کتاب زنانی که کار میکنند
معرفی کتاب زنانی که کار میکنند
«زنانی که کار میکنند» بازنویسی قوانین موفقیت برای زنان به قلم ایوانکا ترامپ (-۱۹۸۱)، دختر دونالد ترامپ، رئیسجمهور کنونی ایالات متحده آمریکا است. وی در این کتاب کوشیده، از تجربیات خود در زمینه حضور زنان در کسب و کار و سیاست بگوید.
ایوانکا ترامپ در بخشی از این کتاب درباره مهارتهای کار گروهی مینویسد:
ساخت و ساز صنعت مهمی است و دربارهی کار گروهی درسهایی به شما یاد میدهد. شما عملا صدها پیمانکار را در زمینههای مختلف مدیریت میکنید که هرکدام برنامهی خاص خود را دارند و برای موفق شدن، همگی باید با یک هدف مشترک پیش بروند. واقعیت آن است که سازندگان، بدون داشتن تیم درجه یک، هیچ هستند؛ و دیگر مهم نیست که نقشهها خوب، باشکوه یا مهیج باشند. در صنعت هتلداری نیز وضع به همین منوال است. میتوانید بهترین هتلهای دنیا را بسازید، اما اگر در هتل (به محض افتتاح آن) تیم مدیریت برجستهای برای برآوردن انتظارات مهمانان نداشته باشید، آنها بار بعد به هتل شما مراجعه نمیکنند. مِلکتان هر قدر هم که خارقالعاده باشد، هیچ ربطی به ارائهی خدمات عالی به مهمانان ندارد.
خلاصه اینکه، وقتی اطرافیان ما باهوش، خلاق و سختکوش باشند، ما شادتر و مؤثرتر هستیم و بازده بیشتری داریم. شاونآچور دلیل خود را اینگونه بیان میکند: «وقتیاطرافیانمان کسانی باشند که میتوانیم روی آنها حساب کنیم؛ منابع احساسی، هوشی و فیزیکی ما مضاعف میشود. شکستها را سریعتر جبران میکنیم، دستاوردهای بیشتری خواهیم داشت، و بیشتر احساس هدفمندی میکنیم.» در هر صنفی که کار میکنید، به واسطهی کار با تیم قوی ـ چه از قبل داشته باشید، چه استخدام کرده باشید، و یا با احتمال بیشتر ترکیبی از این دو حالت ـ موفقیت بیشتر برای شما تضمین خواهد شد.
شروع کار با تیم جدید به شیوهی صحیح اهمیت دارد، و با شماست که انتظارات خود را از کار مشخص کنید. مردم از رفتار شما به اولویتهایتان ـ خوب یا بد ـ پی میبرند. من همیشه عقیده داشتهام که یک مدیر باید بیشتر از دیگران کار کند؛ نه فقط برای انجام شدن کارها، بلکه برای ابلاغ پیام درست و ترغیب تیم برای بهترین شدن.
اولا که من کتابو تا اخر خوندم و مثل بقیه نخونده نظر نمیدم و پیش داوری نمیکنم. این نظرو مینویسم برای تمام کسایی که واقعا میخوان بدونن کتاب چجوریه ترجمه جا داشت روون تر باشه ولی نمیگم بد بود میتونست
کتاب خیلی خوب و انرژی بخشی بود. بخصوص برای خانم هایی که کار میکنند یا بدنبال آرزوهاشون هستند عالیه که این کتاب رو بخونن .وقتی این کتاب رو میخونید میتونید بین خواسته ها و کار و همسر داری و همه
جایزه خندهدارترین جلد هم تعلق میگیره به این کتاب. ایوانکا ترامپ در تراز مرکل! البته خود خانم ترامپ ظاهرا این جلد رو انتخاب نکرده و کار دوستان ترجمه و نشر هست.
لعنت خدا بر تو و پدرت... انتقام خون سردار سلیمانی را خواهیم گرفت انشاالله
واقعا کتاب قشنگ و مفیدی است %100***
هرچند کتاب خوبیه با توصیه های معقولانه ولی بیشتر ترجیح می دم کتاب موفقیت افرادی رو بخونم که از هیچ به جاهای بالا رسیدند .
کتاب خوب بود اما ترجمه خوبی نشده بود خیلی از پاراگراف ها نامفهوم بودن متاسفانه و گاهی چند بار خوندن هم فایده ای نداشت. از لحاط محتوا خوب بود اما طوری که انتطار داشتم و تعریفش شنیده بودم نبود
بدترین کتابی که تو عمرم خوندم اصلا متنش پیوسته نیست انگار فقط داری حرفای نویسنده های دیگه میخونی حرفای خودشم بی پایه و بدون اساس و فقط از گفتار نویسنده های دیگه کپی پیست کرده نتونستم تمومش کنم ترجیح میدم برم کتاب همون نویسنده
به نظرم اگه میخواید کتاب انگیزشی و موفقیت بخونید مال کسایی رو بخونید که از هیچ به جایگاهشون رسیدن نه از پرتو پدر الانم همچنان زیر سایه پدرشه و کار خاصی نکرده
مزخرف به تمام معنا، مثل خیلی کتابهای در این رده