٪۵۰
کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی
مهری ماهوتیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی
کتاب جوامعالحکایات و لوامعالرّوایات، گوهری از گنجینهی ادبیّات فارسی است. این کتاب ارزشمند، مجموعهای است از داستانها و حکایتها که به مذهب و فرهنگ ایرانزمین نظر دارد.
آنچه در کتاب حاضر میخوانید، گزیدهی قصّههایی از کتاب جوامعالحکایات است. نویسندهی جوامع، سدیدالدّین عوفی، در بخارا به دنیا آمد و بعد از شصت سال، چشم از دنیا بست.
آنچه عوفی در کتاب جوامع نوشته، به یک دورهی تاریخی از ابتدای آفرینش تا پایان دورهی خلفای عبّاسی مربوط میشود. او سعی کرد رفتارها و اعتقادات مردم این دوره ـ از امیر و وزیر و وکیل گرفته تا مردم سادهی کوچه و بازارـ همه را در قالب داستانهای کوتاه و حکایتهای شیرین بیان کند.
معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جوامع الحکایات: قصه های شیرین ایرانی |
| حجم فایل کتاب | ۲.۲۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۵۰۶-۹۰۵-۴ |
| تعداد صفحهها | ۲۸۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۹۷۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹، مجموعه قصههای شیرین ایرانی |
گلستان سعدی: قصههای شیرین ایرانی![]()
فرهاد حسنزاده
بوستان سعدی: قصه های شیرین ایرانیسپیده خلیلی
هفت اورنگ جامی: قصههای شیرین ایرانیجعفر ابراهیمی
قابوسنامه: قصههای شیرین ایرانیمجید ملامحمدی
کلیله و دمنه: قصههای شیرین ایرانیمژگان شیخی
قصههای مثنوی مولوینگار شادلو
قصه ما مثل شد؛ جلد سوممحمد میرکیانی
حکمتهای باقری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام باقرعلیهالسلام (راه زندگی ۸)جواد محدثی
سریال صوتی قصه های شیرین ایرانی فصل ششم: مثنوی معنویحسین فتاحی
قصههای بهلولمحمد شبزندهدار
من و ملانصرالدینمجید ملامحمدی
کلیات عبید زاکانیعبید زاکانی
قصه ما مثل شد؛ جلد هفتممحمد میرکیانی
هزار گوهر: منتخبی از اشعار صائبتبریزی با بررسی اسلوب معادله در سبک هندیمرتضی نوربخش
لبخند سعدیاسماعیل امینی
قصه ما مثل شد؛ جلد پنجممحمد میرکیانی
مردی در شکم نهنگبهروز رضایی کهریز
قصه ما مثل شد؛ جلد دوممحمد میرکیانی
قصه ما مثل شد؛ جلد ششممحمد میرکیانی
حکایت حکیمانه ۳علیرضا شفیعی مطهر

خیلی کتاب آموزنده ای هست،نثر روان و قابل فهمی داره و برای نوجوانان و بزرگسالان مناسبه
واسه زنگ تفریح خوبه
عالی،تا الان اینطور کتاب خوبی تو طاقچه نخونده بودم.هرچی بگم کمه.به نظر من حتما بگیرید و بخونید.
کتاب خوبیه حکایته دیگه بعضی ها دوست دارن بعضی ها ندارن