معرفی کتاب تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)
ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین، جلد هشتم و آخرین جلد از مجموعه تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت است. محتوای این جلد به ایلومیناتی اختصاص داده شده تا معلوم شود منتهیالیه و آخرین پرده از نمایش چند هزار ساله به اجرا درمیآید تا همهٔ خشم و کین ابلیس و جنودش دربارهٔ انسان و انتقام از خالق انسان بر صحنهٔ فراخ زمین، عینیّت یافته و دیده شود.
«ایلومیناتی»، ظهور عملی و نظری خاستگاه شیطان و لژنشینان مجامع مخفی بیخدا در آخرالزّمان است؛ «نظم نوین جهانی» و سپس عصیان و آشوبی فراگیر، به امید دستیابی ابلیس به سلطهای فراگیر در ابعاد جهانی.
راز همهٔ فراز و فرودهای بزرگ در نقطه عطفهای مهمّ تاریخ رفته، در حال گذار و سرانجام تولّد تاریخ فردا را در همین امر باید جستوجو کرد.
با مطالعه و بررسی مجامع معرّفی شده در بخشهای قبلی، همچون «CFR»، «کمیسیون سه جانبه»، «بیلدربرگها» و گروههای مختلف «مجامع فراماسونری»، این سؤال پیش میآید که خطّ مشیّ اصلی و مدیریت کلان این مجامع به ظاهر متفرّق، توسط کدامیک از این مجامع، تنظیم و جامهٔ عمل میپوشد و سرانجام، رشتهٔ این همه به کجا منتهی میگردد؟
قبول این سخن صریح و بیپرده بر همگان آسان نیست!! بیهیچ اغراق، سلسلهجنبان این مجموعه، ابلیس ملعون است و فرامین و خاستگاهش از مسیر سایر شیاطین (اجنّهٔ شیطانی) و به مدد اقسام مختلف فنون جادویی و ارتباطات شیطانی، به بخش مهمّی از این مجامع وارد میشود. همین رشتهٔ اتّصالی، نوعی همسویی، همراهی و سرانجام مشارکت در جذب منافع و دفع موانع بین مجامع به ظاهر متفرّق ایجاد میکند. به جز این، از کنار شورای حاکمهٔ ایلومیناتی نمیتوان به راحتی گذشت؛ به عبارتی شاید حاصل جمع نظری و عملی این مجامع پرسابقه را بتوان در ایلومیناتی جستوجو کرد؛ تشکیلاتی که برگزیدهترین اعضای بلندپایهٔ مجامع مهمّ سیاسی، اقتصادی، نظامی و رسانهای را در خود گردآورده است.
هدف اصلی و غایی این شبکه، ذیل عناوینی، همچون «نظم نوین جهان»، «حکومت واحد جهانی»، «دهکدهٔ جهان» و... بیان میشود و سایرمجامع و حتّی ساکنان «کاخ سفید»، «کاخ باکینگهام»، «کاخ الیزه»، «کاخ کرملین» و حتّی سازمانهای اطّلاعاتی امنیّتی، همچون «CIA» و «پنتاگون» و «موساد» و سرانجام سازمانهای جهانی، به عنوان مجریان و عاملان تحقّق این هدف قابل شناساییاند.
در این کتاب با سیزده خاندان ایلومیناتی، نقشآفرینی زرسالاران یهودیان در جهان، فراماسونری در اروپا و ایران و برنامهریزی این خاندانهاب رای فتح جهان آشنا میشوید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
نام کتاب
شایان ذکر است که تنها دو خاندان «روچیلد» و «راکفلر» از این جمع، صاحب ۸۰% از زمینهای اسرائیلند.
SAHO14
«آمریکا»، لاجرم باید تکلیفی را که تاریخ بر دوش آن گذاشته، پذیرا باشد و نمیتواند از آن سر باز زند. این همان وظیفهٔ کمک به شکلگیری نظم نوین جهانی در همهٔ ابعاد است؛ ابعاد روحی، مالی، سیاسی و اجتماعی.
«ایلومیناتی»، جمع کلمهٔ لاتین Illuminatus به معنی روشنضمیر است. محفل اصلی «روشنضمیران» یا «اشراقیون»، مرکّب از سیزده خاندان تاجدار اروپایی و فراماسونهای نشاندار است که با گذراندن مناسک آئینی ویژهای و پس از اثبات سرسپردگی بر آستان شیطان، به این جمع پیوستهاند.
SAHO14
جادوگران، کابالیستها و از جمله مجامع مخفی ماسونی و ایلومیناتی، اعداد ۳، ۷، ۹، ۱۲، ۳۳، ۶۹، ۶۶۶، ۲۰۱۲ و... مورد تقدیس قرار گرفتهاند؛ به طور مثال عدد ۶۹ یکی از نمادهای مبتذل در شیطانپرستی و بیانگر نوعی عمل جنسی و عدد ۶۶۶ طبق اشارات کتاب «انجیل»، باب «مکاشفات یوحنّا» عدد رمز و حروف ابجد شیطان به زبان لاتین است
ابوالفضل زنجانی
«ایلومیناتی»، جمع کلمهٔ لاتین Illuminatus به معنی روشنضمیر است.
مینو
حذف تدریجی اختیارات ملل جهان و تزریق تدریجی رویکرد سوسیالیستی در مسیر حکومت سوسیالیستی جهانی را در زمرهٔ مهمترین استراتژیهای مرحلهای میتوان شناسایی کرد.
«ایلومیناتی» برای مشروعیّت دادن به این پروژه، اهداف خود را از مسیر «سازمان ملل متّحد» و مؤسّسات فرهنگی، اقتصادی، حقوقی و حتّی بهداشتی وابسته به آن، دنبال و گام به گام جامهٔ عمل میپوشاند.
SAHO14
قرن آینده میتواند و بلکه باید قرنی انسانی باشد. ما شاهد طلوع عصر جدید هستیم؛ جامعهای سکولار در مقیاسی جهانی و به عنوان کسانی که به خدا ایمان ندارند. ما با انسانها کار را شروع میکنیم؛ نه با خدا، با طبیعت؛ نه با خدا. ما جدایی بشر بر اساس مبانی ناسیونالیستی را کاملاً رد میکنیم. همچنین به دنبال توسعهٔ سیستم قانونی جهانی و نظمی جهانی هستیم که بر پایهٔ دولت فدرال جهانی بر پا شده. انقلاب حقیقی در حال اتّفاق افتادن است.
جانان
و ما اراده کردیم تا آنان را که در زمین به استضعاف کشیده شده بودند، نعمت بخشیده و آنان را پیشوایان و وارثان زمین قرار دهیم.
بنفشه محمدی
ایلومیناتی مجمعی است از فرزندخواندگان ابلیس که سودای قدرت بلامنازعه و سلطنت جهانی، آنان را به بیرحمترین مجامع تجربه شدهٔ بشری از ابتدای خلقت تا به امروز، با عزمی راسخ و انعطافناپذیر برای شوریدن بر بندگان و مؤمنان خداوند و مستضعفان عرصهٔ زمین تبدیل کرده است.
عالییییی
✨✨✨
مثل کتابهای قبلی نویسنده جذاب و صمیمی
دقیق و با مستندات و استدلال بیان شده
بسیار عالی
این کتاب خوبیه ولی خیلی کلماتی داره ک درکش سخته من خودمای کتابو دوس داشتم ولی خیلی کتاب سنگینیه ولی در کل محتوای خوبی داش
کتاب خوبیه
ایا نسخه صوتی این کتاب جایی موجود هست دوستان؟