کتاب داستان من
معرفی کتاب داستان من
«داستان من» سرگذشت خودنوشت استیون جرارد (-۱۹۸۰) بازیکن سابق تیمهای فوتبال لیورپول و لوسآنجلس گلکسی است. او یکی از بهترین هافبکهای دوران خود بود. جرارد تمام عمر ورزشی خود را تا سال ۲۰۱۵ در لیورپول گذراند. او از سال ۱۹۸۹ (۹ سالگی) تا سال ۹۸ برای تیمهای پایهٔ لیورپول بازی میکرد و از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۵ (۱۷ سال) نیز برای تیم بزرگسالان لیورپول بازی کرد. او پس بروز مشکل با مدیران باشگاه لیورپول در پایان فصل ۲۰۱۴–۱۵ از لیورپول جدا شد و به تیم لسآنجلس گلکسی آمریکا پیوست. جرارد در حال حاضر دوران مربیگری خود را آغاز کرده و در تیمهای پایه لیورپول فعالیت میکند.
بخشی از متن کتاب:
بعد از ظهر یکشنبه در سفر همیشگیمان از هوپ استریت به سمت آنفیلد بودیم. این بازی مانند بقیه نبود. هزاران طرفدار تمام خیابان را پوشانده بودند. پرچمها و تابلوها بزرگتر به نظر میرسید و سر و صدای اطراف اتوبوس، از همیشه بیشتر بود و آسمان را دود قرمز منورها رنگین کرده بود. در حالی که به آرامی در مسیر حرکت می کردیم، شعارها و شعرها کرکننده میشد. به نظر می رسید موجهای دریای هواداران کنار می روند تا اتوبوس به آرامی در مسیرش به آنفیلد حرکت کند.
شاهد لحظاتی باور نکردنی بعد از فینال اف ای کاپ و جشن آن بودهام، از آن مهمتر زمانی که از استانبول برگشتیم و جام قهرمانی را در میان ۷۵۰ هزار طرفدار در مرکز شهر بالای سر بردم، اما تمام آن لحظات فراموش نشدنی تنها یکبار اتفاق افتادند، و تمام تنشها و ناراحتیها را تبدیل به آسودگی و شادی کرد. اما این بار متفاوت بود. امید و انتظار قهرمانی فوران کرده بود. و ما با شگفتی به هواداران و رویایشان خیره شده بودیم. تمام اینها زمانی شیرینتر میشد، که ما به عنوان یک باشگاه، بعد از مدتها خود را از اعماق چاه بیرون کشیده بودیم. چهار، پنج و حتی شش سال قبل هم این خیابانها توسط هزاران هوادار پر شده بود.
ترجمه خوبی داشت همونطور که از مترجم انتظار می رفت👌اگر هوادار لیورپولی حتما بخون اینو.اگر طرفدار جرارد هم هستی بعد کتاب مستند make us dream هم ببین.خیلی مستند دوست داشتنی ای هست. متن روان بود برای خواننده.تو کل داستان با
بهترین کتاب دنیا نوشته ی بهترین کاپیتان دنیا
عالییی
بهترین هافبک دنیا وفادارترین هافبک دنیا
عالی بود فقط شوت اتشیش
خیلی زیبا اصلا واسم مهم نیست کاپیتان سر خورده بهترین هافبکی بوده که دیدم بهترین کاپیتان نویسنده زیباترین کتاب
Ynwa
استیون جرارد بازیکن محبوب من در تیم محبوب من