کتاب پیش از آنکه بمیرم
معرفی کتاب پیش از آنکه بمیرم
کتاب پیش از آنکه بمیرم رمانی از لورن اولیور (۱۹۸۲)، نویسنده موفق آمریکایی است که با ترجمهٔ هما قناد در انتشارات میلکان چاپ شده است. این رمان با روایتی متفاوت و ماورایی به سرخوردگیها، چالشهای اجتماعی و دشواریهای هویتی جوانان در جامعه امروز میپردازد. جی اشر، نویسنده کتاب «سیزده دلیل برای اینکه ...» دربارۀ این کتاب مینویسد: هیچ راه دیگری ندارید، جز این که در جایجای این کتاب اشک بریزید.
این رمان با عنوان اصلی Before I Fall در سال ۲۰۱۰ منتشر شد و بر اساس آن فیلمی نیز ساخته شد که آن هم به موفقیتهای بسیاری دستیافت.
درباره کتاب پیش از آنکه بمیرم
این داستان درباره دختر نوجوانی است که به مدت یک هفته، آخرین روز زندگیاش را دوباره زندگی میکند. او برای اینکه بفهمد چرا این اتفاق برای او افتاده است و جلوی سرنوشتش را بگیرد، هر روز رفتار و کارهای کاملا متفاوتی را انجام میدهد. اما برخی از این کارها، چون با شخصیت او بسیار متفاوت است، موجب تعجب خانواده و دوستانش میشود. مهمترین کاری که او در این روزهای تکرارشونده انجام میدهد تلاش برای دوستی با دختر بیماری است که پیش از این در مدرسه با او رفتار خوبی نداشتهاست...
سامانتا در یکی روزهای ماه فوریه با زنگ تلفن از خواب بیدار میشود و به همراه دوستان صمیمیاش آلیسون، اِلودی و لیندزی راهی مدرسه میشود. او قرار است همان شب با دوستپسرش به یک مهمانی شبانه برود و از اینرو هیجانزده و تا حدودی نگران و مضطرب است. سامانتا سر کلاس یک دسته گل رُز به همراه یک یادداشت دریافت میکند اما پس از مدتی متوجه میشود که از سوی یکی دیگر از پسرهای کلاس است...
کتاب پیش از آنکه بمیرم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به رمانهای آمریکایی و داستانهایی دربارهٔ جوانان و چالشهای پیش روی آنها پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب پیش از آنکه بمیرم
درواقع امسال نمرههای من توی درس شیمی نسبتاً خوب بودن، اما نه به این خاطر که من مثلاً یه کشفی در مورد برخورد پروتون و الکترون کردهم. دلیل معدل الف شدن من رو میشه توی دو کلمه خلاصه کرد: جرمی بال. اون از من لاغرتره و دهنش همیشه بوی برشتوک میده، اما میذاره از تکالیفش رونویسی کنم و روزهای امتحان میزش رو به میز من نزدیکتر میکنه تا من بتونم بدون تابلو بازی دزدکی به جوابهاش نگاه کنم. متأسفانه، بهخاطر اینکه قبل از کلاس تیرنی رفتم دستشویی و ایستادم تا تعداد گلهای رز الی رو چک کنم ما همیشه قبل از زنگ چهارم توی دستشویی همدیگه رو میبینیم، چون اون همون وقتیکه من کلاس شیمی دارم، کلاس زیستشناسی داره ــ خیلی دیر رسیدم و نتونستم جای همیشگیم کنار جرمی بشینم. تو امتحان آقای تیرنی سه تا سؤال وجود داره، و من حتا اونقدر بلد نیستم که به یکی از اونا جواب الکی بدم. کنار من، لورن تا کمر روی برگهش خم شده، و زبونش از بین دندوناش زده بیرون. اون همیشه وقتی درحال فکرکردنه این کار رو میکنه. راستش جواب اول نسبتاً خوب بهنظر میرسه: جوابهای اون شستهرفته و سنجیدهن، و مثل وقتایی که نمیدونین دارین در مورد چی صحبت میکنین و امیدوارین که معلم متوجه نشه، بدخط و ناخوانا نیستن (محض اطلاع این روش جواب نمیده). بعد یادم میآد که آقای تیرنی هفتهی گذشته برای لورن در مورد بالابردن نمرههاش سخنرانی کرد. شاید خیلی بیشتر مطالعه کرده. وقتی آقای تیرنی اعلام میکنه «سه دقییییییقه»، من از بالای شونهی لورن دزدکی نگاه میکنم و دو تا از سؤالهاشو رونویسی میکنم توی این کار خیلی ماهرم. اون زمان باقیمونده رو با اغراق اعلام میکنه، انگار داره برای یه فیلم صداگذاری میکنه و باعث میشه چربی زیر چونهش بلرزه.
گاهی بعضی کتابا ارزش ادبی بالایی ندارن ولی وقتی شروع به خوندنشون میکنین براتون جذابن ولی بعضیاشون از این حد هم بالاتر میرن و نکته های کوچیک و زیبایی از زندگی رو بهت نشون میدن که تا حالا بشون دقت
درود.از برنامه خوب طاقچه انتظار بیشتری برای نوروز97 داشتم، اکثرتخفیف ها 30درصده واگر شانسی موردی هم پیدا بشه که تخفیف بیشتر داره،زیاد جذاب نیست ،کمی سرکیسه رو شل کنید ،عیدی میدید ،حداقل کمی شبیه عیدی باشه. لطفا موافقان لایک کنند.
اگر جزو اولین کتاب هایی هست که شما میخواهید از سبک تینیجری دنبال کنید ، کتاب محبوب و قشنگیه و مطمئنا خوشتون میاد ، کتاب هایی که داستان هایی از این سبک داشته باشند کم نیست ، کتاب هایی که
پیش از انکه بمیرم یه رمان متفاوته که یه روز و از چند زاویه مختلف تعریف میکنه.کششی که داره خسته کننده نیست چون تو هی منتظر یه دیدگاه جدیدی. بعد از خوندن رها در باد از انتشاراتی میلکان و ترجمه ضعیفش
کتاب درمورد آخرین روز زندگی یه دختر نوجوونه. دختری که روز مرگش بارها و بارها تکرار میشه و این فرصت رو پیدا میکنه تا اون روز رو به شکل های مختلفی رقم بزنه. مشابه همون چیزی که توی فیلم groundhog
همه کتابها نباید شکل هم باشن! این کتاب شکلش متفاوت بود ولی خیلی حس خاصی داشت. اینکه اگر ما آدما بدونیم قراره بمیریم، چجوری رفتار میکنیم. میترسیم؟ یا نمیترسیم؟
اوایلش یکم برام سخت بود باهاش ارتباط برقرار کنم بعدش بهتر شد یه جورایی دیدم رو به زندگی خودم عوض کرد بهم فهموند باید تغییر کنم آگه امروز روز آخری باشه ک هستم، پس باید رفتار بهتری با اطرافیانم داشته
زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم بر خلاف اینکه بی نهایت کتاب های این سبکی(تین ایجری) رو دوست دارم،اما این یکی … در کل میخوام بگم اگه نخوندینش هم چیز زیادی رو از دست نمیدین
از لحاظ داستانی واقعن خوب بود و یک چیز متفاوت بود اگ از 10 به کتاب 9 بدم به فیلمش 5 میدم پس اگر فیلم این داستان رو دیدین اکتفا نکنید و حتما رمانش ام بخونید فقط بعضی جاهاش ترجمه بد بود
کلیت داستان و ایده اش معمولی و کمی تا اندکی جالبه. اما این ترجمه حتی برای نشر میلکان که معمولا:|ترجمه های نه چندان جالبی داره افتضاحههههه. خیلی از جاها مفهومو درست نمیرسونه. جمله ها نصفه نیمه ان جای فعل و