کتاب قدرت
معرفی کتاب قدرت
هر روز صبح که از خواب برمیخیزید، باید سرشار از هیجان باشید زیرا شما میدانید که روزتان با رویدادهای خوبی ادامه خواهد یافت. مقرر شده است که خندان و لبریز از لذت باشید. مقرر شده است که نسبت به خود احساس خوبی داشته باشید و خود را گرانبها بدانید. قطعاً چالشهایی در زندگی پیش روی شما خواهد بود اما اینگونه مقرر شده است که با همۀ آنها مواجه شوید زیرا آنها کمک میکنند تا رشد کنید و شما باید نحوۀ غلبه بر این چالشها و مشکلات را بشناسید. قرار است که همواره فاتح و پیروز و شادمان باشید و زندگی شگفتانگیزی داشته باشید!
شما برای تلاش و کوشش طاقت فرسا زاده نشدهاید. شما زاده نشدهاید تا در طول زندگیتان، لحظات شادی و لذت کمی داشته باشید. شما زاده نشدهاید که پنج روز در هفته عرق بریزید و تنها از بخش کوچکی از تعطیلات آخر هفته لذت ببرید. شما زاده نشدهاید تا با انرژی محدود زندگی کنید و در انتهای روز احساس ناتوانی و درماندگی داشته باشید. شما زاده نشدهاید تا نگران بوده یا در هراس باشید و به دیگران آزار برسانید.
در این کتاب سعی شده تا روش یک زندگی شگفتآور را به شما نشان دهد. شما چیزهای باورنکردنی و اعجابانگیزی پیرامون خود، زندگی و عالم هستی کشف خواهید کرد. زندگی بسیار راحتتر از آن است که شما درک میکنید و هنگامیکه نحوۀ عملکرد زندگی و قدرت نهفته در درونتان را درک کنید، افسون این زندگی را در حد کمالش تجربه خواهید کرد و آنگاه زندگی شگفتانگیزی خواهید داشت!
کتاب قدرت فوق العادس، باید چندین بار خوندش و رو جملاتش فکر کرد
عالی. ..به همه دوستان عزیز مطالعه این کتاب رو توصیه میکنم
فوق العادست من نسخه ی چاپیش رو خوندم پراز نکته ی مثبت و کاربردیه
"قدرت" کتاب محشری هست👌
من این کتاب را اگر بگم ۵۰بارخوندم باور میکنید.هربارکه بخوانید مطالب جدیدتری یاد می گیرید وباورهایتان بهتر میشود. بهترین کتابی که خوندم این بود. درکل کتابهای خانم راندابرن عالی هستن مخصوصا فیلم راز..ومعجزه سپاس گزاری.
این کتاب عالی بود نکته های مهمی رو برای زندگی پر از شادی و عشق گفته بود...
از راندا برن جز این انتظار نداشتم عالی
برای متوهم بودن در سرتاسر زندگی پیشنهاد میشه.
بد نیست
نویسنده عقیده دارد همه چیز در عشق خلاصه می شود