معرفی و دانلود کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه pdf + خلاصه رایگان

کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه

۴.۰(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه

مطالعه «سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه» نوشته دونالد ای. هال برای تمام کسانی که از خود می‌پرسند «من کیستم؟» مناسب و ضروری است. این کتاب به بررسی تاریخ نظریات فردیت از عصر باستان تا زمان حال پرداخته‌است و نشان‌می‌دهد که آن نظریات چگونه می‌توانند در حوزه نقد ادبی و فرهنگی به‌کارروند. این کتاب: همه متدولوژی‌های اصلی و دیدگاه‌های نظری قرن‌های بیستم و بیست و یکم را بررسی می‌کند. نظریات مورد بحث را در خوانش‌هایی از متون ادبی و فرهنگی به کارمی گیرد؛ دیدگاه‌های منحصربه‌فردی را در خصوص دلمشغولی‌های زمانه ارائه می‌دهد؛ به آینده فردیت در زمان فن‌آوری‌های نوین و احتمالات هویتی نوین می‌نگرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مشکل‌پسندها

jaanaannafas
۱۴۰۱/۰۵/۲۹

برای آنان که به کلمه و عمق آن فکر می کنند و ادبیات برایشان مسئله ای جدی ست ، کتاب قابل تاملی ست.

تندبادنیمه شب
۱۴۰۱/۰۱/۰۳

درباره سوژه و سوژه شدن خبلی کتاب کم پیدا می شه ، این بکی از معدود کتاب ها به زبان فارسیه به سوییه ی جنون در سوژگی پرداخته. ارزش داره همه یه بار بخووننش