کتاب ۱۰۱ تکنیک دیگر بازیدرمانی (جلد دوم)
معرفی کتاب ۱۰۱ تکنیک دیگر بازیدرمانی (جلد دوم)
کتاب «۱۰۱ تکنیک بازی درمانی» در سال ۱۹۹۷ بهعنوان منبع فوقالعادهای برای مربیان، معلمان و دانشآموزان که در اجرای بازی درمانی شرکت میکردند، مورد توجه قرار گرفت.
«۱۰۱ تکنیک دیگر بازیدرمانی» یکبار دیگر، تکنیکهای جدید بازیدرمانی را برای درمانگران به ارمغان آورد. در این کتاب از افراد با تجربه در بازی درمانی دعوت شده تا تکنیکهای مهم خود را بنویسند یا اینکه در اصلاح و تغییر مبتکرانه یک شیوه شناخته شده شرکت کنند.
تکنیکها در هفت مقوله برای ارجاع طبقه بندی شدهاند. هر یک از نویسندگان برای هر تکینک توصیف و یا کاربردی مطرح نمودند تا نحوه استفاده از آن در فعالیت درمانگر مشخص شود.
بخشها نیز گروهبندیای مشابه با جلد اول دارند. تکنیک قصهگویی کاربرد روشهای مختلف را برای افزایش بیان کلامی در کودکان نشان میدهد، تکنیک مهارتهای بیانی مربوط به وسایل مختلف برای استفاده از آن مهارت میشود تا کودکان بتوانند با مشکلات روانشناختی کنار بیایند؛ در تکنیک بازیهای رقابتی از بازیهای رقابتی برای کمک به کودکان استفاده میشود تا خودشان را در محیط لذتبخش بدون تهدید بیان کنند؛ تکنیک عروسک بازی، به بیان عواطف متعارض کمک میکند؛ تکنیک وسایل و اشیا اسباببازی، استفاده اسبابها و وسایل مختلف را در اتاق بازی مطرح مینماید و اینکه آنها چگونه میتوانند در بازی درمانی مفید باشند؛ تکنیک بازی گروهی که شامل روشها و تکنیکهای بازی برای استفاده در موقعیتهای گروهی میشود؛ و سایر تکنیکها که یک گروه از تکنیکهای گوناگون هستند که برای بسیاری از موقعیتها مفید میدانند.
کتاب بازی درمانی خانم دکتر محمد اسمعیل شامل انواع بازی هایی است که در درمان انواع اختلالات کاربرد دارد .یک همراه درمانی بسیار ایمن و جامع است .روزی که با این کتاب آشنا شدم علاقمند به درمان اضطراب در کودکان