برای خرید و دانلود کتاب پاکسازی آگاهی در ۲۱ روز نوشته دبی فورد و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«پاکسازی آگاهی در ۲۱ روز» اثری از دبی فورد (۲۰۱۳-۱۹۵۵) معلم و مربی سرشناس آمریکایی خودیاری است.
در این کتاب که کتابی راهنما است شما میآموزید که چگونه در بیست و یک روز، گذشته خود را هرچه بودهاست پاک کنید و آینده را جایگزین آن سازید. قصد بر آن است که طی این سفر در بازسازی عرفانی، دگرگونی عاطفی و اتصال مجدد با عمیقترین تمنای وجودتان غوطهور شوید. این دورهی پاکسازی به شما کمک میکند با رها کردن باورها و فرضیات غلط گذشته به رابطهای ژرف و بینظیر با عشقی بیکران دست یابید.
در بخشی از کتاب میخوانید:
سفر بیستویک روزهی پاکسازی آگاهی سفری معنوی برای بازستاندن نور درون شماست، اما بخش مهمی از این سفر تشخیص و پذیرش بخشهای تاریک و کشمکشهای ناتمام درونتان است. تاریکی چیزی نیست جز عدم حضور نور. تاریکی فقط به جایی رخنه میکند که سموم انباشته و موانع خودساخته وجود دارد. اکنون این فرصت را دارید که از گذشته عبور کنید و تمام محدودیتهای خودساخته خویش را دور بریزید؛ آری تمامی آنها را. این بیستویک روز برای شما فرصت و چالشی است تا خود را از اسارت هر آنچه هستید برهانید، بپذیریدشان و بر آنها چیره گردید. فرصتی است برای بازستاندن هر آنچه در تاریکی مانده است و تبدیل آن به روشنایی. برای تضمین موفقیت خود در این راه فقط کافی است اشتیاق، صداقت، شهامت و بخشش داشته باشید.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۳۱ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۲۳۶-۷۱۰-۸ |
مشاهده همه نظرات (۵)کتاب بسیار خوبیه واقعا دید آدم رو عوض میکنه به امتحان کردنش می ارزد
کتاب خوبیه ولی خیلی کاربردی نیست بنظرم.. خیلی کلی حرف زده و مطالب تکراری زیاد داره
کتاب واقعا کامل و خوبی بود به شرط اینکه روی قسمت هایی که ازمون خواسته تامل کنیم.تمرین های بعضی از روز ها رو خودمون توی وجودمون داریم و یه روز جلو می افتیم ولی من برای بعضی از روز ها
شاید واقعا چیزی که دنبالشی رو توی این کتاب پیدا کنی ... به یکبار امتحان کردنش می ارزه^_^
درسهای آموزنده ای دارد بخصوص در بخش هفته آینده