کتاب تحلیل محتوای پژوهش های دفاع مقدس
معرفی کتاب تحلیل محتوای پژوهش های دفاع مقدس
کتاب تحلیل محتوای پژوهش های دفاع مقدس نوشتهٔ پوریا فرح گل و عباس قاسم زاده در انتشارات عطران منتشر شده است.
درباره کتاب تحلیل محتوای پژوهش های دفاع مقدس
نویسنده در مقدمهٔ کتاب توضیح میدهد دفاع مقدس، آینهای تمامنما برای آموزش استقامت و پایداری ملت ایران به نسل جدید و تمام کشورهایی است که بیم ایستادگی، زانوانشان را سست کرده است. ۸ سال دفاع مقدس گنجینهٔ آموزههای پایداری و مقاومت است و وظیفهٔ آنها که آن روزها بودند و امروز هم هستند، نگهداشتن و انتقال آموزههای آنهایی است که آن روز بودند و امروز دیگر نیستند به آنها که آن روز نبودهاند و امروز هستند. نسل جوان کشور باید با محتوای و آموزههای دفاع مقدس آشنا شود تا بتواند نمونههایی خلاف آنچه دنیا به تصویر میکشد را با تمام وجود درک کند و بفهمد که امریکا و مستکبران هم پیمان وی، ببرهای پوشالی و توخالیاند. تا دریابند که فریادهای اللهاکبر نیمهشب جوانان وطن، خواب را از چشمان این قلدران ربوده بود.
در ۸ سال دفاع مقدس، امت مسلمان و شهیدپرور ایران حماسه¬های بزرگی از پایداری، جانفشانی، دلیری و رزمآوری، ایمان و اعتقاد را آفرید. تاریخ این نبرد بزرگ با رمز مقاومت، ایثار و پیروزی رزمندگان و ایثارگران نستوهی نوشته شده که با قلبی سرشار از عشق به خدا به جمع رزمندگان اسـلام پیوسته و بـا ایمـانی راسخ به مقابله با سهمگینترین سلاحهای دشمن رفته و با نثار خون خود، ماندگارترین میراث دفاع مقدس را به یادگار گذاشتهاند. شهدا و ایثارگران دفاع مقدس، چشموچراغ و مایه امن و فراغ ما هستند. نقل گفتههای این عزیزان و ترسیم زوایای وجودی و اخلاقی شهدا و ایثارگران دفاع مقدس که از گران¬بهاترین میراث معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی برای آیندگان هستند از ضروریات بنیادین امروزی شمار به میرود. به دیگر تعبیر، اینان در دوران هشت سال دفاع مقدس، علاوه بر دفاع از سنگرهای ایدئولوژیک، با حضور مستمر و ایثارگرانه خود در میادین عزت و شرف، رسالت جهاد و شهادت خود را نیز به بهترین وجه به انجام رسانیدند. حق عظیم آن عزیزان، بر ما آن است کـه فرهنگ ایثار و شهادت و ارزش مجاهدت در راه خدا برای همه تبیین شود و آن آرمانها و اصولی که عزیزان ما بهخاطر آن خود را فدا کردند، در زندگی ما بـه تحقق نزدیک شود. با نگاهی دیگر میتوان گفت، شهید و شهادت برای یک ملت، وسیله حرکت و مقدمه پیروزی است و محدود به ملت خاصی نیست، بلکه هر جامعهای که در جهت اهداف عالی الهی گام بردارد و از خود بگذرد، آن اجتماع پیروز و سربلند است. کتاب تحلیل محتوای پژوهشهای دفاع مقدس به مسائل حوزهٔ دفاع در پژوهشهای دفاع مقدس میپردازد تا قدمی مفید برای زنده نگهداشتن خاطرات جنگ داشته باشد.
خواندن کتاب تحلیل محتوای پژوهش های دفاع مقدس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ دفاع مقدس پیشنهاد میکنیم.