کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست
معرفی کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست
«سنگفرش هر خیابان از طلاست» کتابی در زمینه موفقیت و مدیریت و کسب و کار، نوشته کیم ووچونگ (-۱۹۳۶)، رییس سابق هیئت مدیره و مؤسس گروه دوو کره جنوبی است.
او در این کتاب علاوه بر سرگذشت خود، تجربیاتش در دنیای کسب و کار و آنچه از زندگی آموخته را بیان کردهاست:
شغل من به گونهای است که مدام دوستان ارزشمند و والایی داشتهام. یکی از آنان کشیش رابرت شولر، مبلغ نامآور و جهانی فرقه اوانجلی است. در یکی از دورهای آموزشی که برای مدیران ارشد شرکت دوو برقرار شده بود از او دعوت کردم تا در این جمع سخنرانی کند. ایشان در طول صحبتهایش رو به تمام مدیران واحدها اظهار داشت که اگر علاقهمند هستید به آرزوهای حقیقی خود برسید، باید به وسیله نیروی ذهنی خود، اعتماد به نفس و خودباوری را تقویت کنید.
شما با اندیشیدن میتوانید آینده خود را بسازید. چنان چه در مقابل دیگران احساس حقارت میکنید به این دلیل است که ذهنیات شما منفی است و خود را دست کم میگیرید که به تدریج این صفات در وجود شما حک شده و مرکز تمام این خصلتها خواهید شد. برای مثال اگر حقیقتآ میخواهید یک نوازندهی ویولن یا وکیلی مشهور شوید، باید همیشه این طور فکر کنید که واقعآ انسان خاصی خواهید بود به این شیوه شما میتوانید تمام مسائل خود را حل کرده و به آمال و اهداف خود دسترسی داشته باشید.
این کتاب را نه یک بار بلکه چندین بار باید خواند ...
ارزش یکبار خواندن رو داره . اگرچه به نظر می رسه این کتاب یه جور هایی برای جوانان کره ای نوشته شده است ولی بهرحال در زندگی نویسنده کتاب که از فقر مطلق به اوج ثروت و افتخار رسید قطعا“
خیلی خوب بود به نظرم این یکی از ده کتاب برتر کل زندگیم بود که خوندم. خیلی آموزنده بود.
چند سال پیش نسخه چاپیش رو تهیه کردم، ترجمه خیلی بده و بعضی از قسمتهای کتاب اصلی رو هم نداره