کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن
معرفی کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن
کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن نوشتهٔ مت روزن و ترجمهٔ امیررضا اکبری است. انتشارات آقایی این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهکارهای غلبه بر اهمال کاری و تنبلی است.
درباره کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن
کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن بر تقویت بهرهوری فردی و غلبه بر تعلل و موانع موجود در مسیر دستیابی به اهداف تمرکز دارد. این کتاب به خوانندگان راهکارهایی ارائه میدهد تا پروژهها و کارهایی را که آغاز کردهاند، به سرانجام برسانند. کتاب به شناسایی دلایل تعلل و تأخیر در انجام کارها پرداخته و راهبردهایی را برای غلبه بر آنها ارائه میدهد. روزن بر اهمیت تعیین اهداف روشن و اولویتبندی آنها تأکید دارد تا بتوانید تمرکز خود را حفظ کرده و وظایف خود را به انجام برسانید. یکی از مباحث کلیدی کتاب، پرداختن به چگونگی ساخت عادتهای مثبت و پایدار است که در اجرای موفق پروژهها نقشی اساسی ایفا میکنند. روزن تکنیکهایی را برای مدیریت بهتر زمان و انرژی معرفی میکند تا بتوانید به طور مؤثرتری بهرهوری خود را افزایش دهید. ترسها و شکهایی که ممکن است مانع پیشرفت شوند و روشهایی مقابله با آنها در این کتاب آمده است. مت روزن از زبانی ساده و قابل فهم استفاده میکند و راهکارهای عملی و اجرایی ارائه میدهد. او با مثالهای واقعی و کاربردی، خوانندگان را ترغیب به اجرای توصیههایش میکند تا به اهداف خود دست یابند. این کتاب برای افرادی که به دنبال افزایش بهرهوری، بهبود مدیریت زمان و تکمیل پروژهها و کارهای نیمهتمام خود هستند، مفید است.
خواندن کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کاری که شروع کردی رو تموم کن
«ژوزف فراری، استاد روانشناسی در دانشگاه دپال و از پیشگامان بررسیهای مدرن در زمینه اهمالکاری، بر این باور است که این عادت به تعویق انداختن کارهای مهم، ناشی از سبک زندگی ناسازگارانه است. او تأکید میکند که افرادی که به طور مداوم کارها را به تأخیر میاندازند، معمولاً میخواهند به دیگران نشان دهند که ناتوانی آنها در انجام کارها به دلیل عدم تلاش است، در حالی که در واقع ممکن است استعداد و توانایی لازم را داشته باشند.
اگر شما هم در آرزوی خلق یک اثر هنری بینظیر مانند نقاشی مونالیزا هستید اما در حال عقب انداختن کارهای ضروریتان هستید، شاید زمان آن رسیده که قلمو را کنار بگذارید و به جای آن، به مطالعه کتابی که در دست دارید بپردازید. تاریخ پر از شخصیتهای غیرمعمولی است؛ افرادی مانند لئوناردو داوینچی که با وجود رفتارهای خودویرانگرانه، آثار شگفتانگیزی خلق کردند. اما باید توجه داشت که این افراد تنها بخش کوچکی از انسانهای موفق هستند.
اگر شما هم کمی از این عادت اهمالکاری را در خود دارید، هنوز هم فرصتی برای درخشش وجود دارد. میتوانید به راحتی وظایف امروز را به تأخیر بیندازید و امیدوار باشید که در میان تماشای سریالهای نتفلیکس یا خطخطی کردن دفترچه یادداشتتان، ناگهان ایدهای نبوغآمیز به ذهنتان برسد. اما آیا این بهترین راه است؟
بهتر است به جای این روشهای ناپایدار، به ریشههای اهمالکاری خود بپردازید و این عادت را از بین ببرید. با این کار نه تنها استرس خود را کاهش میدهید، بلکه میتوانید به حداکثر عملکرد و موفقیت دست یابید. پس بیایید با هم این چالش را پشت سر بگذاریم و به سوی اهداف بزرگتری حرکت کنیم!
من تنها پس از فارغ التحصیلی و وارد بازار کار شدن بود که فهمیدم از نوعی اهمال کاری رنج میبرم اثر مخرب این عادت روی زندگی ام بسیار بیشتر از آن چیزی بود که تصور میکردم در خلال اقامتم در اورگن پورتلند تصمیم گرفتم تا روشم را تغییر دهم و تبدیل به فردی کاراتر و مؤثرتر شوم. لذا به یک کتابفروشی بسیار محبوب رفتم و تقریباً تمامی کتابهای خودیاری موجود را خریدم یک ماه گذشت و همه کتابها دست نخورده در کتابخانه ام باقی مانده بود. این یعنی من همچنان در حال اهمال کاری بودم خودم را وادار کردم که نیمه ابتدایی برخی از کتابها را بخوانم و از آنجا که در خلال خواندن آن مطالب توصیه هایی در رابطه با شیوه غلبه کردن بر اهمال کاری یاد گرفتم قدری برای ادامه دادن به این روند مشتاق تر شدم؛ اما آن شیوه ها و راهکارها تنها برای چند روز مؤثر واقع می شد و پس از آن به همان حالت قبلی باز می گشتم.»