کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت علی بابائی + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت

کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت

نویسنده:علی بابائی
انتشارات:آنیک
دسته‌بندی:
امتیاز
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت

کتاب بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت نوشته‌ی علی بابایی نمایشنامه‌ای معاصر درباره‌ی زندگی دو زوج جوان است که نشر آنیک آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب چند صحنه‌ی پیوسته، فضای یک خانه، مهمانی‌های دوستانه و کشمکش‌های عاطفی را به تصویر کشیده است. گفت‌وگوهای تند، شوخی‌های روزمره، بحث‌های طولانی درباره‌ی مهاجرت، کار، پول و رؤیاهای شخصی، شاکله‌ی اصلی این اثر را می‌سازد. تمرکز نویسنده بر جزئیات روابط زناشویی، سوءتفاهم‌ها و فرسایش تدریجی اعتماد، حال‌وهوای اثر را شکل داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت

کتاب بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت داستان زندگی دو زوج به نام‌های پارسا و سحر، فرید و سمیرا را در قالب یک نمایشنامه دنبال می‌کند. علی بابایی در این اثر، صحنه‌ها را در فضای محدود خانه و جمع‌های دوستانه می‌چیند و از دل بازی‌های ساده‌ای مثل ورق‌بازی، شوخی‌های معمول و گپ‌های روزمره، تنش‌های عمیق‌تری را بیرون می‌کشد. در همان صحنه‌های آغازین، لحن تند، کل‌کل‌های مداوم و حساسیت‌های ریز میان شخصیت‌ها، زمینه‌ی بحران‌های بعدی را آماده کرده است. کتاب بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت در چند صحنه‌ی متوالی، از یک شب بازی و خنده تا جدل‌های جدی درباره‌ی سریال‌های ماهواره‌ای، کنترل‌گری، رؤیای مهاجرت، باله، وضعیت اقتصادی و حسادت پیش می‌رود. به‌تدریج پای موضوعاتی مثل پاسپورت، رفتن از ایران، نارضایتی از شغل، مقایسه‌ی زندگی خود با «خارج»، و بعد خیانت، چت‌های پنهانی و دروغ‌های کوچک و بزرگ وسط می‌آید. در این میان، بارداری سحر و ناتوانی فرید و سمیرا در بچه‌دارشدن، تضاد دیگری می‌سازد که روی رفتار همه‌ی شخصیت‌ها سایه می‌اندازد. کتاب بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت با تکیه‌بر دیالوگ‌های طولانی، شوخی‌های گاه تلخ، و رفت‌وآمد مداوم بین قهر و آشتی، نشان می‌دهد چگونه یک رابطه‌ی عاشقانه زیر فشار توقعات، رؤیاهای فردی، وضعیت اقتصادی و تأثیر شبکه‌های اجتماعی، به‌تدریج فرسوده می‌شود. عنوان اثر هم در صحنه‌ی پایانی، در قالب یک خاطره و اعتراف تلخ، معنای روشن‌تری پیدا می‌کند.

خلاصه کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت

در مرکز کتاب بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت دو زوج حضور دارند: پارسا و سحر که درگیر بارداری، فشار مالی و بحث مهاجرت‌اند و فرید و سمیرا که با حسرت بچه‌دارنشدن زندگی می‌کنند. داستان از یک شب بازی و شوخی شروع می‌شود اما کم‌کم بحث‌ها به کنترل‌گری، رؤیای رفتن از ایران، باله، شغل، و مقایسه‌ی زندگی‌ها کشیده می‌شود. سحر پاسپورت می‌گیرد، از نداشتن آرامش می‌گوید و به‌دنبال رفتن است. در پسِ این نارضایتی، رابطه‌ای پنهانی در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته که نگاه او به زندگی مشترک را عوض کرده است. سوءظن، دروغ، دخالت دوستان، و یک شیء جا مانده، آتش بی‌اعتمادی را شعله‌ور می‌کند و کار به جدایی و معامله بر سر بچه می‌رسد. در پایان، پارسا حقیقت چت‌ها را رو می‌کند و معنای «بعضی‌ها رو باید دورادور دوست داشت» را به‌عنوان تجربه‌ای دردناک بیان می‌کند.

چرا باید کتاب بعضی ها رو باید دورادور دوست داشت را بخوانیم؟

این کتاب تصویری نزدیک از زندگی زوج‌های شهری امروز ارائه کرده است؛ جایی که شوخی، عشق، حسادت، رؤیای مهاجرت، فشار اقتصادی و شبکه‌های اجتماعی در هم گره می‌خورند. خواندن آن برای شناخت لایه‌های پنهان دعواهای روزمره، فرسایش اعتماد و فاصله‌ای که آرام‌آرام بین آدم‌ها می‌افتد، تجربه‌ای قابل‌تأمل است.

خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان نمایشنامه، دانشجویان و فعالان تئاتر، و کسانی که به موضوعاتی مثل روابط زناشویی، خیانت، مهاجرت، و تأثیر شبکه‌های اجتماعی بر زندگی مشترک توجه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به دیالوگ‌محوربودن متن‌ها علاقه‌مندند توصیه می‌شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
او و نه او
مسعود ربیعی فر
الاغ بلا، صندوق طلا
علی فتحی لقمان
کلان روایت ها در تاریخ نگاری ایران دوره قاجار
محمدامیر احمدزاده
واژگان فروید
پل لوران اسون
معاهده منشور انرژی از دریچه حقوق بین الملل سرمایه گذاری
محمد عاکفی قاضیانی
فهرست نسخه های خطی فارسی کتابخانه کنگره (آمریکا)
علی صفری‌آق‌قلعه
تابلوهای زیبای طراحی، نقاشی و تصویرسازی نو آفرید
زهرا قیاسیان
تاریخ شاه صفی: تاریخ تحولات ایران (در سالهای ۱۰۳۸-۱۰۵۲ هـ . ق)
ابوالمفاخر فضل‌الحسینی
آسفالت از تولید تا پخش
علیرضا قلی زاده
خوزستان تاریخ و ثروت
محمد گل جامجو
شرکت های جهانی زاد، شرکت های بین المللی نوین
اس. تامر کاوسگیل
جادوی لحظات
چیپ هیث
ریگستان
شهزاده سمرقندی
عقده حقارت در نوجوانان
حسین فضیلتی نیا
راهنمای کامل بازاریابی و فروش دیجیتال برای کسب و کارهای کوچک
فرید پارسایی
ساکن چو آب و روان چون ریگ
تقی پورنامداریان
تمام های ناتمام
مهدی پوررضائیان
قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین مرداد)
محمد صادقی سیار

حجم

۳۱۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۴

تعداد صفحه‌ها

۶۴ صفحه

حجم

۳۱۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۴

تعداد صفحه‌ها

۶۴ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان