کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟ دیوید بروکس + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟

کتاب الکترونیکی «چگونه دیگران را بشناسیم؟ (هنر درک دیگران)» نوشتهٔ دیوید بروکس و با ترجمهٔ مسعود هاشمی، پریا نجفی و فاطمه کاظمی دوگلسر، توسط نشر روژمان منتشر شده است. این کتاب به بررسی مهارت‌های اجتماعی و روان‌شناسی ارتباطات انسانی می‌پردازد و تلاش می‌کند راه‌هایی برای شناخت بهتر افراد و درک عمیق‌تر روابط انسانی ارائه دهد. موضوع اصلی کتاب حول محور روابط اجتماعی، روان‌شناسی اجتماعی و مراقبت و دلسوزی در تعاملات روزمره می‌چرخد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟

«چگونه دیگران را بشناسیم؟» اثری در حوزهٔ ناداستان و روان‌شناسی اجتماعی است که با روایتی شخصی و پژوهشی، به بررسی چالش‌های شناخت دیگران و هنر درک متقابل می‌پردازد. دیوید بروکس، نویسندهٔ کتاب، با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و مثال‌های متنوع، به این موضوع می‌پردازد که چرا بسیاری از افراد حتی نزدیک‌ترین اطرافیان خود را به‌درستی نمی‌شناسند و چه موانعی بر سر راه درک عمیق دیگران وجود دارد. ساختار کتاب به‌صورت درس‌محور و موضوعی است و هر فصل به یکی از جنبه‌های مهم روابط انسانی، مانند گفتگو، همدلی، توجه به نقاط قوت دیگران و نقش پیشینیان در زندگی، اختصاص یافته است. کتاب با ترکیب روایت‌های واقعی، تحلیل‌های روان‌شناختی و ارجاع به پژوهش‌های اجتماعی، تصویری جامع از دشواری‌ها و ظرافت‌های شناخت انسان‌ها ارائه می‌دهد و خواننده را به بازاندیشی در شیوهٔ تعاملات روزمره دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟

کتاب «چگونه دیگران را بشناسیم؟» با روایتی از زندگی شخصی نویسنده آغاز می‌شود؛ جایی که دیوید بروکس از کودکی درون‌گرا و منزوی خود می‌گوید و شرح می‌دهد چگونه این ویژگی‌ها بر روابط و تعاملاتش با دیگران تأثیر گذاشته‌اند. او به تدریج درمی‌یابد که بسیاری از مشکلات ارتباطی، ریشه در ناتوانی افراد در دیدن و درک واقعی یکدیگر دارد. بروکس با مثال‌هایی از زندگی روزمره، نشان می‌دهد که حتی نزدیک‌ترین افراد به هم، اغلب از شناخت عمیق یکدیگر عاجز می‌مانند و این موضوع می‌تواند به سوءتفاهم‌ها و فاصله‌های عاطفی منجر شود. در ادامه، نویسنده به موانع شناخت دیگران می‌پردازد؛ از جمله خودمحوری، اضطراب، واقع‌گرایی ساده‌لوحانه، عینیت‌گرایی، ذات‌گرایی و جزم‌اندیشی. او توضیح می‌دهد که این موانع چگونه باعث می‌شوند افراد به جای دیدن واقعی دیگران، آن‌ها را بر اساس کلیشه‌ها و پیش‌داوری‌ها قضاوت کنند. بروکس تأکید می‌کند که شناخت دیگران نیازمند تمرین، توجه و میل به دیدن جهان از زاویهٔ دید آن‌هاست. در بخش‌های بعدی، کتاب به مهارت‌هایی مانند ملایمت، عطوفت، کنجکاوی، سخاوت و کلی‌نگری می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه این ویژگی‌ها می‌توانند به درک بهتر دیگران کمک کنند. نویسنده با اشاره به مثال‌هایی از زندگی افراد مختلف، اهمیت توجه و احترام به دیگران را برجسته می‌کند و بیان می‌دارد که کیفیت روابط انسانی تا حد زیادی به میزان توجه و درک متقابل بستگی دارد. در نهایت، کتاب بر این نکته تأکید دارد که شناخت واقعی دیگران نه‌تنها یک مهارت فردی، بلکه ضرورتی برای سلامت جامعه و بقای انسانی است.

چرا باید کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟ را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر مهارت‌های ارتباطی و روان‌شناسی اجتماعی، به خواننده کمک می‌کند تا موانع شناخت دیگران را شناسایی کند و راهکارهایی برای بهبود روابط انسانی بیابد. «چگونه دیگران را بشناسیم؟» با ترکیب روایت‌های شخصی، پژوهش‌های علمی و مثال‌های ملموس، به موضوعاتی می‌پردازد که در زندگی روزمره هر فردی اهمیت دارند؛ از جمله همدلی، توجه، احترام و درک متقابل. مطالعهٔ این اثر می‌تواند دیدگاه تازه‌ای نسبت به روابط انسانی ایجاد کند و به رشد فردی و اجتماعی کمک کند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی اجتماعی، روابط انسانی و مهارت‌های ارتباطی مناسب است. همچنین افرادی که در زندگی شخصی یا حرفه‌ای خود با چالش‌های ارتباطی مواجه‌اند یا به دنبال بهبود کیفیت روابط خود هستند، می‌توانند از مطالب این کتاب بهره‌مند شوند. مطالعهٔ این اثر به والدین، معلمان، مدیران و هر کسی که دغدغهٔ درک بهتر دیگران را دارد، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب چگونه دیگران را بشناسیم؟

«در این عصر که انسانیت روز به روز رنگ می‌بازد، تقویت مهارت‌های اجتماعی شدیدا فکرم را مشغول کرده است. از خودم می‌پرسم چگونه می‌توانم به درک بهتری از آدم‌های اطرافم نائل شوم. باورم این است که کیفیت زندگی و سلامت جامعه‌مان تا حد زیادی به نحوه برخورد انسان‌ها در تعاملات جزئی و روزمره زندگی بستگی دارد و همه این مهارت‌های مختلف بر یک مهارت اساسی استوار هستند: توانایی درک چیزهایی که دیگران در ذهنشان با آن درگیر هستند. توانایی خوب دیدن دیگران و ایجاد احساس دیده شدن و ارزشمند بودن. مهارتی است که در قلب هر فرد، خانواده، مدرسه، سازمان اجتماعی یا جامعه‌ی سالم نهفته است. این مهارت‌ها بن‌مایه یک انسان کامل را تشکیل می‌دهند و بهترین هدیه‌ای است که می‌توانید به دیگران و به خودتان بدهید. انسان به همان اندازه که به غذا و آب نیاز دارد به دیده شدن و قدردانی نیز نیاز دارد. هیچ مجازاتی بدتر از این نیست که کسی را نبینیم و از او قدردانی نکنیم. بی‌توجهی و ندیدن دیگران گناه بزرگی است.»

۱۴۰۴/۰۷/۰۱

کتاب بسیار عالی که در روابط پیچیده امروز به شناخت اطرافیان کمک زیادی میکنه

ELHAM RAJAEE
۱۴۰۴/۰۷/۰۲

مطالعه این کتاب کمک بزرگی به درک ما از رابطه درست با دیگران و بهبود روابط از دست رفته می‌کند. مطالعه این کتاب رو به جوانان و نوجوانان و تمام کسانی که هنوز به بهبود روابطشان فکر می‌کنند توصیه می‌کنم. تشکر از

- بیشتر