کتاب رجعت (ترجمهی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)
خواندن نظراتمعرفی کتاب رجعت (ترجمهی کتاب الإیقاظ من الهجعة بالبرهان علی الّرجعة)
«رجعت» به معنای بازگشت گروهی از انسانها بعد از مرگ و قبل از قیامت است. رجعت از مسلّمات و ضروریّات عقاید شیعی است و به تصریح روایات ائمّۀ دین(ع)، آن کس که به رجعت ایمان نداشته باشد، در زمرۀ شیعیان آلمحمّد(ص) بهشمار نمیآید. تمامی پیروان ادیان ابراهیمی، اعمّ از یهودیان و مسیحیان، به بازگشت جمعی از مردگان، مؤمن یا کافر، اعتقاد واثق دارند و دربارۀ آن، به منابع وحیانی و کلمات ربّانی کتب آسمانی مراجعه میکنند.
کتاب «الإیقاظ من الهِجعَة بالبُرهان عَلی الرّجعَة» اثر گرانسنگ مرحوم شیخ حرّ عاملی را میتوان یکی از کتابهای ارزشمند درباره «رجعت» دانست. شیخ محمّد بن حسن حرّ عاملی، معروف به «شیخ حرّ عاملی» (۱۰۳۳-۱۱۰۴ ه .ق.)، محدّث و فقیه امامیّه در قرن یازدهم و مؤلّف «وسایل الشیعه» است.
مرحوم عاملی این اثر را در دوازده باب، به تعداد ائمّۀ طاهرین(ع) تألیف کرده و در هر باب، به اثبات مسئلۀ رجعت پرداخته است. در این کتاب، درباره مسئله رجعت بیش از ۶۷۰ حدیث و دلیل و آیه ذکر شده است.
سرّ خدا (بحثهایی در امامت و ولایت اهل بیت علیهم السلام)
سیدحسین نجیبمحمد
عالم ذر و عهد خاص و عهد عام براساس آیات و روایاتفردین احمدی
امام زمان در آیات قرآنعلیاصغر ماهی
مشکات دلمحمدصالح کمیلی خراسانی
غیبت امام مهدی (عج) از دیدگاه امام جعفر صادق (ع)ثامر هاشم عمیدی
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریهمحمدرضا انصاری
نقد دیدگاه روشنفکران شیعی معاصر درباره ویژگی های امام مهدی (عج)
زهرا پنبه پز
موعود عهدیناسماعیل شفیعی سروستانی
موعود زرتشتاسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیتهراضیه صادقپور خامنه
موعود فطرتعباسعلی پرچیزاده
این کتاب واقعا ستودنی هست. وقتی مقدمه یا به عبارتی فصل اول کتاب رو میخوندم، مات و مبهوت عظمت این محقق عالی مقام قرار گرفته بودم. کتابی هست که اگر کسی بدون زاویه خاصی مطالعه کنه، خیلی راحت مساله رجعت
بی نظیر
از نظر بنده به صورت کلی کتاب خوبی است. تلاش نویسنده کاملا قابل تحسین است، من در اصول نویسندگی کتاب کاملا بیسواد هستم اما نظر شخصی من به این صورت است که کتاب این امکان رو داشت برای جلوگیری از
کاش میشد کپی کرد بعضی جملاتش رو
نکات زیبایی دارد