دانلود و خرید کتاب لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما) اسماعیل شفیعی سروستانی
تصویر جلد کتاب لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)

کتاب لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)

معرفی کتاب لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی ما)

«لرزان و لغزان چون ژله (درآمدی بر سبک زندگی‌ ما)» اثر اسماعیل شفیعی سروستانی (-۱۳۳۱) زندگی کج‌دار و مریز انسان‌ها در عصر غیبت و سبک زندگی بشر در این دوره از تاریخ را بررسی و نکاتی برای زندگی سالم در عصر غیبت تا رسیدن به واقعه شریف ظهور بیان می‌کند. نام کتاب برگرفته از یکی از مقالات این مجموعه است که در خود مفهوم بی‌بنیادی، نااستواری، تغییر و لغزندگی را پوشیده داشته‌است. مدخلی برای گفت‌وگو از موقعیّت و وضعیت انسان امروز. همو که در وضعیتی تعلیقی، جایی میان آسمان و زمین سیر می‌کند، بی‌آنکه آرامش، استواری در نظر، عمل و قوام دریافت‌ها را به تجربه نشسته باشد؛ در حالی که بیش از همۀ اعصار و قرون، سرمایه‌های آشکار و نهان خدادادی را در کار وارد ساخته و عرصۀ زمین را از مصنوعات مدرن انباشته ساخته‌است. پراکندگی ذهن و زبان، آشفتگی احوال، مه‌آلود بودن افق پیش رو، ازدحام و تزاحم و بالأخره جدال بی‌پایان میان انسان و همۀ آنچه که پیرامون او را فرا گرفته، تصویری روشن از عصر حاضر و انسان معاصر ارائه می‌کند. در چنین هنگامه‌ای، از دور و نزدیک سخنان پر گلایه دربارۀ «سبک زندگی» و ضرورت «اصلاح سبک رایج و مرسوم» به گوش می‌رسد، بی‌آنکه سخنی و اشاره دربارۀ منشأ این همه تغییر و تلوّن، آشفتگی، پراکندگی و سرگشتگی انسان معاصر در میان عوالم به میان آمده باشد. نگارنده در این اثر، همۀ سعی خویش را مصروف «تشریح این موقعیّت» می‌سازد و با اشارتی بنیادها را نشانه می‌رود تا به درستی معلوم سازد «انسان معاصر» در چه موقعیّتی به‌سرمی‌برد و برای گذار از این شرایط تعلیقی می‌بایست یادآور چه مبادی و مبانی فراموش شده‌ای شود.
میـمْ.سَتّـ'ارے
۱۳۹۸/۱۱/۲۴

حرف سبک زندگی که میشه، اولین نکته ای که به ذهنم میاد ماجرای آندلسه که چقدر آروم، سبک زندگیشون عوض شد و رو به انحطاط رفتند. بارها ثابت شده که تاریخ تکرار میشه و اگر به خودمون نجنبیم آندلسی دیگر پیش

- بیشتر
mahdi.ch73
۱۳۹۶/۰۸/۲۶

این کتاب کمکم کرد مفهوم سبک زندگی را بهتر درک کنم.

a.khanali
۱۳۹۶/۰۸/۱۷

این کتاب فوق العاده است . با خواندن آن ، با مفاهیم مهم و حیاتی در زندگی آشنا می شویم

sghfi
۱۳۹۶/۰۸/۱۷

اگر می خواهید برای زندگی یک برنامه دقیق و خط فکری روشن داشته باشید، پیشنهاد می کنم این کتاب را حتماً بخوانید. کاش از این دست کتاب ها بیشتر چاپ شود! خدا قوتتان دهد...

samkan
۱۳۹۶/۰۸/۱۳

ممنون ازتون عالیع

از پروردگار خویش آمرزش طلبید که او بسیار آمرزنده است
F313
اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاۀُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَلَهْوٌ ...
میـمْ.سَتّـ'ارے
آدمی هر چه را تکرار کند، بدان عادت می‌کند. بدان معتاد می‌شود و هر آنچه که بدان معتاد شد، تبدیل به اخلاق او می‌شود و هر چه بدل به اخلاق شد، سرنوشت او را معلوم می‌سازد.
میـمْ.سَتّـ'ارے
بنای مالی و معیشتی بندگان خدا در عصر ما و میان ما بر بنیادهای ربا و مال شبهه‌ناک استوار گردیده است.
میـمْ.سَتّـ'ارے
نیکی و زیبایی، حقیقی و مطلق نیست، آنچه حقیقت است، این است که همه کس خواهان توانایی است و آنچه را برای غرض، سودمند باشد و او را توانا سازد که بر دیگران چیره شود، نیک و زیبا شمارد
میـمْ.سَتّـ'ارے
خدا را خدا را از تکبّر و خودپسندی و از تفاخر جاهلی بر حذر باشید که جایگاه بغض و کینه و رشد وسوسه‌های شیطانی است که گذشته و امم پیشین را فریب داده است تا آنجا که در تاریکی‌های جهالت فرو رفتند و در پرتگاه هلاکت سقوط کردند
میـمْ.سَتّـ'ارے
آنچه موجب محرمیت میان دو نفر یا جمع کثیری از مردم در یک محل می‌شود، هم‌دلی است، نه هم‌زبانی لفظی
میـمْ.سَتّـ'ارے
عادت کرده‌ایم اوّلین جملۀ زیبای نصیحت‌گرانه را برای یکدیگر پیامک کنیم. در هر فرصتی و هر کجا لب به نصیحت گشاییم و از هر بلندگو و تریبون، خلق روزگار را در معرض تندباد جملات اخلاقی قرار دهیم و خود به قول معروف: چون به خلوت می‌رویم، آن کار دیگر می‌کنیم.
F313
کسی که به مقدار کم یا زیاد از سحر تعلیم گرفت، پیمانی که با خدا بسته است، به پایان رسیده است
میـمْ.سَتّـ'ارے
«کسانی که ساحران را تصدیق می‌کنند و به گفتار و کردار آنها ایمان دارند، به بهشت نمی‌روند.»
میـمْ.سَتّـ'ارے
هر کس و هر قوم، آنگاه که در مداری معین سیر کرد که در سیر تکوینی به اجرای حکم عذاب می‌انجامد، چه بخواهد و چه نخواهد آن را به تجربه خواهد نشست؛ حتّی اگر به دلیل نابخردی از سرانجام آن بی‌اطّلاع باشد.
میـمْ.سَتّـ'ارے
همه و همه از صبح تا شب، مردم را نصیحت می‌کنند و به راه رستگاری می‌خوانند، بی‌آنکه درصد اندکی از آن همه را متوجّه خود بشناسند
F313
گفت‌وگو از سبک زندگی، ناظر بر گفت‌وگو از ادب بودن و زیستن در عرصۀ زندگی است.
میـمْ.سَتّـ'ارے
با تکیه بر تجربه‌گرایی (پوزیتیویسم) محض، شأن عموم مخلوقات که تا پیش از این به منزلۀ آیات الهی شناسایی می‌شدند، به یک باره به ساحت اشیای قابل مصرف نازل شدند تا انسان غربی، با تصرّف بی‌قید و شرط در طبیعت، جملۀ مخلوقات را در خدمت آورده و با سلطه بر آنها سلسله مراتب قدرت را طی کند.
میـمْ.سَتّـ'ارے
جهنّم و بهشت در آن دوردست‌ها، انتظار ما را نمی‌کشند. جهنّم و بهشت را هم اکنون می‌سازیم و به عبارت دیگر، هم اکنون در بهشت یا جهنّم زیست می‌کنیم.
میـمْ.سَتّـ'ارے
عامل بودن ناصح و قابل بودن شنونده، دو اصل مهم در تأثیرگذاری‌اند؛ وگرنه باید گفت: نصیحت همۀ عالم به گوش من بادست.
F313
از صبح علی‌الطّلوع تا شب، از در و دیوار برای ما شاهد و مثالی برای بیداری و هشدار می‌بارد
F313
می‌گویند آدمی همان گونه که زندگی می‌کند، می‌میرد و به همان گونه که مرد، محشور می‌شود
F313
ناظر بی‌عمل، همان اندازه ناپسند است که عالم بی‌عمل. عالم بی‌عمل همان قدر زشت می‌نماید که توانا و صاحب قدرت ساکت و بی‌تفاوت.
میـمْ.سَتّـ'ارے
درد بشر، درد بی‌معلّمی است. درد غفلت و غیبت شاعران که در عصری و نسلی بس دور، ذاکر و متذکر عالم حقیقی و شاعرانۀ اهل ولایت بودند و دیگر نیستند.
میـمْ.سَتّـ'ارے

حجم

۲۴۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۲۴۰٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۸,۰۰۰
تومان