کتاب عالم ذرّ، میعادگاه عهد امام و عهد با امام
خواندن نظراتمعرفی کتاب عالم ذرّ، میعادگاه عهد امام و عهد با امام
«عالم ذرّ، میعادگاهِ عهد امام و عهد با امام» نام اثری از اسماعیل شفیعی سروستانی است که به دنبال سخنرانی استاد درباره موضوع یاد شده در حوزه مهدویت در یکصدوسیزدهمین نشست از سلسله نشستهای ماهنامه موعود نگارش یافتهاست.
تنها خداوند میداند از ابتدای خلقت جنّ و انس و هبوط آدم (ع) بر فرش زمین تا به امروز، چه تعداد حوزۀ فرهنگی در گسترۀ زمین تولّد یافته، بارور شده و روی به انحطاط و اضمحلال گذاشته است تا به امروز که همۀ ساکنان زمین در سایۀ حوزۀ فرهنگی و تمدّنی غربی زیست میکنند و حتّی بسیاری، صدای زنگ مرگ و پایان تاریخ این حوزۀ سیصد، چهارصدساله را هم شنیدهاند.
آیا اگر اعلام شود، فرزندان، مولود عهد نوشتهشده یا نوشتهناشدۀ پدران و مادران خودند، سخنی بیراه گفتهایم؟
چنانکه در کتاب «سیر تحوّل تفکّر، فرهنگ و تمدّن» به تفصیل بیان داشتهام، صورت هر حوزۀ فرهنگی و تمدّنی ابتدا و به اجمال در خانۀ جان «متفکّران» (فیلسوفان، نظریّهپردازان) نقش بستهاست و با طیّ مراحل و مدارجی در صورت یک حوزۀ فرهنگی، نمود پیدا کرده و با متأثّر ساختن جماعتی انسانی، در هیئت عناصر مادّی شکلیافته و در گسترۀ یک تمدّن نمایان میشود. به عبارت دیگر، هر حوزۀ فرهنگی، صورت غیرمادّی تمدّنی است که از آن به ثمر رسیده و در مقابل، تمدّن ایجاد شده نیز، صورت مادّی یافته و ما به ازای خارجی یک حوزۀ فرهنگی خاص است.
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پایان غیبت و سنت غیبت در میان انبیاء سلفاسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگوییهای آخرالزمان از دیدگاه ادیان ابراهیمی؛ جلد اولموسسه آینده روشن
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
خوب و مفید و آموزنده.
عالیه حرف نداره بخدا، ازش استفاده کنید من هم استفاده کردم خیلی کتاب خوبیه