معرفی و دانلود کتاب آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)

کتاب آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)

۴.۵(از ۲ امتیاز)
لیلا عظیمی
انتشارات:
انتشارات لک لک

معرفی کتاب آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)

«آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)» به قلم لیلا عظیمی (-۱۳۵۹) با محوریت آموزش و راهنمایی مربیان پیش‌دبستانی تدوین و تألیف شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش مهارت‌ها؛ شنیداری، دیداری، نوشتاری (پیش دبستان)
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش
نویسندهلیلا عظیمی
انتشاراتانتشارات لک لک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۰/۱۰
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۶۴۷۲--۶

eferdosiyan
۱۴۰۱/۰۴/۱۱

برای مربیان مهد کودک و پیش دبستان بسیار کاربردی است. اولیاء هم برای فرزندان خردسال‌شان می‌توانند این فعالیت‌ها را در منزل انجام دهند و در اصلاح home school کنند

علوم ۴ ام پیشتازتصویر جلد کتاب علوم ۴ ام پیشتاز
بهاره اخگری
درک متن ۴، چهارم دبستانتصویر جلد کتاب درک متن ۴، چهارم دبستان
فرهاد حسن زاده
ماجراهای من و درسام، جامع پنجم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، جامع پنجم دبستان
پیام ابراهیم نژاد
بازی های آموزشی برای تقویت حافظه دیداریتصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای تقویت حافظه دیداری
رضاعلی نوروزی
شن بازی درمانیتصویر جلد کتاب شن بازی درمانی
طیبه پورزین العابدین
بازی های دبستانیتصویر جلد کتاب بازی های دبستانی
نسیبه نوروزی کلرمی
بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۲)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۲)
طاهره رجبی
بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۱)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای کلاس ریاضی (۱)
رضاعلی نوروزی
راهنمای روش‌های آموزش در پیش‌دبستانیتصویر جلد کتاب راهنمای روش‌های آموزش در پیش‌دبستانی
محرم آقازاده
مونته سوری برای نوپایانتصویر جلد کتاب مونته سوری برای نوپایان
سیمون دیویس
فارسی اول دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب فارسی اول دبستان(راهنمای والدین)
مهدخت صفاری
ماجراهای من و درسام، مطالعات اجتماعی پنجم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، مطالعات اجتماعی پنجم دبستان
علی ارژنگ
راهنمای عملی نگارش طرح درستصویر جلد کتاب راهنمای عملی نگارش طرح درس
محرم آقازاده
آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ برای مربیان مهدهای کودک (کتاب راهنمای آموزش شعر)تصویر جلد کتاب آموزش مفاهیم دینی به خردسالان؛ برای مربیان مهدهای کودک (کتاب راهنمای آموزش شعر)
برنامه‌ریزی محتوای انتشارات لک لک
تلفیق سنجش و یادگیری در علوم تجربیتصویر جلد کتاب تلفیق سنجش و یادگیری در علوم تجربی
استورات نایلور
۹۹ فعالیت برای تربیت کودکان شاد، موفق و تاب‌آورتصویر جلد کتاب ۹۹ فعالیت برای تربیت کودکان شاد، موفق و تاب‌آور
ویانا سوسانا گونکالوس
بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه، جلد دوم (۸ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه، جلد دوم (۸ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
مدیریت کلاس درس در مدارس ابتداییتصویر جلد کتاب مدیریت کلاس درس در مدارس ابتدایی
جاسم احمدی
تقویت حافظه و تمرکز کودکانتصویر جلد کتاب تقویت حافظه و تمرکز کودکان
راضیه سادات میرحسینی
بازی های آموزشی برای پرورش صفات اخلاقی (۸ تا ۱۴ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش صفات اخلاقی (۸ تا ۱۴ سال)
مهدیه کشانی