کتاب جاذبه، دگرگونی، معراج
صادق نیکپورانتشارات:
انتشارات ارباب قلم٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب جاذبه، دگرگونی، معراج
«جاذبه، دگرگونی، معراج» نوشته صادق نیک پور (-۱۳۴۵)، به ارتباط سه مفهوم جاذبه، دگرگونی و معراج در فلسفه اسلامی پرداختهاست.
در مقدمه چنین میخوانید:
درک این که جاذبه چیست؟ چگونه به دگرگونی و در نهایت میتواند به معراج منتهی گردد، و ذهن و اندیشه و اراده چه نقشی در این رابطه برقرار میکنند توسط بزرگان ادب و فلسفه ما به عنوان یک شناخت از یک راز بزرگ هستی در متون ادبی، عرفانی و دینی شناسایی شده است و تلاش ما در این جا این است که قسمتی از آن چه را آنها گفتهاند و برای ما به یادگار گذاشتهاند به قدر فهم خود بیان نماییم. و در پی آن درک کنیم که ما در یک جهان هستی زندگی میکنیم که خود جهانی کوچک و جزیی از این جهان بزرگ هستیم و این جهان مرتبط به صورت یک شبکه منسجم هم از ما تاثیر میگیرد و هم بر ما تاثیر میگذارد و در صورت آگاهی از مکانیسم این تاثیر و تاثر آگاهانه در جهت نیل به مقصود میتوان تا معراج، بر هستی اطراف خود تاثیر گذاری داشته باشیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جاذبه، دگرگونی، معراج و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جاذبه، دگرگونی، معراج |
| موضوع | تصوف و عرفان |