کتاب رویای آمریکایی، روایتی دیگر از تاریخ مردم آمریکا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رویای آمریکایی، روایتی دیگر از تاریخ مردم آمریکا
«رویای آمریکایی، روایتی دیگر از تاریخ مردم آمریکا» اثر هاوارد زین، نسخه خلاصه شده کتاب «تاریخ مردم ایالت متحده»، به قلم همین نویسنده برای جوانان است.
نویسنده در این کتاب به عنوان مورّخی مارکسیستی، تاریخ آمریکا را از نگاه کارگران، مردمگرایان، سیاه پوستان، زنان، بردگان و سرخ پوستان این کشور، مورد بررسی قراردادهاست.
او در بررسی خود جنگ داخلی آمریکا؛ جدایی آمریکا از بریتانیای کبیر؛ راه اندازی انقلاب بلشویکی؛ تأثیرهای جنگ جهانی اول و دوم بر آمریکا و نقش یهود و خاندانهای زرسالار همچون: «روچیلدها»؛ «راکفلرها» و... در تحولات تاریخی غرب را مورد توجه قرار دادهاست.
همچنین کتاب او منازعات سرخ پوستان با اروپائیان تازهوارد، فعالیتهای جانفرسای سیاهپوستان علیه بردهداری، کارگران علیه نظام سرمایه داری، زنان علیه نظام مردسالار و جنبش مدنی سیاهپوستان آمریکا در دهه ۱۹۶۰م. را به تصویر میکشد.
یهود، صهیونیسم و اروپا
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
در این کتاب همونطور که از اسمش مشخص هست، تاریخ آمریکا رو با بیان انتقادی نوشته. کتاب جذابی هست و صرفا داده های تاریخی نوشته و تحلیل های خوبی هم داره. اما به نظر من افراطی برخورد کرده و آمریکا
وقتی ما از قرنی به قرن دیگر،واز هزاره ای به هزاره دیگر گام می نهیم ،میل داریم تصور کنیم که تاریخ مانند تقویمی روزشمار به طورچشمگیری،تغییر می کند،اما تاریخ مثل همیشه با دونیروی پیش رونده،به سوی آینده حرکت می کند،
واقعا محشره.خیلی دنبالش بودم ک خداروشکر پیداش کردم.عالیه
عالی عالی عالی به شدت پیشنهاد می کنم
من این کتاب رو خیلی دوست داشتم مطالعه کنم و بطور اتفاقی تو بخش کتاب های تاریخی دیدم .ممنونم
ترجمه استثنایی این کتاب خوانشش را زیبا و روان کرده
با این کتاب بیشتر با تاریخ پنهان آمریکا آشنا شدم
خیلی کتاب خوبیه. خیلی اطلاعات مستندی درباره مسایلی که هیچوقت نشنیده بودم بهم داد! واقعا هر کس باید حداقل یک بار این کتاب رو بخونه
بسیار جذاب و آموزنده
نویسنده دیدگاه ضد سرمایه داری داره اما برای نشون دادن بخشی از حقایق جامعه آمریکا که بعضی ها اون رو بهشت تصور میکنن، بسیار مفیده. البته وارد جزییات نشده. کتاب خوبی هست بسیار توصیه میکنم