معرفی و دانلود کتاب یک شناسنامه و دو قبر + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب یک شناسنامه و دو قبرsubscriptionAvailable

کتاب یک شناسنامه و دو قبر

نوع کتاب
۳.۳ امتیاز(از ۳ رأی)
پدیدآورندگان: 
علی کریمی کلایه
انتشارات: 
نشر کیان‌افراز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب یک شناسنامه و دو قبر

«یک شناسنامه، دو قبر» مجموعه داستان‌های کوتاه علی کریمی کلایه است. خیلی گرسنه است، یک لقمه غذا می‌خورد، اصلاً گرسنه نیست، غذا را با ظرفش توی سطل زباله می‌اندازد، هوس سیگار می‌کند، پنجره را باز کرده و سیگاری روشن می‌کند، سیگار حالش را بد می‌کند، پرتش می‌کند توی کوچه و پنجره را می‌بندد، می‌آید کنار شومینه می‌نشیند و زانوهایش را بغل می‌کند و دوباره می‌رود توی فکر. فکرهای این چند وقته، اینکه نه هدفی دارد و نه چیزی خوشحالش می‌کند، نه برای کسی مهم است و نه کسی برای او مهم، سرش را روی زانوهایش می‌گذارد و می‌زند زیر گریه مثل این چند شب، گریه که می‌کند بهتر می‌تواند تصمیم بگیرد، تصمیم می‌گیرد توی خانه این کار را بکند، لباس می‌پوشد برود از داروخانه سَم بخرد، سرش را پایین انداخته و توی پیاده‌رو سلّانه سلّانه راه می‌رود که یک نفر از پشت لباسش را می‌کشد، برمی‌گردد پشت سرش را نگاه می‌کند. آقا! اینو برام باد می‌کنی؟ - این وقت شب تو خیابون تنهایی چه کار می‌کنی؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک شناسنامه و دو قبر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتابیک شناسنامه و دو قبر
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهعلی کریمی کلایه
انتشاراتنشر کیان‌افراز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۱۳
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۴۷ مگابایت
تعداد صفحه‌ها۱۱۸ صفحه
قیمت کتاب۲۴۹۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۶/۱۷

کتاب صد و پنجاه و هفتم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، کتاب شامل ۲۹ داستان کوتاهه که هم خیلی کوتاه داره و ‌هم کم‌ کوتاه !!!!! داستان ها در مجموع خیلی جالب نبودند به نظر من .

۵

بریده‌هایی از کتاب

سیّد جواد
۹
به طعمه‌ی سگ که نگاه می‌کند خشکش می‌زند و بلندبلند شیطان را لعن می‌کند. باورش نمی‌شود چیزی را که دارد می‌بیند جنین چند ماهه‌ی انسان است، آن هم در این بیابان دورافتاده که تا چند صد کیلومتری‌اش اثری از آبادی و آدمیزاد نیست.
سیّد جواد
۸
آن‌قدر خوابش سبک است که بال زدن مگسی هم می‌تواند بیدارش کند.
سیّد جواد
۷
از بوق سگ تا آخر شب اونم واسه چندرغاز، دست خالی که برگردی حتّی زنت تو رختخواب جات نمی‌ده چه برسه به بچه‌ها که بِدون طرفت و بابا بابا کنن، بدبختی یکی دو تا نیست، ماشینتو یکی دو تا کوچه پایین‌تر پارک کنی، کفشتو دستت بگیری و عین دزد از پلّه‌ها بری پایین نکنه صابخونه بو بکشه و بیاد دنبال کرایه‌اش تازه اونوخ تا صبح این پهلو اون پهلو شی مبادا لکنتتو دزد ببره.