برای خرید و دانلود کتاب خاطرات سفیر نوشته نیلوفر شادمهری و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«خاطرات سفیر» یادداشتهای نیلوفر شادمهری(-۱۳۵۹) از دوران دانشجوییاش در کشور فرانسه است.
درگیریهای روحی و ذهنی روابط با انسان هایی با ارزش ها و فرهنگهایی متفاوت و چالشهایی که در یک کشور اروپایی می تواند دختری مسلمان را درگیر خود کند به تمامی در این کتاب و در لابلای خاطرات نیلوفر آمدهاست:
ویرجینی گفت: «تو وقتایی که تنهایی چی کار میکنی؟»
ـ با بچهها صحبت میکنم. کتاب میخونم. گاهی هم تلویزیون میبینم.
ـ شبنشینیای دانشگاه رو نمیری؛ نه؟
ـ نه.
ـ چرا؟
ـ برای اینکه از اینجور مراسم خوشم نمیآد.
- ناراحتت میکنه؟
یه جوری پرسید!
-آره ... یه جورایی میشه اینطوری گفت. چطور؟ تو داری با بچهها میری؟
ـ نه، هیچوقت نمیرم.
ـ چرا؟
ـ ناراحت میشم.
ساعتش رو نگاه کرد. دستش رو کرد توی جیبش. یه چیزی رو درآورد. یه بسته قرص بود. گفت: «من باید برم داروم رو بخورم. تو هم میآی توی آشپزخونه؟»
ـ آره، میآم. چرا قرص میخوری؟
ـ چون یه کم بیمارم.
ـ چه بیماریای؟
ـ یه چیزی شبیه افسردگی ... دکترم گفته.
ـ تو افسردگی داری؟ ... تو؟!
ـ به نظر نمیآد؟
ـ به نظر من که اصلاً! ... بقیۀ دوستات چی؟ ... خانوادهت؟ ... به نظر اونا تو افسردهای؟
ـ آره، اصلاً اول از همه مامانم گفت بهتره برم پیش دکتر.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۲۴ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۶/۰۷/۰۹ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۰۳-۰۵۸۵-۷ |
مشاهده همه نظرات (۶۷۲)کتاب خوب و با متنی روان که نشان میدهد می شود تقوا نگه داشت .در همه جا با توکل بر خداوند ممکن است.البته به صورت اجمال بحث هایی هم در مورد عقاید اسلام در این کتاب صورت میگیرد.جالبه خواندنش. و من
برای یک مسابقهی کتابخوانی نسخهی چاپی این کتاب رو تهیه و چند دور خوندم. قصد تهمت زدن ندارم اما به نظر میومد در جاهایی نویسنده یا تماماً خاطرهسازی کرده و وقایعی رو شرح داده که هرگز اتفاق نیفتادن، چیزهایی اتفاق افتادن
کتاب بسیار قشنگی بود من چاپی رو خوندم حتما توصیه میکنم دخترخانم ها بخوانند دوستی عمیق یک ایرانی و یک آمریکایی در کشور فرانسه نگاه مردم دنیا به اسلام نگاه مردم دنیا به آمریکا دختری از کشور مسلمان که دست غربی ها رو در بی دینی
عالی
بنظرم میتونست بهتر از این باشه؛ اما در قالب خاطره نویسی، جالب بود. چه خوبه که اطلاعاتمون رو نه فقط در مورد دین، اونم دینِ خودمون، بلکه درباره تمامیِ ادیان و حتی موضوعات مختلف افزایش بدیم؛ هم حس خوبی به خودمون