کتاب مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوین
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی را بدون شک خواندهاید، جان گری نویسنده اثر، این کتاب را بیش از ۲۵ سال پیش نوشتهاست. کتابی که به ۵۰ زبان در سراسر دنیا ترجمه شد. حالا سوال این است که زندگی زوج ها در طول این بیست و اندی سال تغییری نکردهاست؟ جان گری پاسخ این سوال را در کتاب جدیدش «مردان مریخی و زنان ونوسی در عصر نوین» میدهد.
اگر مجرد هستید و در پی کسی میگردید تا با او ازدواج کنید، این کتاب به شما کمک میکند اگر فرد مورد نظرتان را پیدا کردید، شریک زندگی خوبی برای او باشید؛ اگر هم مجرد هستید اما قصد ازدواج ندارید، این کتاب به شما کمک میکند نیازهای عاطفی خودتان را درک کنید و بدینوسیله بتوانید استرس و هیجانات خود را کاهش دهید و از زندگی بیشتر لذت ببرید
بخشی از اثر:
بیشتر مشاغل سنتی مردان باعث تولید هورمونهای مردانه میشوند. کار در یک کارگاه و محیط مردانه یا دفاع از یک فرد در دادگاه مقدار زیادی تستوسترون در مردان و زنان تولید میکند، درحالیکه تدریس در کودکستان یا پرستاری از یک مرد بیشتر استروژن تولید میکند. وقتی زنان وظایف سنتی مردان را بر عهده میگیرند، در خانه هم که هستند، بیشتر تمایلات مریخیها را از خود بروز میدهند که در کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی گفتم، علت این است که این وظایف بیشتر هورمونهای مردانه و کمتر هورمونهای زنانه ترشح میکنند. همین امر در مورد مردانی که وظایف سنتی زنانه را بر عهده میگیرند صادق است، یعنی ممکن است بیشتر تمایلات ونوسیها را ابراز کنند.
اما وقتی زنان مشاغل سنتی مردان را بر عهده میگیرند، خیلی مهم است که وجه زنانه خود را در خانه نشان دهند تا تعادلی مطلوب بین هورمونهای مردانه و زنانه آنها برقرار شود. اگر تعادل مناسب بین این هورمونها برقرار نباشد، گرفتار علائم بیحوصلگی، عدم رضایت خاطر، احساس پوچی و ناآرامی خواهند شد. اما اگر زنان بعد از آنکه یک روز تمام را صرف ابراز وجه مردانه خود کردند، برای ابراز ویژگیهای زنانه خود کمی وقت صرف کنند، عملاً میزان استرس آنها کم خواهد شد...
مشاوره ازدواج
محمدرضا دژکام
راهنمای مردان برای شناخت زنانجان گاتمن
۲۵۰راه برای گفتن نهسمانه فلاح
نقره سپیدمحمدرضا رنجبر
ازدواج موفقعباس رحیمی
توت فرنگیمجتبی طالبی
نوازش در روابط زناشوییعلی شمیسا
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
مردان مریخی، زنان ونوسیفریبا سبز چمنی
مردان مریخی زنان ونوسینغمه علیقلی
مردان مریخی زنان ونوسیجان گری
مردان مریخی و زنان ونوسی در عصر نوینفریاد موسویان
مهارتهای جدید برای تربیت فرزندان (مهارتهای فرزندپروری مثبت برای تربیت بچههایی فوق العاده)جان گری
گربه صفتیجان گری
۲۶,۹۷۰۷۰%
سلام.چاپیش رو خوندم خیلی عالیه... واسه ی همه مفید و کاربردیه،مجردا،متاهلا،دم بختا😂 بیشتر بخونن چ دختر و چ پسر.متوجه میشید که با یه خانم یا آقا چطوری باید حرف زد.یا اینکه یه خانم وقتی میگه باشه معنیش چیه و یه آقا
یه کتاب خوب برای شناخت این که بدونین ویژگی مردها و زن ها چیست ... . از بینهایت خوندم واقعا عالی بود
پیشنهاد میکنم به همه کتاب راجب شناخت مرد و زن هست خیلی دقیق راجبش توضیح میده
به نظر من این کتاب برای زوج ها میتونه خیلی عالی باشه 👌🏻 واقعا مطالب کاربردی و مفیدی داره که اگه رعایت بشه خیلی از مشکلات حل میشه😊
عالی برای داشتن زندگی بهتر در کنار همسرتون توصیه میکنم این کتاب رو بخونید
عالی
سلام کتاب مفیدی و کاربردیه ولی برای یک سری موضوعات توضیحات خیلی زیادی داده که بنظر شاید لازم نیست و همین طور خیلی از مطالب در کتاب تکرار شدند
این کتاب مطالب مردان مریخی و زنان ونوسی رو هم پوشش میده یا تکمیل کننده شه؟