کتاب راهبردهای پردازش و تدوین محتوای آموزش الکترونیک بهمن زندی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب راهبردهای پردازش و تدوین محتوای آموزش الکترونیک

کتاب راهبردهای پردازش و تدوین محتوای آموزش الکترونیک

معرفی کتاب راهبردهای پردازش و تدوین محتوای آموزش الکترونیک

امروزه نظام‌های آموزش مبتنی بر فناوری اطلاعات در فرایند آموزش بشر جایگاه خاصی یافته و فرایند آموزش و تدریس به مراتب انعطاف‌پذیرتر از قبل شده‌است. یادگیری الکترونیکی نماینده طبقه و شاخه‌ای بسیار متفاوت از ارتباطات است. این شیوه یادگیری باعث افزایش سرعت و توانایی ارتباطات و افزایش ظرفیت ارسال، دریافت و استفاده از اطلاعات و توانایی گذر از زمان و مکان برای مقاصد آموزشی شده‌است. آموزش و تدریس مبتنی بر فناوری اطلاعات محیط گسترده‌تری را پوشش داده و با الهام از فرایند آموزش سنتی دارای دو مرحله عمده‌است: مرحله پدیدآوری (تهیه و تدوین) و مرحله آموزش. در مرحله پدیدآوری، مواد آموزشی الکترونیکی تهیه، ذخیره و منتقل می‌گردد و مرحله آموزش اختصاص به استفاده و کاربری مواد آموزش الکترونیکی دارد. در کتاب «راهبردهای پردازش و تدوین محتوای آموزش الکترونیک»، نویسندگان کوشیده‌اند چگونگی پردازش رمزهای کلامی (زبان مکتوب) و رمزهای غیرکلامی (عناصر زیبایی‌شناختی مانند رنگ، موسیقی) را در تدوین محتوای آموزشی الکترونیکی مورد بحث و بررسی قرار دهند.

محدثه محدثه
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

بسیار عالی چهارتا کتاب دیگه میخواستم ولی در ارشیو کتابخونه نبود روش تدریس فارسی نویسنده بهمن زندی اخلاق حرفه ای در تعلیم و تربیت نویسنده احد فرامرز قرا ملکی مکتب های فلسفی و نظریه های تربیتی مولف اکبر رهنما سازمان ها و قوانین آموزش و

- بیشتر
Mohadese Kargar
۱۳۹۹/۰۹/۰۵

من این کتاب رو خریدم ولی توی لیست کتابهای من نیست

روان شناسی تربیتی بر اساس کتاب زارع (نسل سوم)
زینب اصالتی
اخلاق حرفه ای در تعلیم و تربیت
مهدی محمودی
نقش کتاب و کتابخوانی بر دانش آموزان
گیتی پرنیان
رو‌ش‌ها و فنون تدریس (رشته علوم تربیتی)
م‍ن‍وچ‍ه‍ر وک‍ی‍ل‍ی‍ان‌
کاربرد آموزش باز و از دور در دانشگاه
مهران فرج اللهی
آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستانی
فریدون یزدانی
طراحی و توسعه آموزش تعاملی مبتنی بر وب (ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽارﺷﺪ ﻋﻠﻮم ﺗﺮﺑﯿﺘﯽ)
مهران فرج‌اللهی
اصول و مبانی آموزش و پرورش و کاربرد آن برای آموزگاران
آرزو امیری کفشگری
حیات کائنات
لی اسمولین
کتاب طلایی آموزش و پرورش پیش دبستانی و دبستان (نسل سوم)
زهرا فتحی
روش‌های ارزشیابی آموزشی
علیرضا کیامنش
باید حرفای دیشبمو جدی می گرفتی!
محمدرضا مرزوقی
آموزش و پرورش پیش‌دبستانی و دبستان (نسل سوم)
سهیلا علیزاده
آقای سیب‌ زمینی و خانم هویج، پیاز کیلویی هزار و سیصد تومان