کتاب الکترومغناطیس مغز
خواندن نظراتمعرفی کتاب الکترومغناطیس مغز
«الکترومغناطیس مغز» کتابی نوشته صادق نیک پور (-۱۳۴۵) درباره فیزیولوژی مغز است. در صفحات این کتاب تلاش شده است الکترومغناطیس مغز انسان و مشهورترین ابزارها و دستگاههای مهندسی پزشکی برای شناخت و بررسی و آشکارسازی قسمتی از الکترومغناطیس مغز در حد آشنایی معرفی شوند.
بخشی از کتاب:
امواج آلفا سومین موج تولید شده توسط مغز میباشند. ریتمهای آلفا از ۸ تا ۱۲ دور در ثانیه هستند، امواج آلفا ضرباهنگ منظمیدارند. امواج آلفا سطحی از امواج مغزی است که فرکانس آن نصف فرکانس امواج مغز، در حالت بیداری کامل است.
امواج آلفا با ریلکسیشن عمیق مرتبط میباشد ولی نه یک مدیتیشن کامل، در آلفا ما شروع به دستیابی به ثروت عظیم خلاقیت میکنیم که درست در زیر سطح هوشیاری آگاه ما قرار گرفته است آلفا در حقیقت دروازه ورود وضعیت های عمیق تر آگاهی میباشد. همچنین آلفا محل فرکانسی است که به عنوان فرکانس روزنانس میدان الکترومغناطیسی زمین شناخته میشود.
تولید امواج آلفا در اوقات تفکر، تامل آزاد رخ میدهد این امواج تنها در زمان بیداری و هنگامیکه چشمان بسته است تولید میگردند. بازکردن چشمان یا تمرکز روی موضوعی منجر به قطع شدن آن میشود. در صورت تمرکز حواس و توجه تولید امواج آلفا نداریم. ضمن اینکه در هنگام خواب عمیق بازهم امواج آلفا نداریم. همچنین است زمانی که فرد تحت تاثیر عصبانیت یا ترس شدید قرار دارد.
برای کسانی که این مسائل رو دنبال میکنند مفید است