کتاب آل یاسین
خواندن نظراتمعرفی کتاب آل یاسین
«آل یاسین» به قلم اسماعیل شفیعی سروستانی از مجموعه کتابهای «حریم» موسسه موعود عصر است که برای آشنایی جوانان با امر ولایت نوشته شدهاست،
همهی ما «سورهی یس» و «زیارت آل یس» را می شناسیم؛ امّا عمق و ژرفای این دو را کسی نمیداند؛ همانطور که بسیاری از ما از گستره و بلندای فضائل اهل بیت(ع) غافل و ناآگاهیم.
همین ناآگاهی و غفلت سبب شد که اسماعیل شفیعی سروستانی، قلم بهدست بگیرد و فضائل مشترک پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را در پنج محور «سلام دادن بر آنها»، «صلوات خداوند و فرشتگان برآنها»، «طهارت آنان»، «حرام بودن صدقه بر آنان» و «واجب بودن مودّت ورزیدن به آنان» مورد موشکافی قراردهد و هر کدام را جداگانه بررسی نماید.
کتاب کوتاه امّا پرمغز «آل یس» به همینجا ختم نمیشود و نویسنده پس از بیان این موارد، که از سوی اهل سنّت نیز دربارهی اهل بیت (ع) پذیرفته شدهاست، به قطرهای از اقیانوس مناقب اهل بیت (ع) میپردازد و بزرگی آن را ترسیم میکند.
آل یاسین، از آن دست کتابهایی است که به خاطر منسجم نوشته شدنش، ذهن را از پراکندگی و آشفتگی نجات می دهد و در نهایت مطالب بسیاری به خواننده میآموزد.
پدران مهربان ما
استراتژی انتظاراسماعیل شفیعی سروستانی
سرزمینهای درگیر در واقعهی شریف ظهور (جلد اول)اسماعیل شفیعی سروستانی
رجعت یا بازگشت به جهانمحمدرضا ضمیری
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
گفتاری در شرح حکمی زیارت آل یاسینمحمد خیاط زنجانی
التهاب جهانی و موقعیت شیعیاناسماعیل شفیعی سروستانی
رجعت (ترجمهی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)محمد بن حسن حر عاملی
دجال (۱۰۰ پرسش و پاسخ درباره دجال)حیدر کامل
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
السلام علیک یا حجة الله...سلام بر تو ای حجت خدا السلام علیک فی آناء لیلک و اطراف نهارک...سلام بر لحظه لحظه ی روزهای تو و بر لحظه لحظه های شب های تو... السلام علیک حین تقوم...سلام بر تو وقتی می ایستی السلام علیک
این کتاب با توجه به زیارت آل یس و سوره یس به معرفت ائمه اطهار(ع) می پردازد