کتاب درمان رودرواسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب درمان رودرواسی
رودرواسی یعنی ناتوانی در : نه گفتن،اعتراض کردن،مخالفت کردن،سوال کردن،درخواست کردن
دیدن عدّهی زیادی از مردم که متأصلانه دچار رودرواسی میشوند، محکوم به پذیرش شرایط موجودشان هستند و فقدانِ سرنخ و راهنما، بهصورت کتاب، منجر به نگارش این اثر گردید.
نویسندهی این کتاب ادّعا دارد که کتاب حاضر دارای مطالبی متناسب با فرهنگ ایران، افغانستان، تاجیکستان و ... میباشد و بسیار ساده و کاملاً کاربردی است، که، با این ویژگیها، به شما کمک میکند تا رودرواسیها را کنار بگذارید.
مطالب این کتاب خالی از اِشکال نیست، امید است بتواند راهگشای درمان برای مبتلایان و تحقیق برای متخصصین در این حوزه باشد.
۱۱ قانون جذابیت ارتباطی
چگونه کودک مسئول تربیت کنیم؟مریم هاشمی بخشی
تربیت جنسی کودکانپریسا وثوقی
از پدر مادر شدن نترسید!خدیجه گلچین خزری
آموزش و روانشناسی دانش آموزان چپ دستمریم هاشمی بخشی
بهترین راه درمان خجالت اینه که این کتاب رو بذارین کنار و برین با مردم ارتباط برقرار کنین.
البته رودربایستی درستشه..
این کتاب کامل بهتون میگه که اولویت خودتونین و خجالت و به کل بزارین کنار و حتی چند راه حل برای کنار گذاشتن خجالت و افزایش رابطه با افراد گذاشته ک خیلی جالبن حتی اگه اهل رودربایسی نیستین خیلی بهتون کمک
بسیار عالیست باید انقدر خونده بشه و عمل بشه تا ملکه ذهن ادمی شود. تشکر از نویسنده و طاقچه
واقعا عالی بود با اینکه نصفشو تا الان خوندم خیلی روم تاثیر گذاشت کسایی ک این مشکل رو دروایسی رو دارن پیشنهاد میکنم حتما حتمااا بخونید پشیمون نمیشید👌🥰
سلام این کتاب رو خریدم همچنین چند کتاب دیگر رو داشتم میخوندم ، با حذف پوشه اندروید به دلیل پر شدن و اومدن دوباره برای خواندنش نوشته نصب ناقص ... باید کامل حذف کنم و دوباره نصب کنم. این کار رو
بسیار عالی و مفید
بسیار عالی و کاربردی.به همه توصیه میکنم برای یکبارهم که شده این کتاب رو بخونند.ارزش یکبار خوندن رو داره حتی بیشتر
بسیار کتاب مفیدیست
خوب و عالی نوشتند . دستشون درد نکنه . انشالله