معرفی و دانلود کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی + خلاصه رایگان

۳.۳ امتیاز(از ۱۰ رأی)
مهری ماهوتی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی

کتاب جوامع‌الحکایات و لوامع‌الرّوایات، گوهری از گنجینه‌ی ادبیّات فارسی است. این کتاب ارزشمند، مجموعه‌ای است از داستان‌ها و حکایت‌ها که به مذهب و فرهنگ ایران‌زمین نظر دارد. آن‌چه در کتاب حاضر می‌خوانید، گزیده‌ی‌ قصّه‌هایی از کتاب جوامع‌الحکایات است. نویسنده‌ی‌ جوامع، سدید‌الد‌ّین عوفی، در بخارا به دنیا آمد و بعد از شصت سال، چشم از دنیا بست. آن‌چه عوفی در کتاب جوامع نوشته، به یک دوره‌ی تاریخی از ابتدای آفرینش تا پایان دوره‌ی خلفای عبّاسی مربوط می‌شود. او سعی کرد رفتارها و اعتقادات مردم این دوره ـ از امیر و وزیر و وکیل گرفته تا مردم ساده‌ی کوچه و بازارـ همه را در قالب داستان‌های کوتاه و حکایت‌های شیرین بیان کند.
معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی
موضوعداستان کوتاه، داستان کودک و نوجوانان
نویسندهمهری ماهوتی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۰۸/۲۴
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸-۹۶۴-۵۰۶-۹۰۵-۴
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹، مجموعه قصه‌های شیرین ایرانی

۱۳۹۹/۱۱/۰۴

خیلی کتاب آموزنده ای هست،نثر روان و قابل فهمی داره و برای نوجوانان و بزرگسالان مناسبه

rasool bi maghz
۱۴۰۱/۰۵/۱۹

واسه زنگ تفریح خوبه

شهرزاد
۱۳۹۹/۰۹/۰۸

عالی،تا الان اینطور کتاب خوبی تو طاقچه نخونده بودم.هرچی بگم کمه.به نظر من حتما بگیرید و بخونید.

N.T
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۶/۱۰

کتاب خوبیه حکایته دیگه بعضی ها دوست دارن بعضی ها ندارن

بریده‌هایی از کتاب

آسمان
«به آدم‌های خوب، پاداش خوب و مناسب بده. آدم‌های بد را به حال خودشان بگذار. آن‌ها به وسیله‌ی کارهای بدِ خودشان مجازات می‌شوند؛ بدون این‌که شما را به زحمت بیندازند.»
آسمان
«قول بده دیگر کسی را به زحمت نیندازی. عهد کن کار خودت را خودت انجام دهی. کار کردن هیچ وقت از ارزش کسی کم نمی‌کند.»
سحر
«یادت هست آن بچّه چه‌قدر بداخلاق و لجباز بود؟ من هیچ‌وقت سر به سر او نمی‌گذاشتم. او را عصبانی‌تر نمی‌کردم. بدرفتاری او را تحمّل مي‌کردم و دوستش مي‌داشتم. خدای مهربان، برای همین خوش‌رفتاری و محبّت به این بچّه، اجر و پاداش بزرگی نصیبم می‌کرد. حالا دیگر این نعمت از دستم رفت...»
گلستان سعدی: قصه‌‌های شیرین ایرانی
قصه‌های مثنوی مولوی
نگار شادلو
قصه ما مثل شد؛ جلد سوم
محمد میرکیانی
حکمت‌های باقری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام باقرعلیه‌السلام (راه زندگی ۸)
جواد محدثی
سریال صوتی قصه های شیرین ایرانی فصل ششم: مثنوی معنوی