بیند برای رسیدن به اهداف خود، پس نگران از دست دادن وی نباشید.
123
بهتر است یكی از سیاست‌های زندگی‌تان این باشد كه تمام رمز و راز و جزییات زندگی‌تان را دیگران و اطرافیانتان ندانند یعنی جزییات زندگی خود را آشكار و علنی نسازید زیرا این موضوع باعث داشتن توقع آنان از شما و خلع سلاح شدن شما و نداشتن دلیل برای نه گفتن می‌گردد
123
درخواستی از شما میشود و به شما گفته میشود "یک کاریش بکن" نباید تسلیم شوید که چیزی به شما تحمیل کنند. این‌ها به معنی تخلیه‌ی یك کامیون آجُر روی شماست كه نه تنها جای آن مناسب نیست بلكه حركت را از شما می‌گیرد.
Sajjad
برای آن‌كه تحت رودرواسی قرار نگیرید این كلمات متناسب با موقعیت‌های مختلف می‌توانند به شما كمك كنند :" نه متشكرّم‌، من سیاستی دارم كه ... "‌، " من برنامه‌ای دارم كه این كار جز برنامه‌ی من نیست" (ولی نیاز نیست سیاست یا برنامه‌تان را بگویید)‌، " تعهّد دیگری دارم " (بدون گفتن تعهّدتان)‌، "حالا نه"‌، "ترجیح می‌دهم این كار نكنم"‌، " الآن نمی‌توانم جواب بدهم"‌، "چه نفعی برای من دارد؟"‌، "عجله برای چی؟"‌، " برای تصمیم‌گیری فرصت هست" ،" كاش می‌شد آره بگویم" و ...
123
درنظر گرفتن افراطی خود، باعث خودخواهی می‌شود، درنظر نگرفتن خود و در نظر گرفتن افراطی دیگران باعث « خوبی بیش از حد» می‌شود و اگر توأم با ناتوانی برای گرفتن حق خود باشد، منجر به رودرواسی می‌شود. ولی اگر فرد بتواند، بین تأمین خواسته های خود و دیگران تعادلی ایجاد نماید یعنی توانایی حفظ و دفاع از حقوق خود را داشته باشد و به حقوق دیگران احترام بگذارد، فردی متعادل و بی رودرواس(بی‌رودربایست) شناخته می‌شود.
Reyhan
توسعه‌ی مهارت‌های كلامی، بحث و جَدَل به شما کمک زیادی میکند. اگر شما مهارت كلامی خود را تقویت كنید به‌عنوان یك وسیله به شما كمك می‌كند زیرا در شرایطی شما مجبور به بحث كردن خواهید شد. همیشه موقعیت‌ها آن‌گونه كه شما می‌خواهید و توانایی مقابله با آن را دارید نیست، بلكه موقعیت‌ها بسیار متنوّع و گسترده و حتّی غیرقابل پیش‌بینی هستند و اگر شما در زمینه‌ای ضعف داشته باشید احتمال شكست‌ خوردن شما افزایش می‌یابد. پس مهارت كلامی خود را تقویت كرده و نقاط ضعف خود را شناسایی و اصلاح كنید.
Sajjad
اگر درك و علاقه‌ی دیگران نسبت به شما مشروط به بله گفتن‌های شما باشد، و در صورت نه گفتن، بعضی از آن‌ها شما را درك نكنند و علاقه‌ی خود را نسبت به شما از دست بدهند پس این رابطه، رابطه‌ای دوطرفه نیست، بلكه رابطه‌ای یك طرفه بوده و به زیان شما و نفع طرف مقابل است.
Sajjad
بهتر است یكی از سیاست‌های زندگی‌تان این باشد كه تمام رمز و راز و جزییات زندگی‌تان را دیگران و اطرافیانتان ندانند یعنی جزییات زندگی خود را آشكار و علنی نسازید زیرا این موضوع باعث داشتن توقع آنان از شما و خلع سلاح شدن شما و نداشتن دلیل برای نه گفتن می‌گردد مانند: "اینکه چقدر درآمد یا حقوق دارید، چقدر پس انداز می‌کنید، از ساعت چند تا ساعت چند کجا هستید‌، چند ساعت وقت آزاد دارید و... " منجر به آگاهی دیگران از جزییات زندگی شما شده و برایش نقشه میکشند، كه اگر این روند ادامه یابد تبدیل به ابزاری برای آنان می‌شوید و چیزی از خودتان برای خودتان باقی نمی‌ماند.
Sajjad
برای «نه» گفتن و رَد درخواست دیگران نیاز به پرخاشگری و گردن كلفتی ندارید. ساده، قاطع، مؤدّبانه و كوتاه ولی مفید می‌توانید درخواست دیگران را نپذیرید.
Sajjad
بی نظری: سكوت داشتن و عدم اعلام نظر خود در مقابل دیگران باعث می‌شود دیگران برای شما تصمیم بگیرند و نظرات، عقاید، و سلیقه‌ی شما نادیده گرفته شود كه ادامه‌ی چنین وضعیتی منجر به نادیده‌گرفتن شخصیت شما خواهد شد و دیگران شما را به‌عنوان فردی منفعل ببینند.
Sajjad
رودربایستی: در تداول عامه، مأخوذیت به حیا. حالت شرم از گفتن گفتاری یا کردن کرداری به ملاحظه حرمت شخص حاضر که این گفته یا کرده خلاف احترام اوست.
Reyhan
ـ برای «نه» گفتن و رَد درخواست دیگران نیاز به پرخاشگری و گردن كلفتی ندارید. ساده، قاطع، مؤدّبانه و كوتاه ولی مفید می‌توانید درخواست دیگران را نپذیرید.
تراب
ـ سعی كنید تعداد نَه‌های خود را افزایش دهید. اگر شما با شنیدن اوّلین نَه از طرف مقابل‌تان، سرتان را پایین بیندازید و دنبال كار خود بروید و تسلیم شوید، به‌طور كامل باخته‌اید ولی اگر شما دو تا نَه داشته باشید برنده‌اید. و اگر وی دو تا نَه داشته باشد و شما سه تا نَه داشته باشید باز هم شما برنده‌اید. فراموش نكنید افراد دارای ذخایر محدودی از نظر نه گفتن هستند، كافی است شما ذخایر خود را در مقابل آن‌ها افزایش دهید آن‌گاه متوجّه موفّقیت خود می‌شوید و می‌بینید آن‌ها در مقابل شما كم می‌آورند.
تراب
صدای خود را مورد ارزیابی قرار دهید. آیا آهنگ كلام كسالت‌آور، زننده یا خوشایند است، یا سنگین، مبهم و از ته گلوست. محكم و با متانت حرف بزنید و هرگز كلمات را با عجله اَدا نكنید. با تُن صدای متوسّط صحبت كنید نه با صدای بلند و یا خیلی آهسته. خیلی تُند و خیلی كُند صحبت نكنید، حدّ میانه بهترین است و پرهیز از تكیه‌ كلام.
Sajjad
هیچ‌گاه دچار این توهّم نشوید كه دیگران چشم به شما دوخته‌اند و خود را زیرنظر و تحت نظر احساس كنید، به این فكر كنید كه آن‌چه صحیح است را انجام دهید، خجالت نكشید و راحت رفتار كنید.
Sajjad

حجم

۳۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۳۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان