کتاب نلسون ماندلا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب نلسون ماندلا
در نوامبر ۲۰۱۰، نام ریچارد استنگل، روزنامهنگار، سردبیر مجله تایم و نویسنده کتاب «نلسون ماندلا؛ تصویری از یک مرد فوقالعاده» در شمار «۵۰ نام قدرتمند» جهان بود که مجله نیوزویک برگزید. او در ۲۰۱۲ با ساخت فیلم «تصویری از ارتجاع» که به بررسی حادثهٔ ۱۱ سپتامبر میپرداخت، جایزه اِمی را در بخش فیلمهای مستند و خبری از آن خود ساخت و در همان سال، پس از آنکه مجله تایم به عنوان «مجله سال» برگزیده شد، در مقام سردبیر تایم جایزهٔ مجلهٔ ملی را دریافت کرد. مشهورترین اثر استنگل حاصل همکاریاش با نلسون ملاندلا در تالیف زندگینامه خودنوشت ماندلا است که در سال ۱۹۹۵ با نام راه دشوار آزادی چاپ شد. «نلسون ماندلا؛ تصویری از یک مرد فوقالعاده» در ماه آوریل ۲۰۱۲ منتشر شدهاست. استنگل در این کتاب کوشیده تا با تکیه بر تجربیات و ارتباط مستقیمش با نلسون ماندلا، بار دیگر این مبارز خستگیناپذیر را تصویر و توصیف کند.
نادرشاه
استیو جابز باشید؛ سیر تکاملی یک متکبر بیپروا به یک رهبر دوراندیشبرنت اشلندر
بازی ثروترابرت کیوساکی
بانکدار فقرامحمد یونس
ضمانتنامهی ریالیعلیرضا پویان شاد
کتاب خوبی و مفیدی بود، من از خواندنش لذت بردم و یاد گرفتم ...
یه کتاب خیلی خوبه ، و طوری هستش که شما می تونید شخصیت ماندلا رو بشناسید در عین حال واسه خوندنش هیچ مشکلی نخواهید داشت و جذابه
پیشنهاد می کنم هر شخصی یک بار این کتاب رو بخونه، خیلی بهتر از کتاب های روانشناسی اصول زندگی رو بهمون یاد می ده
کتاب خوب و الهام بخشی بود مخصوصا برای من، وقتی فردی از دل ملت و سختی و مشکلات زندگی رشد میکنه و به مقام میرسه قطعا برای مردمش قابل پذیرشتر و دوستداشتنیتر خواهد شد. در کل نلسون ماندلا شخصیت بزرگی
کتاب خوبی بود استفاده کردم
این کتاب در مورد شخصیت ماندلا هست.در صورتی که من میخواستم زندگی نامشو بخونم.100 صفحشو خوندم خوشم نیومد