کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست
معرفی کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست
کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست نوشته رومن کرزناریک و ترجمه قاسم مومنی است که انتشارات کتابسرای نیک آن را منتشر کرده است. این کتاب با یک سؤال قدیمی اما همچنان زنده آغاز میشود: چگونه باید زیست؟ نویسنده بهجای جستوجوی پاسخ فقط در فلسفه یا روانشناسی، به سراغ تاریخ میرود و تجربههای انسانها را در موضوعاتی مثل عشق، خانواده، کار، زمان و پول کنار هم میگذارد. نتیجه، نگاهی است که گذشته را به مسئلههای روزمرهی زندگی امروز پیوند میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست
کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست نوشته رومن کرزناریک تاریخ را نه مجموعهای از رخدادهای دور، بلکه مخزنی از تجربههای زیسته میبیند؛ تجربههایی که میتوانند در فهم زندگی امروز به کار بیایند. نقطهی شروع اثر، پرسش چگونه زیستن است و نویسنده برای پاسخدادن به آن، از دل فرهنگها و دورههای گوناگون نمونههایی بیرون میکشد که به رابطه، معاش، معنا و انتخابهای روزمره مربوطاند. در پیشگفتار، تاریخ به جعبهای از اشیای شگفت تشبیه میشود؛ جعبهای که هر بخش آن قصهای دارد و هر قصه میتواند زاویهای تازه برای نگاهکردن به زندگی باز کند.
کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست بر ملموسترین ساحتهای زندگی تمرکز دارد. متن نشان میدهد که مفاهیمی مثل عشق، دوستی، خانواده، همدلی، کار، زمان و پول فقط موضوعاتی شخصی یا امروزی نیستند، بلکه ریشههای تاریخی دارند و در طول سدهها بارها دگرگون شدهاند. نویسنده با کنار هم گذاشتن روایتها، نمونههای فرهنگی و تفسیرهای تاریخی، نشان میدهد بسیاری از باورهایی که امروز طبیعی به نظر میرسند، درواقع میراثهایی تاریخیاند؛ میراثهایی که میتوان آنها را دوباره سنجید، پذیرفت یا کنار گذاشت.
کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست در فصل عشق، یکی از روشنترین مسیرهای خود را نشان میدهد. کرزناریک از ولنتاین قدیس و دگرگونی معنای او آغاز میکند و بعد به سراغ یونان باستان، عشق درباری، ازدواج رفیقانه و پیوند عشق با سرمایهداری میرود. در این مسیر، عشق فقط احساسی خصوصی نیست، بلکه مفهومی تاریخی است که زبان، انتظارها و شکل رابطهها را ساخته است. همین شیوه در بخشهای دیگر هم دیده میشود: نویسنده از گذشته برای بازکردن گرههای فکری امروز استفاده میکند، نه برای ستایش گذشته و نه برای نسخهپیچی قطعی، بلکه برای گستردهتر کردن میدان انتخاب و فهم.
خلاصه کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست
کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست میکوشد نشان دهد بسیاری از مسئلههای روزمرهی زندگی، از عشق و دوستی تا کار و زمان، فقط دغدغههای شخصی نیستند و پیشینهای تاریخی دارند. رومن کرزناریک با مرور تجربههای فرهنگها و دورههای مختلف، این ایده را پیش میکشد که انسان امروز میتواند از گذشته برای بازنگری در شیوهی زیستن کمک بگیرد. در بخشهای آغازین، کتاب بهویژه بر رابطههای انسانی تمرکز میکند و نشان میدهد برداشت امروزی از عشق چگونه شکل گرفته و چه چیزهایی را از معناهای قدیمیتر آن کنار زده است. پیام اصلی اثر این است که تاریخ میتواند ابزار شناخت خود و بازبینی عادتهای فکری ما باشد.
چرا باید کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب نشان میدهد مفاهیمی مثل عشق، دوستی، کار و زمان چگونه در تاریخ شکل گرفتهاند و چرا هنوز بر زندگی امروز اثر دارند.
- خواننده با مطالعهی این کتاب میتواند ریشهی برخی باورهای رایج دربارهی رابطهها و شیوهی معاش را دقیقتر ببیند.
- این اثر گذشته را به مسئلههای ملموس زندگی روزمره پیوند میدهد و تاریخ را از سطح اطلاعات صرف فراتر میبرد.
- کتاب با مثالهایی از فرهنگها و دورههای مختلف، امکان مقایسهی شیوههای گوناگون زیستن را فراهم میکند.
- خواندن این کتاب به بازنگری در انتظارهایی کمک میکند که از عشق، خانواده، موفقیت و رضایت در ذهن ما جا افتادهاند.
خواندن کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست به این گروهها پیشنهاد میشود:
- خوانندگانی که میخواهند دربارهی ریشههای تاریخی رابطههای انسانی بیشتر بدانند.
- کسانی که دربارهی معنای عشق، دوستی، خانواده و همدلی پرسش دارند.
- مخاطبانی که دوست دارند مسئلههای روزمرهی زندگی را از زاویهای تاریخی بررسی کنند.
- علاقهمندان به آثاری که میان تجربههای گذشته و انتخابهای امروز پیوند برقرار میکنند.
- کسانی که میخواهند باورهای جاافتاده دربارهی کار، زمان و شیوهی زیستن را دوباره ارزیابی کنند.
بخشی از کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست
«چگونه باید زیست؟ این پرسش دیرینْ امروزه فوریتی گریزناپذیر یافته است. در جوامع مرفه غربی، شتاب دگرگونیهای اجتماعی چنان است که گویی از توان انطباق ما پیشی گرفته است. فرهنگ دیجیتال و فضای آنلاینْ آداب دلباختگی و شیوهٔ پرورش پیوندهای دوستیمان را از بُن دگرگون کرده است. از سویی، زوال امنیت شغلی پایدار و از سوی دیگر، فشار فزایندهٔ این انتظار که کار باید علاوهبر تأمین معاش، افقهای فکریمان را نیز وسعت بخشد، بر سردرگمی ما در انتخاب مسیر حرفهای افزوده است. پیشرفتهای پزشکی عمری طولانیتر از هر زمان دیگری به ما ارزانی داشته است؛ بااینحال، اکنون با این پرسش روبهروییم که چگونه از این سالهای اضافی و گرانبها به بهترین شکل بهره ببریم. بحرانهای زیستمحیطی نیز چالشهایی نو در برابر زیست اخلاقی نهادهاند که دامنهٔ آن از گزینش مقصد سفر تا دغدغهٔ آیندهٔ فرزندانمان گسترده است. افزونبراین، ولع دستیابی به لذات مصرفگرایانه و ثروت مادی که در سدهٔ بیستم بر دنیای ذهنی ما چیره بود، بسیاری را تشنهٔ اَشکال عمیقتری از کمال و معنا ساخته است. جستوجوی هنر زیستن امروزه به اصلیترین چالش دوران ما بدل شده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جعبه عجایب تاریخ؛ روابط انسانی و امکان زیست |
| حجم فایل کتاب | ۱۶.۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۳۵۰۱۴۹۴ |
| تعداد صفحهها | ۲۴۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۸۰۰۰ تومان |
| مجموعه و فروست | جعبه عجایب تاریخ انتشارات کتابسرای نیک، چشم انداز زندگی انتشارات کتابسرای نیک |
همین انتشارات با مترجم متفاوتی همین کتاب را امسال در تعداد صفحات متفاوتی روی طاقچه منتشر کرده. کدام را باید بخریم؟